EkhartYoga logo

EkhartYoga reviews, ervaringen en beoordelingen

EkhartYoga reviews, ervaringen en beoordelingen
599
EkhartYoga logo
Website
EkhartYoga

Reviews en Ervaringen EkhartYoga

Wil je graag yoga lessen volgen via EkhartYoga, maar wil je eerst wat meer informatie over deze onderneming, en wil je te weten komen of EkhartYoga betrouwbaar is of niet? Bekijk dan eerst re reviews en ervaringen met EkhartYoga op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over EkhartYoga, waarom je voor EkhartYoga zou moeten kiezen en hoe je de onderneming kunt bereiken. Na het lezen van de reviews en bedrijfsinformatie kun je vervolgens zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of geen account aan te maken bij EkhartYoga.

Over EkhartYoga

EkhartYoga is een online yoga- en meditatieplatform dat in 2012 is opgericht. Via het platform kun je lessen van vele ervaren yogadocenten volgen in maar liefst 25 verschillende yoga- en meditatiestijlen. EkhartYoga streeft naar een zo optimaal mogelijke ervaring voor haar gebruikers en biedt dan ook voor iedere gebruiker het gewenste niveau en verschillende stijlen. Zo kun je bij EkhartYoga terecht voor Hatha, Vinyasa, Yin yoga en therapieën, evenals voor verschillende meditatie lessen.

Waarom kiezen voor EkhartYoga

Indien je graag yoga- of meditatielessen wilt volgen is het platform EkhartYoga een uitstekende uitkomst. Via het platform kun je vanuit je eigen vertrouwde ruimte een les volgen en heb je keuze uit tal van verschillende docenten en stijlen. Je vindt dus vrijwel altijd een stijl die bij jou past. Daarnaast kun je zelf bepalen hoelang je gebruik wilt maken van het platform en hoeveel lessen je wilt volgen.

Ӭ

Is EkhartYoga betrouwbaar?

EkhartYoga is een zeer bekend en succesvol platform met leden over de hele wereld. Je kunt de onderneming dan ook zeker vertrouwen. Ook de website van EkhartYoga voldoet aan de gestelde veiligheidsstandaarden. Zo gaat het bedrijf veilig met jouw gegevens om, kun je veilig online betalen via verschillende betaalmogelijkheden en kun je zonder problemen jouw abonnement weer opzeggen indien gewenst. Ook kun je gratis het platform uitproberen, en kijken of het online volgen van yoga- of meditatielessen wat voor jou is.

Klantenservice en klachten

Indien je de klantenservice van EkhartYoga wilt benaderen kun je dit eenvoudig via het online contactformulier doen. Het bedrijf is ook actief op sociale mediakanelen zoals Facebook en Instagram. Via deze wegen is het ook mogelijk om contact te zoeken met EkhartYoga. Daarnaast kun je terecht op de website van EkhartYoga voor veel gestelde vragen en vind je antwoord op al jouw vragen.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al lid bij EkhartYoga? Schrijf dan een review en help andere potentiële gebruikers met het maken van een weloverwogen beslissing om wel of geen account te maken bij EkhartYoga. Schrijf in jouw review bijvoorbeeld welke lessen je volgt, of je tevreden bent met de kwaliteit van de lessen, of je goed geholpen bent door de onderneming en of je EkhartYoga wellicht ook aan andere zou aanraden.

Reviews over EkhartYoga
Gerelateerde bedrijven
123test logo
123test
2 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9
DuckTypen.nl logo
DuckTypen.nl
5 beoordelingen
7,4
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over EkhartYoga

EkhartYoga is geverifieerd door ons expert team. De webshop EkhartYoga bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is EkhartYoga lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via EkhartYoga. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van EkhartYoga is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van EkhartYoga te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van EkhartYoga.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Enorm blij

Ik ben sinds 2014 lid van de website en geniet enorm van de lessen. Eerst waren er maar een paar docenten, maar nu zijn er al heel wat mer verschillende. Ik ben al 7 jaar erg blij met de website.

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jordi S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over EkhartYoga
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
123test logo
123test
2 beoordelingen
9,5
123TinkiAcademy logo
123TinkiAcademy
2 beoordelingen
9
DuckTypen.nl logo
DuckTypen.nl
5 beoordelingen
7,4

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is EkhartYoga een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over EkhartYoga. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is EkhartYoga actief?

EkhartYoga is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de EkhartYoga reviews? Dan kun je naar de website van EkhartYoga gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie