Foodbag logo

Foodbag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Foodbag reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Foodbag logo
Website
Foodbag

Reviews en Ervaringen Foodbag

Het is niet altijd even makkelijk om goede recepte te bedenken en hiervoor de juiste spullen in huis te halen. Een oplossing hiervoor is het bedrijf Foodbag. Wil je graag meer te weten komen over dit bedrijf, en erachter komen of dit bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is? Lees dan de onderstaande tekst. Op deze pagina lees je namelijk meer over Foodbag, waarom je ervoor zou moeten kiezen en lees je of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Daarnaast lees je hier tal van ervaringen van andere reeds bestaande klanten van het bedrijf, en kun je na het lezen van deze reviews vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen klant te worden bij Foodbag.

Over Foodbag

Foodbag is een Belg bedrijf dat zich richt tot het samenstellen en verzenden van gezonde en afwisselende kookpakketten. De onderneming stelt hierbij centraal dat de pakketten samengesteld worden met verse producten uit de omgeving. Ook heeft Foodbag als uitgangspunt dat ze met hun maaltijden consumenten willen inspireren met hun verse en originele ingrediënten. Naast verse en originele producten streeft Foodbag naar een zo persoonlijk mogelijke aanpak, en worden de pakketten samengesteld op basis van een aantal vragen die de klant vooraf dient te beantwoorden. .

Waarom kiezen voor Foodbag

Foodbag biedt gezonde, lokale en originele kookpakketten. Deze pakketten worden op maandag thuis of op het werk geleverd en kunnen eenvoudig weer tot donderdag besteld worden voor de volgende week. In het pakket zitten tal van verse ingrediënten en mooie receptenkaarten, waarmee je zelf gemakkelijk vier heerlijke en gezonde gerechten klaar kunt maken. Het voordeel van deze pakketten is dat je zelf niet meer voor de keuze stress staat en je flink wat tijd en moeite uitspaart met het doen van boodschappen.

Is Foodbag betrouwbaar?

Foodbag is een betrouwbare en succesvolle onderneming. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen en is transparant over haar bedrijfsgegevens. Naast dat het bedrijf een fysieke vestiging heeft het bedrijf ook tal van positieve klantbeoordelingen en biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden. Zo is het eenvoudig om je abonnement stop te zetten, en kun je ook eenvoudig klant worden bij Foodbag zonder een abonnement af te sluiten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Foodbag is eenvoudig te benaderen via mail, telefoon of via haar sociale mediakanalen. Doorgaans word je spoedig geholpen door Foodbag. Daarnaast kun je de website raadplegen voor antwoord op veel gestelde vragen, en vind je vrijwel altijd het antwoord op je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een kookpakket besteld bij Foodbag, of heb je een abonnement afgesloten bij dit bedrijf? Schrijf dan een review en help andere potentiële klanten met het maken van een weloverwogen beslissing. Schrijf bijvoorbeeld of de producten uit het pakket van goede kwaliteit waren of niet, of het pakket op tijd geleverd is en of je in de toekomst vaker bij het bedrijf zou kopen. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf wel of niet zou aanbevelen aan andere mensen.

Reviews over Foodbag

Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Timfit logo
Timfit
2 beoordelingen
9
De Krat logo
De Krat
2 beoordelingen
9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Foodbag

Het bedrijf Foodbag is geverifieerd door ons. De webshop Foodbag is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Foodbag is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Foodbag maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Foodbag is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Foodbag. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Foodbag.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Foodbag


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Timfit logo
Timfit
2 beoordelingen
9
De Krat logo
De Krat
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foodbag een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Foodbag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foodbag actief?

Foodbag is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen en dieet en gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foodbag reviews? Dan kun je naar de website van Foodbag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie