G-Star logo

G-Star reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

G-Star reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
G-Star logo
Website
G-Star
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen G-Star

Een weloverwogen beslissing maak je niet alleen. Vandaag ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over G-Star. Ervaringen van huidige gebruikers werden voor je opgelijst en op deze manier krijg je een helder beeld van G-Star’s kwaliteiten. Wat maakt een winkelervaring bij G-Star uniek? Op welke mate van betrouwbaarheid kan je rekenen? Ook deze vragen worden uitgebreid beantwoord.

Over G-Star

G-Star is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van kleding. Je kent het mogelijks als G-Star RAW. Omstreeks 1989 werd het onder naam van Gap-Star opgericht, te Amsterdam. Om verwarring te voorkomen met het merk The Gap Inc., werd het op een later punt veranderd naar G-Star. Initieel doelde G-Star voornamelijk op het Nederlandse en Belgische publiek, maar een internationale focus lag niet veraf. 1996 betekende een mijlpaal voor G-Star - dankzij een samenwerking met Franse designer Pierre Morisset brak het bedrijf door. Vandaag de dag zoek je je nieuwe items vlot uit - dit in maar liefst 6.500 verkooppunten, verspreid over 63 landen. Daarnaast vul je je garderobe aan via een webshop.

Waarom kiezen voor G-Star?

G-Star biedt een brede waaier aan kleding en accessoires, zowel voor jong als oud. Werkelijk iedereen kan en zal zijn gading erin vinden. G-Star inspireert en met RAW Responsibility zet men zich voortdurend in voor een duurzamer morgen. Zowel de sociale als milieugerelateerde impact van G’Star’s producten worden tot een absoluut minimum beperkt. Eerlijke, veilige, gezonde werkomstandigheden en beschermde mensenrechten worden hoog in het vaandel gedragen. Dankzij het gebruik van duurzame materialen draagt G-Star zorg voor onze planeet. GSRD Foundation voorziet educatie en stimuleert ondernemerschap - dit door middel van training en coaching. Er wordt nauw samengewerkt met partners en experts - men bouwt actief aan filantropische overwegingen. G-Star focust zich in eerste instantie op landen van productie en geeft op deze manier terug aan de samenleving. Ben je benieuwd naar meer? Wanneer je een kijkje neemt op G’Star’s website, vind je een Manufacturing Map, alsook Strategy & Reporting terug. Hier ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over G’Star’s aanpak én filosofie.

Is G-Star betrouwbaar?

G-Star zie je overal verschijnen. Dit merk je ongetwijfeld wanneer je naar je nabije omgeving kijkt, maar ook bekende figuren zoals Max Verstappen en Pharell Williams zijn erg gekend met het merk. Omstreeks 2016 werd artiest Pharell Williams mede-eigenaar. Twee jaar later ging F1-coureur Max Verstappen een samenwerking aan met het label. Een team van experts, medewerkers en meer scherpt G’Star’s diensten voortdurend aan. G’Star’s producten brengen een ideale balans tussen luxe en duurzaamheid.

Klantenservice en Klachten

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? G’Star’s klantenservice is vlot bereikbaar en dit via talrijke wegen. Zowel via e-mail, Whatsapp als Twitter reken je op een antwoord binnen de 24 uur. Wanneer je contact opneemt via Facebook Messenger kan dit oplopen tot 72 uur. Daarnaast helpt een medewerker je ook telefonisch verder.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een heldere kijk op G-Star en hoe deze producten je kunnen verrijken. Huidige gebruikers deelden hun ervaringen - nu is het aan jou. Wil je anderen graag verder helpen met hun afweging? Fantastisch - aarzel niet en laat vandaag nog een eigen beoordeling achter.

Reviews over G-Star

Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
2 beoordelingen
6
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Poools.nl logo
Poools.nl
2 beoordelingen
10
7,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met G-Star

Het bedrijf G-Star is geverifieerd door ons. De webshop G-Star is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. G-Star is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. G-Star maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van G-Star is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van G-Star te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een favoriet

Onze zoon draagt de laatste tijd alleen nog maar kleding van G-star. Hij vind dat het erg fijn zit en het staat hem ook erg goed. Via internet besteld en de volgende dag in huis. Ik raad het iedereen aan.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 12-06-2021
Geschreven door: Silke A.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Onkosten kloppen niet!

Bovenaan de site van outlet staat heel duidelijk, verzendingen boven de 150€ gratis en steeds rekenen ze 4,95€ aan. Dit dikt mooi aan op een dag voor hun! Oneerlijk!..

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 27-10-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over G-Star


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ador logo
Ador
2 beoordelingen
6
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Poools.nl logo
Poools.nl
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is G-Star een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over G-Star. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is G-Star actief?

G-Star is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de G-Star reviews? Dan kun je naar de website van G-Star gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie