Fit For Free logo

Fit For Free reviews, ervaringen en beoordelingen

Fit For Free reviews, ervaringen en beoordelingen
1416
Fit For Free logo
Website
Fit For Free

Fit For Free ervaringen

Fit For Free is een fitnessketen met fitness scholen in heel Nederland. Ben jij opzoek naar een goede fitness school? Lees dan hier de Fit For Free ervaringen van mensen die naar deze sportschool gaan en lees hun beoordelingen.

Fit For Free fitness

Fit For Free fitness wil het voor iedereen zo makkelijk mogelijk maken om te kunnen werken aan hun lichaam en conditie. Door ervoor te zorgen dat de fitnessruimtes het grootste deel van de dag open zijn kun je als lid bijna op elk moment van de dag sporten en waar dan ook. Want met meer dan 60 vestigingen heeft Fit For Free een landelijke dekking. Maar niet alleen daarom is Fit For Free een sportschool om te overwegen. Ook hecht Fit For Free een hoop waarden aan het bieden van een sfeervolle omgeving waardoor jij je ook op je gemak voelt. Kortom, Fit For Free doet zijn best om zo goed mogelijk bereikbaar te zijn voor leden in een fijne omgeving.

Fit For Free abonnement

Fitnessen bij Fit For Free is heel voordelig. Een Fit For Free abonnement kost namelijk maar €9.95 per maand (check prijzen op de website). En met één pas kun je bij alle vestigingen in Nederland sporten. Dus ook als je onderweg bent kun je gewoon een locale Fit For Free bezoeken voor je dagelijkse training.

Fit For Free een goede fitness school?

Wil jij weten of Fit For Free een goede fitness school is? Bekijk dan de Fit For Free ervaringen hier op deze pagina. Als je zelf sport bij Fit For Free of hebt gesport bij Fit For Free dan kun je zelf je ervaringen of klachten delen. Schrijf dan een review en geef Fit For Free een beoordeling. Zo kun je anderen adviseren over deze fitness school  

Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Fit For Free

Fit For Free is geverifieerd door ons expert team. De webshop Fit For Free bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Fit For Free lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Fit For Free. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Fit For Free is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Fit For Free te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Spookafschrijvingen

Fit for free blijkt al lange tijd bedragen van mijn rekening af te schrijven. Na het terughalen van een paar maanden (meer was automatisch niet mogelijk) bellen ze na melding niet terug. Wat volgt wel? Ineens volgen er mails en brieven terwijl ik nog nooit eerder iets van ze heb gehoord. Ze schakelen zelfs een incassobureau in. Hupsakee, nog wat extra kosten claimen.
Aan de telefoon geven zelfs toe dat ik geen lid ben en geen klantenpas heb of heb gehad. Maar ze denken dat ik voorkom in de administratie van een bedrijf wat ze eens hebben overgenomen. In hun ogen klaarblijkelijk een goed argument om die gegevens te gebruiken om geld af te schrijven. Maar terugbellen met excuses en een oplossing? Nee, dat doen ze niet. Ze zetten alles door.
Het bedrag wat ze afschrijven komt niet eens overeen met de kosten van een lidmaatschap. Nee, meerdere malen hoger. Een leidinggevende komt niet aan de telefoon. De mensen die te telefoon voor de incasso moeten opnemen worden in hun hemd gezet. Ze mogen ook niet doorverbinden. Want de leidinggevende geeft hun de uitdaging mij te vertellen dat ik maar moet zien te bewijzen dat ik geen lid ben. Met de mededeling dat ik ze weten dat ik nimmer lid ben geweest, geen pas heb, er geen machtiging bestaat ten name van Fit for free. Een schandalige zaak. De leiding van het bedrijf heeft er maling aan dat ze vele regels overtreden. Tja, want ze hebben lekker wat gegevens uit een oude administratie kunnen halen en leven zich lekker uit op je bankrekening.

Geplaatst op: 24-11-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Robert

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gezellige sportschool

Fit For Free is een super leuke sportschool. De atmosfeer is goed en het ziet er tenminste gezellig uit. Vaak zie je sportscholen die er als een fabriekshal uit zien en daar knap ik wel op af. Maar sinds ik bij Fit For Free zit heb ik een totaal andere kijk op sportscholen. Het is er altijd gezellig en niet alleen maar hardcore sporters, maar ook mensen die maar 1 keer per week lekker komen sporten.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Fit For Free
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Ironmaster logo
Ironmaster
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Fit For Free een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Fit For Free. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Fit For Free actief?

Fit For Free is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Fit For Free reviews? Dan kun je naar de website van Fit For Free gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie