FridgeFilters logo

FridgeFilters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

FridgeFilters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3961
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over FridgeFilters

FridgeFilters is geverifieerd door ons expert team. De webshop FridgeFilters bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FridgeFilters lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FridgeFilters. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FridgeFilters is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van FridgeFilters. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FridgeFilters.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FridgeFilters


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

WinRAR logo
WinRAR
2 beoordelingen
10
CottonTraders logo
CottonTraders
2 beoordelingen
10
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FridgeFilters een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FridgeFilters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FridgeFilters actief?

FridgeFilters is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FridgeFilters reviews? Dan kun je naar de website van FridgeFilters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie