FoodSpring logo

FoodSpring reviews, ervaringen en beoordelingen

FoodSpring reviews, ervaringen en beoordelingen
1360
FoodSpring logo
Website
FoodSpring

Reviews en ervaringen FoodSpring

Iedereen lijkt tegenwoordig gezonder te willen leven en gezonder te willen eten. Je zou om dit te kunnen bereiken gebruik kunnen maken van de producten van FoodSpring. Om je een helder beeld te schetsen van alles wat FoodSpring is en wat het doet, hebben we de reviews en ervaringen eens goed tegen het licht gehouden. Op basis daarvan kun je al dan niet beslissen om ook voor FoodSpring te kiezen.

Over FoodSpring

FoodSpring stond aanvankelijk bekend als Egg. Doel van die onderneming was vooral om de sportvoeding naar een kwalitatief hoger plan te tillen. Dat lukt. Egg veranderde de sportwereld met vooral het gebruik van proteïne poeder en de melk van de weidekoeien. Met FoodSpring wordt een volgende stap gezet. Doel van FoodSpring is het mensen gemakkelijker te maken om gezonder te leven.

Waarom kiezen voor FoodSpring?

Wil je iets aan spieropbouw gaan doen, wil je juist gewicht verliezen of gezonder eten? Dan heb je baat bij de producten van FoodSpring. Nog een voordeel van de producten van deze aanbieder is dat ze eenvoudig te gebruiken zijn én tijdbesparend werken. Je krijgt van de producten van FoodSpring ofwel een snelle vitamine kick, je neemt er een gezonder ontbijt mee of je dient jezelf 20 gram proteïne toe in slechts drie slokjes. Met de producten van deze specialist wordt het gemakkelijker om gezond te leren. Het aanbod van FoodSpring mag er zijn met onder andere proteïne, supplementen, snacks en repen, muesli en porridge, drinks en ook smart cooking. Nog een reden om voor deze aanbieder te kiezen is omdat bestellingen vanaf 50 euro gratis bezorgd worden. En ook dat is dus zeker de moeite waard.

Is FoodSpring betrouwbaar

Ja, met FoodSpring kies je voor een betrouwbare partner, zo oordelen de mensen die al gebruik maken van de producten in hun reviews en ervaringen. De producten zijn uitvoerig getest door voedingswetenschappers en zijn niet schadelijk. Het is wel verstandig als je een chronische ziekte hebt eerst met de behandelend arts te overleggen of de inname van de producten van FoodSpring verstandig is. Over betrouwbaar gesproken; je betaalt vanwege SSL-beveiliging altijd veilig via de website van FoodSpring. En bij FoodSpring kun je ook nog eens achteraf betalen.

Klantenservice en klachten

Mocht je nou een klacht hebben over de producten van FoodSpring, dan kun je uiteraard een klacht indienen. Dit kun je doen via de telefoon en door het sturen van een e-mail. Wil je steeds op de hoogte blijven van alles wat met FoodSpring te maken heeft, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief. Doe je dat, dan krijg je ook nog eens 10 procent korting op je bestelling.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie uit de reviews en ervaringen heb jij een beter beeld gekregen van alles wat FoodSpring aanbiedt. Daardoor kun je een veel betere keuze maken. Om die reden willen we je vragen voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo kun jij andere mensen ook helpen als die voor moeilijke keuzes staan.

Reviews over FoodSpring
Gerelateerde bedrijven
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
6,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over FoodSpring

Het bedrijf FoodSpring is geverifieerd door ons. De webshop FoodSpring is al sinds 2015 een betrouwbare partij om te bestellen. FoodSpring is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. FoodSpring maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van FoodSpring is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van FoodSpring. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van FoodSpring.

Geplaatst op: 12-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne klantenservice

2 wkn terug een bestelling geplaatst. Bij het volgen van de bestelling zat er geen vooruitgang in. Na anderhalve week contact opgenomen en direct prima geholpen. (Weliswaar moest het in het Engels omdat er geen Nederlandse medewerker aanwezig was).

Ik heb een kortingcode ontvangen, de bestelling is geannuleerd. Wellicht dat hier in de toekomst een andere oplossing voor is, levert nog meer vertraging op.

Net met de code mijn nieuwe bestelling geplaatst en nu afwachten of eind komende week ik toch nog de producten kan gaan proberen.

Maar de service vanuit Foodspring was vriendelijk en erg behulpzaam!

Geplaatst op: 02-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 4/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
SLOOM SERVICE

Komen de afspraken niet na, beloofde levering loopt uit en duurt veel te lang.
Service en informatie zeer slecht, geen duidelijk antwoord op de vragen.
Producten duur en niet beter dan op andere webshops.

Verschil is dat hier duur is en daarbij leveringstijd duurt lang en shop komt zijn beloftes niet na.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: A

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Lekkere proteïne shakes

Eindelijk een bedrijf waarvan de proteïne shakes echt goed smaken! Ik ben dol op de branding die Food Spring promoot en ook van de boodschap van wellness! Ik raad het iedereen aan die dit wilt proberen.

Geplaatst op: 02-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniël R.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over FoodSpring
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Webvitaal.nl logo
Webvitaal.nl
2 beoordelingen
8,5
Disolut logo
Disolut
2 beoordelingen
9,5
Free Choice logo
Free Choice
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FoodSpring een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over FoodSpring. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FoodSpring actief?

FoodSpring is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FoodSpring reviews? Dan kun je naar de website van FoodSpring gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie