Foodbag logo

Foodbag reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Foodbag reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3790
Foodbag logo
Website
foodbag.be
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Foodbag

Het is niet altijd even makkelijk om goede recepte te bedenken en hiervoor de juiste spullen in huis te halen. Een oplossing hiervoor is het bedrijf Foodbag. Wil je graag meer te weten komen over dit bedrijf, en erachter komen of dit bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is? Lees dan de onderstaande tekst. Op deze pagina lees je namelijk meer over Foodbag, waarom je ervoor zou moeten kiezen en lees je of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Daarnaast lees je hier tal van ervaringen van andere reeds bestaande klanten van het bedrijf, en kun je na het lezen van deze reviews vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen klant te worden bij Foodbag.

Over Foodbag

Foodbag is een Belg bedrijf dat zich richt tot het samenstellen en verzenden van gezonde en afwisselende kookpakketten. De onderneming stelt hierbij centraal dat de pakketten samengesteld worden met verse producten uit de omgeving. Ook heeft Foodbag als uitgangspunt dat ze met hun maaltijden consumenten willen inspireren met hun verse en originele ingrediënten. Naast verse en originele producten streeft Foodbag naar een zo persoonlijk mogelijke aanpak, en worden de pakketten samengesteld op basis van een aantal vragen die de klant vooraf dient te beantwoorden. .

Waarom kiezen voor Foodbag

Foodbag biedt gezonde, lokale en originele kookpakketten. Deze pakketten worden op maandag thuis of op het werk geleverd en kunnen eenvoudig weer tot donderdag besteld worden voor de volgende week. In het pakket zitten tal van verse ingrediënten en mooie receptenkaarten, waarmee je zelf gemakkelijk vier heerlijke en gezonde gerechten klaar kunt maken. Het voordeel van deze pakketten is dat je zelf niet meer voor de keuze stress staat en je flink wat tijd en moeite uitspaart met het doen van boodschappen.

Ӭ

Is Foodbag betrouwbaar?

Foodbag is een betrouwbare en succesvolle onderneming. Het bedrijf is gevestigd in Antwerpen en is transparant over haar bedrijfsgegevens. Naast dat het bedrijf een fysieke vestiging heeft het bedrijf ook tal van positieve klantbeoordelingen en biedt het bedrijf gunstige algemene voorwaarden. Zo is het eenvoudig om je abonnement stop te zetten, en kun je ook eenvoudig klant worden bij Foodbag zonder een abonnement af te sluiten.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Foodbag is eenvoudig te benaderen via mail, telefoon of via haar sociale mediakanalen. Doorgaans word je spoedig geholpen door Foodbag. Daarnaast kun je de website raadplegen voor antwoord op veel gestelde vragen, en vind je vrijwel altijd het antwoord op je vraag.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij onlangs een kookpakket besteld bij Foodbag, of heb je een abonnement afgesloten bij dit bedrijf? Schrijf dan een review en help andere potentiële klanten met het maken van een weloverwogen beslissing. Schrijf bijvoorbeeld of de producten uit het pakket van goede kwaliteit waren of niet, of het pakket op tijd geleverd is en of je in de toekomst vaker bij het bedrijf zou kopen. Schrijf daarnaast ook of je het bedrijf wel of niet zou aanbevelen aan andere mensen.

Reviews over Foodbag
Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,7
60% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Lees onze review over Foodbag

Het bedrijf Foodbag is geverifieerd door ons. De webshop foodbag.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Foodbag is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Foodbag maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van foodbag.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van foodbag.be. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Foodbag.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super lekker en gevarieerd ik ben fan!

Ik ben heel tevreden over BBB verrassend lekker en vers! De porties zijn ok ! Ik ben fan er zit veel variatie in de wekelijkse menu's 👍🏼

Geplaatst op: 19-08-2023
Laatst bewerkt op: 19-08-2023
Geschreven door: Ria D.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super lekker en veel!

Heel tevreden. Zeer vriendelijke chauffeurs, lekkere maaltijden en meer dan genoeg. Leuk dat het vol lokale producten zit. En een Belgisch bedrijf ♥️

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben tevreden.

Ik heb zowel 15 gram als Hello Fresh al geprobeerd. Ik ben nu overgestapt op Foodbag en ben content.
Veel keuze aan gerechten en menu´s worden duidelijk uitgelegd.
Soms is het wel duur.

Geplaatst op: 14-06-2022
Laatst bewerkt op: 14-06-2022
Geschreven door: Nele B.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Te kleine porties. Heel teleurgesteld

Veel te kleine portie, 60 gr pp pasta voor een vegetarischgerecht, 5 kleine scampi pp. Het was nog geen 70 g pp, 100 g groenten pp. Bij 15 gram altijd heel tevreden geweest over de portie. Positief was dat er een klein geschenkje in mijn pakket zat. Voor mij niet meer voor herhaling vatbaar.

Geplaatst op: 15-06-2022
Laatst bewerkt op: 15-06-2022
Geschreven door: Cara

7 / 10
4/5 4/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
15gram was veel beter in gebruik. Teleurgesteld.

Wij waren klant bij 15gram. Deze foodbox had zo zijn beperkingen (eentonige menu's ...), maar de werkwijze waren wij heel tevreden mee. Alle gerechten werden in een apart doosje gestoken, zodat zowel bij levering als bij het klaarmaken alles overzichtelijk en handig bleef. De recepten stonden op aparte fiches, ook zeer handig... Maar nu is 15gram overgenomen door Foodbag. En wij zijn automatisch meegemigreerd naar Foodbag. En het Foodbag-systeem is bijlange niet zo goed. Alle ingrediënten worden los in een doos gedumpt (onder het mom van "minder afval"). Dus als je de doos opendoet, mag je nog een half uur alles uitsorteren om het per gerecht in de koelkast te kunnen steken. De recepten staan in zo'n onnozel boekje, vol overbodige lulkoek (dit is geen extra afval dan?) De box waar alles in geleverd wordt is tamelijk onhandig van vorm (wij herbruiken de box voor het oud papier), plat en breed. De 15gram box was een mooie grote HOGE doos, die ergens langs de kant wegkon. De Foodbag box is een lomp geval dat net dat beetje meer in de weg staat, en dat je voor niks anders meer kan gebruiken. Als dit het foodbag-systeem is, dan hoeft het niet meer voor mij. Ze hadden beter de werkwijze van 15gram overgenomen...

Geplaatst op: 12-06-2022
Laatst bewerkt op: 12-06-2022
Geschreven door: Joris C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Foodbag
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Foodbag een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Foodbag. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 60% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Foodbag actief?

Foodbag is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Foodbag reviews? Dan kun je naar de website van Foodbag gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie