FOIR logo

FOIR reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
FOIR reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4926
FOIR logo
Website
foir.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen FOIR

De verlichting in en rond je woning bepaalt voor een groot stuk de sfeer. Het is dan ook volkomen normaal dat je voor het kiezen van je lampen uitgebreid onderzoek naar de verschillende producten die op de markt verkrijgbaar zijn. Als je online op zoek gaat naar winkels die je hierbij kunnen helpen, is de kans groot dat je op de webshop van FOIR botst. Deze webshop biedt zowel lampen als buitenverlichting aan en dat kan zeker wel je interesse wekken. De aanbiedingen en producten zien er goed uit, maar je wil natuurlijk ook graag weten of je bij FOIR waar voor je geld krijgt en of je kunt rekenen op een goede klantenservice. Om je bij je keuze te helpen, kun je hier alle beoordelingen en ervaringen lezen van andere klanten van FOIR. Hun mening helpt je vast om een goede keuze te maken voor de lampen en verlichting van jouw woning.

Over FOIR

FOIR is een Nederlands bedrijf waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in Zoetermeer. Het bedrijf dat in 2014 werd opgericht, verkoopt via hun webshop verlichting en lampen. Zelf geven ze aan dat drie pijlers voor gen erg belangrijk zijn in hun bedrijfsvoering, namelijk goede producten van hoge kwaliteit, een uitmuntende service en een maximale bereikbaarheid. Zo is het motto van FOIR bijvoorbeeld dat als ze een product zelf niet zouden willen hebben, ze het ook niet in hun aanbod voor verkoop opnemen. Daarnaast is milieuvriendelijk ondernemen eveneens een stokpaardje. Je kunt als klant bij FOIR enkel en alleen kiezen voor LED lampen en de producten worden verpakt en verzonden in gerecycleerd karton.

Waarom kiezen voor FOIR?

Bij FOIR kun je in de webshop terecht voor zowel binnenverlichting als buitenverlichting. In diverse stijlen en binnen verschillende prijsklassen vind je hier alles wat je nodig hebt om je woning sfeervol, maar ook stijlvol te verlichten. Hanglampen, tafellampen, lampenkappen, led strips, badkamerverlichting, luchters, spots en staande lampen voor binnen bijvoorbeeld maken deel uit van het aanbod, maar net zo goed kun je tuinpad- of gevelverlichting vinden. De sale categorie tenslotte biedt mooie koopjes die vast en zeker ook je aandacht verdienen. FOIR geeft zelf aan dat ze alle producten die klanten nodig hebben voor verlichtingsdoeleinden wil kunnen aanbieden en daar slagen ze dan ook moeiteloos in. Heb je er geen idee van welke kant je uit wil voor je verlichting, dan kun je steeds rekenen op professioneel advies. De blogs die je op de website kunt terugvinden, helpen je op weg als je zelf even zonder inspiratie zit.

Is FOIR betrouwbaar?

Op de website van FOIR vind je zonder de minste moeite alle contactgegevens, de algemene voorwaarden en het retourbeleid terug. Dit geeft al een goed beeld van het open beleid dat het bedrijf wil voeren; geen kleine lettertjes, maar duidelijke en volledige communicatie die voor iedereen makkelijk te vinden is. Op de aangekochte producten geldt een 30 dagen bedenktijd, wat ook een teken op zich is dat het bedrijf zeker is van de producten die aangeboden worden. De TrustPilot score die aan de website van FOIR werd toegevoegd laat je ook zien wat de ervaringen van andere klanten waren en welke score zij FOIR geven.

Klantenservice en klachten

Bereikbaarheid is een van de pijlers van FOIR en dat zie je ook meteen als je een kijkje neemt op de website. Je vindt makkelijk het e-mailadres en telefoonnummer terug en FOIR geeft zelf aan dat ze voor iedere bestelling, hoe klein ook, de klant maximaal ten dienste willen zijn. Opvallend is dat het bedrijf ook zelf vraagt aan klanten om na aankoop feedback, opmerkingen en tips door te sturen. Dit alleen al toont aan dat klantentevredenheid een erg belangrijk punt is waar hard aan gewerkt wordt door het hele team.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien heb jij zelf al een lamp of andere verlichtingsproducten van FOIR in huis en wil je ons en onze lezers graag laten weten wat jij er zelf van vindt. De producten, de kwaliteit, de klantenservice en de betrouwbaarheid, het zijn belangrijke zaken waarop andere mensen hun keuze baseren en jij kunt hen daar vandaag nog bij helpen. Pen hier dus snel jouw persoonlijke ervaring neer en help zo tal van andere mensen op goede weg in hun zoektocht naar de perfecte lampen en verlichting voor hun woning. Wij kijken alvast uit naar je bijdrage en willen je daar nu al voor bedanken.

Reviews over FOIR

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
3 beoordelingen
9
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met FOIR

FOIR is geverifieerd door ons expert team. De webshop FOIR bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is FOIR lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via FOIR. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

FOIR is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van foir.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 04-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over FOIR


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Elektroshop.nl logo
Elektroshop.nl
3 beoordelingen
9
Tuinland logo
Tuinland
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is FOIR een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over FOIR. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is FOIR actief?

FOIR is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de FOIR reviews? Dan kun je naar de website van FOIR gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie