Fitnessking logo

Fitnessking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Fitnessking reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4085
Fitnessking logo
Website
fitnessking.be
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Fitnessking

Als er de laatste jaren één sector buiten de medische sterk is gegroeid dan is het wel de fitnessindustrie. Mensen willen immers in vorm blijven en hebben ook ontdekt dat het wel zo handig is om thuis apparatuur te hebben staan die hen daarbij helpt. Bovendien zorgt een stevige work-out af en toe voor een gelukkiger en gezonder leven. Ben jij op zoek naar professionele apparatuur om mee aan de slag te gaan? Dan vind je bij Fitnessking een indrukwekkend assortiment aan producten. Natuurlijk controleer je liefst ook even wat de ervaringen en de beoordelingen van de klanten van Fitnessking zijn. Om die reden hebben wij op deze webpagina tal van reviews over Fitnessking voor je op een rij gezet. Zo weet jij nog voor jouw eerste bezoek aan de website wat je moet weten.

Over Fitnessking

Fitnessking is een onderneming die, zoals je al kunt raden, gespecialiseerd is in de verkoop van fitnessapparatuur. Het bedrijf zet zichzelf in de markt als de specialist bij uitstek in de Benelux. De onderneming is dan ook al meer dan tien jaar actief in het bedrijfsleven en heeft in die tijd een sterke reputatie op kunnen bouwen. Fitnessking is tevens een rasecht familiebedrijf opgericht door de familie Van der Veken. Bijzonder is dat werkelijk niets van de normale bedrijfsuitoefening uitbesteed wordt. Dat betekent ook dat je er zeker van kunt zijn dat er kort op de bal wordt gespeeld en er met passie gewerkt wordt. Kernwaarden van Fitnessking zijn oog voor kwaliteit en persoonlijk contact met de klanten. Zo kan je voor vragen of bij problemen altijd probleemloos contact opnemen met het ervaren team achter Fitnessking. Bovendien vind je nergens een ruimer aanbod aan merken. Zo is Fitnessking een officiële dealer van topmerken als Kettler, Technogym, Tunturi, DC Athletics en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor Fitnessking?

Een belangrijke reden om te kiezen voor Fitnessking is natuurlijk het gegeven dat je er een enorm aanbod aan toestellen en apparatuur terug kunt vinden. Zo is de webshop onderverdeeld in de volgende categorieën: cardio, kracht, fietstrainers, klein materiaal, 2de hands en bestsellers. Je vindt er alles van crosstrainers tot regelrechte home gyms en bovendien ook heel wat informatie over de best testende toestellen. Bij Fitnessking kan je niet enkel als particulier terecht maar ook als professional. Dat kan een fitnessclub zijn, een kinesist, een bedrijf met een eigen fitnessruimte en ga zo maar door. Geloof je iets pas als je het ziet? Dan kan je ook altijd terecht in de fysieke showroom van Fitnessking om enkele van de toestellen persoonlijk uit te testen. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Fitnessking van een gratis thuislevering en tal van betalingsopties. Zo kan je betalen via PayPal, met iDeal, met Bancontact, met de kredeitkaart en meer.

Is Fitnessking betrouwbaar?

De belangrijkste troef van Fitnessking is in hun eigen woorden het vertrouwen van de klant. Het bedrijf heeft in zijn bestaan dan ook een uitstekende en betrouwbare reputatie weten op te bouwen. Bovendien vind je op de website ook duidelijke algemene voorwaarden terug en zie je meteen dat de verbinding met de webshop een veilige is. Daarnaast is het zo dat Fitnessking gebruik maakt van een eigen serviceteam om problemen op te lossen en je de kwaliteit van de producten ook in de eigen showroom kunt gaan controleren. Kortom: er is geen enkele reden om Fitnessking te wantrouwen.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor de klantenservice van Fitnessking? Dan zijn er diverse manieren om in contact te komen met Fitnessking. Dat kan door telefonisch contact op te nemen, door te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kan je ook een afspraak in de showroom maken of via sociale media een berichtje sturen. Fitnessking beschikt over een Facebook, een Twitter en een Instagram. Klachten kan je tot zeven dagen na levering voorleggen aan de klantenservice van Fitnessking. Deze worden ook altijd binnen een termijn van zeven dagen behandeld. Ben je niet akkoord met de oplossing? Dan kan je jouw klacht melden bij het Europese ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden al eens een toestel van Fitnessking? Dan ben jij de geknipte persoon om ons hier iets meer over te vertellen. Wat is jouw ervaring met de kwaliteit van de producten van Fitnessking? Hoe zou je de snelheid van levering beoordelen? Is de klantenservice duidelijk en vriendelijk? Wordt je ook snel geholpen bij problemen? Jouw beoordeling is van goudwaarde voor onze bezoekers!

Reviews over Fitnessking

Gerelateerde bedrijven

Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
2 beoordelingen
8,5
Blackroll logo
Blackroll
2 beoordelingen
10
Dutch Mud Men logo
Dutch Mud Men
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Fitnessking

Het bedrijf Fitnessking is geverifieerd door ons. De webshop fitnessking.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Fitnessking is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Fitnessking maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van fitnessking.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van fitnessking.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Fitnessking.

Geplaatst op: 10-01-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Fitnessking


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Duijvestein Winterstore logo
Duijvestein Winterstore
2 beoordelingen
8,5
Blackroll logo
Blackroll
2 beoordelingen
10
Dutch Mud Men logo
Dutch Mud Men
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fitnessking een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Fitnessking. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fitnessking actief?

Fitnessking is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fitnessking reviews? Dan kun je naar de website van Fitnessking gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie