Feestpruikenwinkel.nl logo

Feestpruikenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Feestpruikenwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
336
Feestpruikenwinkel.nl logo
Website
feestpruikenwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Feestpruikenwinkel.nl

Heb je trek om even iets aan jouw haar te veranderen? Of ben je gewoon op zoek naar een leuke pruik voor een speciale gelegenheid zoals een verjaardags- of themafeest? Dan kan je dit terugvinden bij Feestpruikenwinkel.nl. Maar is de kwaliteit van die pruiken wel goed? Wat mag je verwachten van de klantenservice? Hoe wordt de levertijd beoordeeld? Wat zijn de ervaringen van anderen met Feestpruikenwinkel.nl? Op deze pagina vind je reviews, beoordelingen en ervaringen met Feestpruikenwinkel.nl. Zo vorm jij in geen tijd een gefundeerde mening over deze webshop.

Over Feestpruikenwinkel.nl

Feestpruikenwinkel.nl is een webshop die gespecialiseerd is in de verkoop van pruiken in diverse thema’s. Het is tevens een onderdeel van het enorme bedrijf Shoppartners. Shoppartners werd opgericht in 1999 en was één van de eerste grote spelers op de online markt in Nederland. Een positie die in de daaropvolgende jaren is versterkt en uitgebreid. Feestpruikenwinkel.nl is één van de vele webshops die uitgebaat worden door Shoppartners met onder andere ook Bellatio en Hobbymax. De pijlers waarop Feestpruikenwinkel.nl steunt zijn dan ook een enorm logistiek netwerk, een scherpe prijs en een snelle service. Feestpruikenwinkel.nl heeft tal van artikelen op voorraad. Een bestelling voor 15 uur op werkdagen betekent in de regel dan ook dat je de volgende dag al van jouw aankoop kunt genieten. Wat de verzendingskosten betreft geniet je van gratis verzending vanaf 199 euro. Bij bedragen lager dan dat betaal je binnen Nederland 4,5 euro en binnen België 5,99 euro.

Waarom kiezen voor Feestpruikenwinkel.nl?

Feestpruikenwinkel.nl is ongetwijfeld de webshop gespecialiseerd in feestpruiken met het grootste assortiment. Op de website vind je categorieën terug als herenpruiken, damespruiken, kinderpruiken, pruiken uit de oude tijd, specifieke pruiken voor beroepen, punk pruiken en ga zo maar door. Je vindt op de website ook tal van accessoires die te maken hebben met pruiken. Vind je niet meteen terug wat je zoekt? Dan kan je de handige zoekfunctie op de website gebruiken. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je betalen via iDeal, overschrijving, kredietkaart, Sofort, PayPal en ook Bancontact. Na ontvangst krijg je ook veertien dagen de tijd om jouw bestelling zonder opgave van reden retour te sturen.

Is Feestpruikenwinkel.nl betrouwbaar?

Komt jouw bestelling ook echt aan als je de perfecte pruik hebt gevonden op Feestpruikenwinkel.nl? Kan je erop vertrouwen dat dit een betrouwbare webshop is? In de eerste plaats is het goed nieuws dat Feestpruikenwinkel.nl een onderdeel is van Shoppartners. Dat betekent dat er een klantendienst is die snel reageert en dat er bovendien heel wat kanalen zijn om eventuele klachten tot te richten. Daarnaast vind je ook op de website al heel snel de nodige bedrijfsinformatie terug. Je vindt het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Bovendien heeft Feestpruikenwinkel.nl een duidelijk retourbeleid en duidelijke algemene voorwaarden. De verbinding met de website verloopt via een beveiligde SSL-verbinding en bovendien is de onderneming een gecertificeerd lid van het online keurmerk Thuiswinkel Waarborg en ook van e-commerce trust Europe. Om kort antwoord te geven: ja Feestpruikenwinkel.nl is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of zit je met een probleem? Kan je het antwoord niet terugvinden op de website? Dan kan je de klantenservice van Feestpruikenwinkel.nl contacteren. Dat kan op heel wat manieren. Een eerste optie is via de social media pagina’s van Feestpruikenwinkel.nl. Daarnaast kan je ook chatten met een medewerker via de live chatfunctie op de website of mailtje sturen. Heb je liever direct contact? Dan kan dat telefonisch tijdens werkdagen. In de regel krijg je op een mail binnen één werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Dan krijg je altijd binnen één dag een ontvangstbevestiging en binnen de veertien dagen een inhoudelijk antwoord. Alternatief kan je jouw klacht ook neerleggen bij de dienst bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg! Kom je niet tot een overeenstemming? Dan ontstaat er een geschil dat voor de Geschillencommissie kan gelegd worden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis een indrukwekkende collectie pruiken staan? Ben je een routinier bij Feestpruikenwinkel.nl of kocht je ooit een pruik en daarna nooit meer? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Feestpruikenwinkel.nl. Hoe beoordeel jij deze webshop? Viel de levertijd goed mee? Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Helpt de klantenservice je vlot verder? Schrijf op deze pagina een review op basis van jouw ervaringen en beoordelingen en vertel de wereld wat te verwachten van Feestpruikenwinkel.nl.

Reviews over Feestpruikenwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gay pride winkel logo
Gay pride winkel
1 beoordeling
9,5
DrankKoning.nl logo
DrankKoning.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Fijne website

Leuke website om specefieke producten op te bestellen. Ik heb hier een aantal pruiken gekocht voor de hele vriendengroep en ze zaten prima. Ze begonnen aan het eind van de avond een klein beetje te irriteren maar dat was niet het grootste probleem.

Geplaatst op: 24-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Daniëlle K.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Feestpruikenwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Oranje-artikelen-winkel.nl logo
Oranje-artikelen-winkel.nl
1 beoordeling
9,5
Gay pride winkel logo
Gay pride winkel
1 beoordeling
9,5
DrankKoning.nl logo
DrankKoning.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Feestpruikenwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Feestpruikenwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Feestpruikenwinkel.nl actief?

Feestpruikenwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Feestpruikenwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Feestpruikenwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie