Frisson logo

Frisson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Frisson reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4025
Frisson logo
Website
frissonlife.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Frisson

Wil je graag meer te weten komen over de onderneming Frisson en weten of de producten die het bedrijf aanbiedt en de service die het bedrijf levert betrouwbaar zijn? Dan is een bezoek aan deze pagina een absolute aanrader. Op deze website kun je namelijk meer achtergrondinformatie over Frisson lezen, zoals wat voor soort onderneming het is, of het bedrijf betrouwbaar is of niet en wat de ervaringen zoal zijn met dit bedrijf. Na het lezen van deze pagina ben je volledig op de hoogte om een weloverwogen beslissing te maken om producten te kopen bij Frisson.

Over Frisson

Frisson is een Nederlands bedrijf uit Dronten dat reinigingsproducten en cosmetica produceert. Het bedrijf heeft verschillende merken en labels en verkoopt haar producten via verschillende webwinkels. Zo behoren onder andere de merken Meubel Wonder, Mister Bling en R&D Homecare tot het bedrijf Frisson. Het bedrijf heeft als doel om goede kwaliteit reinigingsproducten en cosmetica te produceren tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor Frisson

Frisson heeft vele verschillende merken en labels en heeft dus voor elke schoonmaak klus het juiste artikel te bieden. Via de website van Frisson kun je zien welke merken het bedrijf zoal aanbiedt en kun je via de website van dat merk meer over de producten te weten komen. De onderneming biedt over het algemeen goede algemene voorwaarden en biedt haar producten aan in verschillende Nederlandse winkels.

Is Frisson betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet is het altijd belangrijk om na te gaan of de onderneming die het product aanbiedt betrouwbaar is. Bij Frisson is dit zeker het geval en hoef je je geen zorgen te maken. Frisson is een grote onderneming met vele externe partners en verkooppunten. De onderneming is dan ook zonder problemen te vertrouwen. Naast dat het feit dat de onderneming vele bekende externe partners heeft is de onderneming ook populair onder haar klanten en heeft de onderneming reeds een hoge naamsbekendheid in de reiningsproducten en cosmetica branche. Je kunt dus zonder problemen een product van Frisson kopen

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is altijd belangrijk. Bij Frisson kun je vertrouwen op een goede klantenservice. Wil je graag een medewerker van Frisson spreken? Dat kan. Je kunt Frisson telefonisch, per mail of via het online klantenformulier benaderen voor vragen, klachten en opmerkingen. Doorgaans word je goed en snel geholpen binnen 24 uur door een medewerker van Frisson.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een product gekocht dat geproduceerd is door Frisson en wil je andere mensen over jouw ervaring met het product en de onderneming vertellen? Laat dan hier een bericht achter en schrijf over jouw ervaringen met Frisson, wat je van de kwaliteit vind en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Schrijf daarnaast of je in de toekomst misschien wel vaker bij de onderneming zou kopen. Met jouw Frisson review help je andere consumenten met het maken van een heldere keuze om bij Frisson te kopen.

Reviews over Frisson

Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Frisson

Het bedrijf Frisson is geverifieerd door ons. De webshop frissonlife.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Frisson is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Frisson maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van frissonlife.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van frissonlife.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Frisson.

Geplaatst op: 09-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Frisson


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
BCC logo
BCC
7 beoordelingen
6,6
Luxplus logo
Luxplus
3 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frisson een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Frisson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frisson actief?

Frisson is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frisson reviews? Dan kun je naar de website van Frisson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie