Gezondheidsschool logo

Gezondheidsschool reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Gezondheidsschool reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
521
Gezondheidsschool logo
Website
gezondheidsschool.be
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Gezondheidsschoo

Het is eigen aan mensen om zichzelf te willen verbeteren. Met de opkomst van het internet zijn er ook heel wat opties bijgekomen om op afstand een nieuwe skill aan te leren of zelfs gewoon heel je carrière om te gooien. De Gezondheidsschoo is een website die daarop inspeelt en heel wat opleidingen in de sector van de gezondheid in aanbieding heeft. Maar is dat wel betrouwbaar zo’n online school? Wat zeggen echte studenten van Gezondheidsschoo over hun ervaringen met en beoordelingen van deze onderwijsinstelling? Op deze pagina hebben wij voor jou alle reviews over de Gezondheidsschoo op een rij gezet. Zo kan je zonder oogkleppen op een beslissing maken over de betrouwbaarheid van Gezondheidsschoo.

Over Gezondheidsschoo

Gezondheidsschoo is een onderwijsinstelling die een dochteronderneming is van de gekende ondernemersschool. Je vindt op de website heel wat thuiscursussen met begeleiding binnen de sector van de gezondheid. Concreet schrijf je je in voor een cursus uit het aanbod. Vervolgens ontvang je jouw cursusmateriaal en kan je contact opnemen met een docent via het online leerplatform. Vervolgens krijg je van jouw docent studieadvies op maat afhankelijk van de informatie die jij doorgeeft. Dat is informatie zoals hoeveel tijd je vrij kunt maken voor de cursus. Vervolgens vervolledig je de cursus op eigen tempo en leg je wanneer je je daar klaar voor voelt het examen af. De laatste stap? Het diploma. De kernwaarden van de Gezondheidsschoo zijn natuurlijk om de persoonlijke ontwikkeling van alle studenten te helpen en eventueel het vuur in die studenten terug aan te wakkeren. In totaal vind je dan ook meer dan 350 praktijkgerichte cursussen op de website.

Waarom kiezen voor Gezondheidsschoo?

Bij de Gezondheidsschoo vind je een breed aanbod aan cursussen binnen de sector van de gezondheid. Op de website zelf kan je ze ordenen volgens thema, of het al dan niet thuisstudie is en kan je ook voor de optie bedrijfsopleidingen gaan. Heb je geen idee wat voor cursussen je moet verwachten? Een kleine greep uit het aanbod zijn de volgende: alternatieve voeding, bewustzijnscoach, creatieve therapie, Feng Shui, Fitnessinstructeur, dieetkok en ga zo maar door. Gezondheidsschoo is ingeschreven in het Centraal Register van het Kort Beroepsonderwijs wat betekent dat de webshop en zijn aanbod voldoet aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen. Daarnaast is Gezondheidsschoo ook gecertificeerd volgens de ISO 9001:2015 norm. Dat betekent dat de organisatie op een gestructureerde manier opgesteld is en een kwaliteitsvolle opleiding garandeert. Ten slotte zijn er ook meerdere opleidingen die aangeboden worden in samenwerking met de Nederlandse Associatie voor Examinering. Zit je nog met andere vragen? Neem zeker eens een kijkje op de website voor vele tips en tricks of voor inspiratie.

Is Gezondheidsschoo betrouwbaar?

We hebben net al uit de doeken gedaan dat de webshop gecrediteert is door heel wat keurmerken en voldoet aan heel wat normen. Maar hoe zit het met de rest van de betrouwbaarheid? Eerst en vooral surf je op de website zelf al veilig dankzij de SSL-verbinding die het stelen/doorgeven van jouw persoonsgegevens belemmert. Daarnaast vind je op de website ook het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel van Gezondheidsschoo terug. Op de website vind je heel duidelijk uitgeschreven algemene voorwaarden net als een sectie veelgestelde vragen om je op weg te helpen. Ten slotte is er ook een klantenservice aanwezig die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over één van de cursussen? Ben je op zoek naar raad? Of wil je een klacht indienen? Dan moet je contact opnemen met de klantenservice van Gezondheidsschoo. Dat kan op verschillende manieren. Zo kan je op de website een live chat met één van de consulenten starten. Alternatief kan je ook een mail sturen naar de klantenservice. Gezondheidsschoo maakt zich sterk dat ze binnen een termijn van 10 werkdagen een inhoudelijke reactie geven op klachten of op zijn minst een termijn doorgeven binnen dewelke je een antwoord kunt verwachten. Krijg je het niet in onderling overleg opgelost? Dan is de klacht vatbaar voor een geschillenregeling van de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Volgde jij in het verleden zelf een cursus bij Gezondheidsschoo? Of heb je op een andere manier ervaring met deze instelling? Dan horen wij graag jouw verhaal in de vorm van een review. Zijn de cursussen naar jouw ervaring kwaliteitsvol? Zou je ze als praktisch nuttig in het werkveld beoordelen? Schrijf op deze pagina jouw review en help een toekomstige student de juiste beslissing maken.

Reviews over Gezondheidsschool
Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Zelfranken.nl logo
Zelfranken.nl
11 beoordelingen
6
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Gezondheidsschool

Gezondheidsschool is geverifieerd door ons expert team. De webshop Gezondheidsschool bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Gezondheidsschool lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Gezondheidsschool. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Gezondheidsschool is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van gezondheidsschool.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Gezondheidsschool.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede opleiding

Ik heb de opleiding Orthomoleculaire voeding gevolgd. Dit was een zeer boeiende opleidingen en heb ook echt veel geleerd. Ik kan deze opleiding ook naast mijn huidige werk volgen wat erg fijn is omdat ik niet compleet moet stoppen met werken om een opleiding af te ronden.

Geplaatst op: 10-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mohamed M.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Gezondheidsschool
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Zelfranken.nl logo
Zelfranken.nl
11 beoordelingen
6
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Gezondheidsschool een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Gezondheidsschool. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Gezondheidsschool actief?

Gezondheidsschool is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen , lessen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Gezondheidsschool reviews? Dan kun je naar de website van Gezondheidsschool gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie