GANT logo

GANT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
GANT reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4333
GANT logo
Website
nl.gant.com
Categorie
Overige
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen GANT

Wil je kleding bestellen bij de webwinkel GANT, maar wil je eerst meer over deze webwinkel te weten komen? Lees dan hier de reviews en ervaringen van reeds bestaande klanten van GANT en krijg een eerlijk beeld van dit bedrijf. Op deze pagina lees je naar reviews en ervaringen ook waarom je wel of niet voor het bedrijf zou moeten kiezen, of GANT daadwerkelijk betrouwbaar is en hoe je eventueel de klantenservice van GANT kunt benaderen. Door het doornemen van deze informatie kun je in het vervolg zelf een goede aankoopbeslissing maken.

Over GANT

GANT is een webwinkel uit Amerika dat opgericht is in 1949 door oprichter Bernard Gantmacher en zijn zoons Marty en Elliot. In het begin verkocht het bedrijf enkel shirts. Deze shirts waren echte iconen in de mode-industrie. De shirts stonden bekend om de kwaliteit en waren voorzien van een discreet GANT-handelsmerk, namelijk een kleine ruit met daarin een 'G'. tegenwoordig verkoopt het bedrijf nog steeds shirts, maar is het assortiment flink uitgebreid. Zo verkoopt GANT tegenwoordig alle soorten kledingstukken, voor mannen, vrouwen en kinderen.

Waarom kiezen voor GANT

GANT is een bedrijf dat unieke en stijlvolle kleding aanbiedt dat geproduceerd wordt op een zo duurzaam mogelijke manier. Het merk biedt verschillende soorten stijlen, waardoor er voor iedereen een geschikte outfit tussen zit. Naast unieke en stijlvolle kleding biedt GANT ook gunstige algemene voorwaarden en kun je bij GANT vertrouwen op snelle levering en zorgeloze retourneringen.

Is The GANT betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet in een online webwinkel is het altijd raadzaam om te kijken of het bedrijf achter de webwinkel betrouwbaar is. Bij GANT kun je erop vertrouwen dat het bedrijf veilig is. GANT heeft een zeer hoge naamsbekendheid, is erg succesvol en heeft vele positieve klantenervaringen. GANT is daarnaast open over haar bedrijfsgegevens, biedt verschillende online betaalmethoden en gaat veilig op met jouw persoonlijke gegevens. Je kunt dus met een gerust hart een bestelling plaatsen bij deze webwinkel.

Klantenservice en klachten

Wil je een medewerker van de klantenservice spreken? Benader dan de klantenservice van GANT via telefonisch contact of per mail. Medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder met het oplossen van jouw specifieke vraag of klacht. Indien je een product wilt retourneren of ruilen kun je dit vaak eenvoudig via de webwinkel regelen. Indien nodig kun je hier altijd hulp bij krijgen van de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit een bestelling gedaan bij GANT? Laat dan een review achter voor andere en schrijf wat jij zoal van het bedrijf vindt. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent met het aanbod van GANT, of je tevreden bent met de kwaliteit van de kleding en of je in de toekomst wellicht vaker bij GANT zou bestellen of niet. Schrijf daarnaast ook of je goed bent geholpen door de klantenservice van GANT, indien je contact hebt gezorgd met de klantenservice. Met jouw review help je andere met het verkrijgen van een objectief beeld van GANT, waardoor mensen vervolgens zelf kunnen beslissen om wel of niet bij GANT te kopen.

Reviews over GANT

Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over GANT

Het bedrijf GANT is geverifieerd door ons. De webshop nl.gant.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. GANT is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. GANT maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

GANT is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van nl.gant.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van GANT.

Geplaatst op: 18-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over GANT


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
SomniShop logo
SomniShop
3 beoordelingen
6,3
HomeToGo logo
HomeToGo
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is GANT een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over GANT. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is GANT actief?

GANT is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de GANT reviews? Dan kun je naar de website van GANT gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie