EO Eva logo

EO Eva reviews, ervaringen en beoordelingen

EO Eva reviews, ervaringen en beoordelingen
2226
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met EO Eva

EO Eva is geverifieerd door ons expert team. De webshop EO Eva bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is EO Eva lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via EO Eva. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

EO Eva is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van EO Eva te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuk blad

Ik ben erg blij met dit blad en ik vind het ook erg leuk om te lezen. Ik had het aangeraden gekregen van een vriend en ik ben er erg blij mee! Ook een fijne en duidelijke website.

Geplaatst op: 02-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EO Eva
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Eon logo
Eon
6 beoordelingen
6,7
Allianz Assistance logo
Allianz Assistance
2 beoordelingen
9,5
Oxfam Novib logo
Oxfam Novib
4 beoordelingen
6

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EO Eva een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EO Eva. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EO Eva actief?

EO Eva is vooral actief in de categorie goede doelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EO Eva reviews? Dan kun je naar de website van EO Eva gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie