G-Star logo

G-Star reviews, ervaringen en beoordelingen

G-Star reviews, ervaringen en beoordelingen
2085
G-Star logo
Website
G-Star
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen G-Star

Een weloverwogen beslissing maak je niet alleen. Vandaag ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over G-Star. Ervaringen van huidige gebruikers werden voor je opgelijst en op deze manier krijg je een helder beeld van G-Star’s kwaliteiten. Wat maakt een winkelervaring bij G-Star uniek? Op welke mate van betrouwbaarheid kan je rekenen? Ook deze vragen worden uitgebreid beantwoord.

Over G-Star

G-Star is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van kleding. Je kent het mogelijks als G-Star RAW. Omstreeks 1989 werd het onder naam van Gap-Star opgericht, te Amsterdam. Om verwarring te voorkomen met het merk The Gap Inc., werd het op een later punt veranderd naar G-Star. Initieel doelde G-Star voornamelijk op het Nederlandse en Belgische publiek, maar een internationale focus lag niet veraf. 1996 betekende een mijlpaal voor G-Star - dankzij een samenwerking met Franse designer Pierre Morisset brak het bedrijf door. Vandaag de dag zoek je je nieuwe items vlot uit - dit in maar liefst 6.500 verkooppunten, verspreid over 63 landen. Daarnaast vul je je garderobe aan via een webshop.

Waarom kiezen voor G-Star?

G-Star biedt een brede waaier aan kleding en accessoires, zowel voor jong als oud. Werkelijk iedereen kan en zal zijn gading erin vinden. G-Star inspireert en met RAW Responsibility zet men zich voortdurend in voor een duurzamer morgen. Zowel de sociale als milieugerelateerde impact van G’Star’s producten worden tot een absoluut minimum beperkt. Eerlijke, veilige, gezonde werkomstandigheden en beschermde mensenrechten worden hoog in het vaandel gedragen. Dankzij het gebruik van duurzame materialen draagt G-Star zorg voor onze planeet. GSRD Foundation voorziet educatie en stimuleert ondernemerschap - dit door middel van training en coaching. Er wordt nauw samengewerkt met partners en experts - men bouwt actief aan filantropische overwegingen. G-Star focust zich in eerste instantie op landen van productie en geeft op deze manier terug aan de samenleving. Ben je benieuwd naar meer? Wanneer je een kijkje neemt op G’Star’s website, vind je een Manufacturing Map, alsook Strategy & Reporting terug. Hier ontdek je alles wat je altijd al wilde weten over G’Star’s aanpak én filosofie.

Is G-Star betrouwbaar?

G-Star zie je overal verschijnen. Dit merk je ongetwijfeld wanneer je naar je nabije omgeving kijkt, maar ook bekende figuren zoals Max Verstappen en Pharell Williams zijn erg gekend met het merk. Omstreeks 2016 werd artiest Pharell Williams mede-eigenaar. Twee jaar later ging F1-coureur Max Verstappen een samenwerking aan met het label. Een team van experts, medewerkers en meer scherpt G’Star’s diensten voortdurend aan. G’Star’s producten brengen een ideale balans tussen luxe en duurzaamheid.

Klantenservice en Klachten

Heb je een vraag, opmerking, suggestie of klacht? G’Star’s klantenservice is vlot bereikbaar en dit via talrijke wegen. Zowel via e-mail, Whatsapp als Twitter reken je op een antwoord binnen de 24 uur. Wanneer je contact opneemt via Facebook Messenger kan dit oplopen tot 72 uur. Daarnaast helpt een medewerker je ook telefonisch verder.

Wil jij ook beoordelen?

Hierboven kreeg je een heldere kijk op G-Star en hoe deze producten je kunnen verrijken. Huidige gebruikers deelden hun ervaringen - nu is het aan jou. Wil je anderen graag verder helpen met hun afweging? Fantastisch - aarzel niet en laat vandaag nog een eigen beoordeling achter.

Reviews over G-Star
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,8
42% zou hier weer kopen
13 beoordelingen
Ervaringen met G-Star

Het bedrijf G-Star is geverifieerd door ons. De webshop G-Star is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. G-Star is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. G-Star maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van G-Star is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van G-Star te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Op 15-08 een sweater besteld en werd snel geleverd, maar omdat ie te klein was dezelfde dag geretourneerd en een grotere besteld en BETAALD.
Tot op heden 7-09 nog geen refund ontvangen en geen enkele reactie op mijn mails
Geld incasseren zonder problemen maar terugstorten kennen ze niet.
Trieste zaak

Geplaatst op: 08-09-2023
Laatst bewerkt op: 08-09-2023
Geschreven door: Gerard V.

8 / 10
5/5 1/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
De medewerkers (Lijnbaan Rotterdam) zijn altijd heel vriendelijk en beleefd.

Ik had (15-02) een jurk in de winkel gepast, in de sale, maat L. Deze was te groot. Ze hadden geen maat M meer deze had ik gelijk dezelfde dag via de site besteld maar helaas paste deze mij niet goed. De jurk had ik in de winkel (Lijnbaan R'dam) laten bezorgen (17-02) en deze hier ook weer gebracht (19-02) om te retourneren. En vandaag (20-02!) is het bedrag al weer op mijn rekening bijgeschreven. Er werd helemaal niet moeilijk gedaan, ik werd hier supervriendelijk geholpen. Mijn complimenten! :-))

Geplaatst op: 20-02-2023
Laatst bewerkt op: 22-02-2023
Geschreven door: Jeanne S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Weet niet wat er loos is daar maar bestel er nooit weer...

Al jaren lang klant, nooit geen problemen, ook niet met een retourneren tot dit jaar. Leuk die sale actie! Flink wat t-shirtjes scoren voor aankomend zomer voor een leuke prijs. Kreeg er 5 van de 6 geleverd. Doos was flink gedeukt maar wel dicht. Ik bellen naar G star. Wordt netjes te woord gestaan moest een mail afwachten met het verzoek foto's van de doos en T-shirtjes te sturen, die dag nog gedaan. Vervolgens hoor je een aantal dagen niks. Dus ik denk ik bel even met wat nu de bedoeling is want ik heb nog een openstaande factuur. Kreeg als antwoord dat de verwerking van de mail een aantal dagen duurt (enigszins bijzonder voor zo'n gerenommeerd bedrijf maar goed dat kan.) Meneer antwoord met dat het verrekend gaat worden met Klarna (bedrag klopt niet wat hij noemt 13 euro nog wat, het bedrag is 14.97 om precies te zijn. Zo vlot als dat hij met de vorige mail was blijft deze bevestigingsmail uit... Heb er een naar gevoel van in mijn buik, gelukkig is het "maar" 14,97 in mijn geval maar je zult maar de volle mep voor een Jeans betaald hebben. Ben er eigenlijk wel klaar mee en het liefst stuur ik de overige zwik in een flink dicht getapete doos gewoon weer retour... Vreemd zooitje.

Geplaatst op: 18-01-2023
Laatst bewerkt op: 18-01-2023
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
5/5 2/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
profielfoto Anoniem
Anoniem 18-01-2023
Alsnog netjes opgelost geld terug en met 10% extra korting het missende item opnieuw kunnen bestellen.
profielfoto Anoniem
Hele goede service!

Ik had per ongeluk 2 dezelfde bestellingen gedaan, er ging iets mis met Ideal. WhatsAppje naar G-Star. Heel snel vriendelijk contact en zonder probleem annuleerde hij mijn dubbele bestelling en kreeg het geld retour. Mooie broeken trouwens, wel aan de prijs voor mij, maar koop alles in de sale. Top!

Geplaatst op: 25-11-2022
Laatst bewerkt op: 25-11-2022
Geschreven door: Erika S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Onbetrouwbaar

Bestelling niet leveren wel laten betalen, 4 dagen mijn geld vasthouden en dan de bestelling annuleren. Sorry we hadden toch geen voorraad! Dit staat nergens op je orderbevestiging! Je ook 4 dagen geen antwoord geven tot jezelf belt. Schande!

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Heel origineel, redelijk verantwoord

Ik koop al eeuwen bij G Star ;)
Zoals bij alle kleding ga ik liever naar de winkel toe om te passen. De medewerkers zijn over het algemeen eerlijk en tof.
Gewoon hippe en originele kleding met een erg goede pasvorm, die nog lang meegaat ook.
Het fijne vind ik dat het bedrijf behoorlijk transparant is en steeds duurzamer wordt.

Geplaatst op: 30-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Renee V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Slecht qua bestelproces , service en levering !!

Bij G-star online besteld een Rovic Zip 3D Straight Tapered Pant van €99,95 . 3 KEER op rij ontvangen een broek Rovic Zip 3D Regular Tapered van €129,95 . Steeds geretourneerd en meerdere keren contact opgenomen met Europe Support . Europe Support vermelde o.a.
"het lijkt erop dat het om dezelfde broek gaat" .
Als je de afbeeldingen op de site bekijkt , zijn de broeken TOTAAL verschillend qua uiterlijk , net als de getoonde prijs , dus Europe Support kent haar eigen site niet . Ook vermeldt Europe Support in een e-mail aan mij , dat er vermoedelijk sprake is van een "eenvoudige miscommunicatie tussen de website en het distributiecentrum" .

Geplaatst op: 19-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Paul H.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbereikbaar en onbetrouwbaar

Bestelling niet leveren erna opnieuw plaatsen maar tellen 30€ meer.

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Onbereikbaar en onbetrouwbaar, bestelling plaatsen, leveren ze niet wegens out of stock, opnieuw plaatsen, ineens kunnen ze wel leveren maar 30€ duurder!

Geplaatst op: 29-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte kwaliteit broek, binnen een half jaar broek losgescheurd van de broekband, naden kleuren wit (zwarte broek). Contact opgenomen via mail over deze klacht en geen enkele reactie o tvangen. Koop nooit meer iets van gstar

Zeer slechte klantenservice, geen enkele reactie op klacht. Broek van € 90,00 binnen half jaar al kapit, broek is losgescheurd van broekband en verkleuringen.

Geplaatst op: 28-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Onkosten kloppen niet!

Bovenaan de site van outlet staat heel duidelijk, verzendingen boven de 150€ gratis en steeds rekenen ze 4,95€ aan. Dit dikt mooi aan op een dag voor hun! Oneerlijk!..

Geplaatst op: 27-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Een favoriet

Onze zoon draagt de laatste tijd alleen nog maar kleding van G-star. Hij vind dat het erg fijn zit en het staat hem ook erg goed. Via internet besteld en de volgende dag in huis. Ik raad het iedereen aan.

Geplaatst op: 07-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Silke A.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over G-Star
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Herqua logo
Herqua
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is G-Star een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 13 beoordelingen geplaatst over G-Star. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 42% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is G-Star actief?

G-Star is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de G-Star reviews? Dan kun je naar de website van G-Star gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie