Frisson logo

Frisson reviews, ervaringen en beoordelingen

Frisson reviews, ervaringen en beoordelingen
4025
Frisson logo
Website
Frisson
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Frisson

Wil je graag meer te weten komen over de onderneming Frisson en weten of de producten die het bedrijf aanbiedt en de service die het bedrijf levert betrouwbaar zijn? Dan is een bezoek aan deze pagina een absolute aanrader. Op deze website kun je namelijk meer achtergrondinformatie over Frisson lezen, zoals wat voor soort onderneming het is, of het bedrijf betrouwbaar is of niet en wat de ervaringen zoal zijn met dit bedrijf. Na het lezen van deze pagina ben je volledig op de hoogte om een weloverwogen beslissing te maken om producten te kopen bij Frisson.

Over Frisson

Frisson is een Nederlands bedrijf uit Dronten dat reinigingsproducten en cosmetica produceert. Het bedrijf heeft verschillende merken en labels en verkoopt haar producten via verschillende webwinkels. Zo behoren onder andere de merken Meubel Wonder, Mister Bling en R&D Homecare tot het bedrijf Frisson. Het bedrijf heeft als doel om goede kwaliteit reinigingsproducten en cosmetica te produceren tegen een betaalbare prijs.

Waarom kiezen voor Frisson

Frisson heeft vele verschillende merken en labels en heeft dus voor elke schoonmaak klus het juiste artikel te bieden. Via de website van Frisson kun je zien welke merken het bedrijf zoal aanbiedt en kun je via de website van dat merk meer over de producten te weten komen. De onderneming biedt over het algemeen goede algemene voorwaarden en biedt haar producten aan in verschillende Nederlandse winkels.

Is Frisson betrouwbaar?

Voordat je een aankoop doet is het altijd belangrijk om na te gaan of de onderneming die het product aanbiedt betrouwbaar is. Bij Frisson is dit zeker het geval en hoef je je geen zorgen te maken. Frisson is een grote onderneming met vele externe partners en verkooppunten. De onderneming is dan ook zonder problemen te vertrouwen. Naast dat het feit dat de onderneming vele bekende externe partners heeft is de onderneming ook populair onder haar klanten en heeft de onderneming reeds een hoge naamsbekendheid in de reiningsproducten en cosmetica branche. Je kunt dus zonder problemen een product van Frisson kopen

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is altijd belangrijk. Bij Frisson kun je vertrouwen op een goede klantenservice. Wil je graag een medewerker van Frisson spreken? Dat kan. Je kunt Frisson telefonisch, per mail of via het online klantenformulier benaderen voor vragen, klachten en opmerkingen. Doorgaans word je goed en snel geholpen binnen 24 uur door een medewerker van Frisson.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een product gekocht dat geproduceerd is door Frisson en wil je andere mensen over jouw ervaring met het product en de onderneming vertellen? Laat dan hier een bericht achter en schrijf over jouw ervaringen met Frisson, wat je van de kwaliteit vind en of je het bedrijf aan andere zou aanraden. Schrijf daarnaast of je in de toekomst misschien wel vaker bij de onderneming zou kopen. Met jouw Frisson review help je andere consumenten met het maken van een heldere keuze om bij Frisson te kopen.

Reviews over Frisson
Gerelateerde bedrijven
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Vaccinaties Op Reis logo
Vaccinaties Op Reis
2 beoordelingen
9,5
Amino Alliance logo
Amino Alliance
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Zeer fijn geholpen, super product.

Mijn bestelling kwam zeer vlot binnen.
De producten hebben een goede prijs
En kwaliteit verhouding.

Geplaatst op: 12-10-2023
Laatst bewerkt op: 12-10-2023
Geschreven door: Martina Maria A.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Frisson
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Luxplus logo
Luxplus
6 beoordelingen
6,3
Vaccinaties Op Reis logo
Vaccinaties Op Reis
2 beoordelingen
9,5
Amino Alliance logo
Amino Alliance
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Frisson een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Frisson. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Frisson actief?

Frisson is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Frisson reviews? Dan kun je naar de website van Frisson gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie