Dresslily logo

Dresslily reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Dresslily reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2979
Dresslily logo
Website
dresslily.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Dresslily

Als je altijd op zoek bent naar het volgende fashion-forward stuk om toe te voegen aan je garderobe, dan heb je waarschijnlijk al gehoord van DressLily. Het is gericht op consumenten die op zoek zijn naar betaalbare mode. Maar zoals met alle online aankopen, kan dat wel eens een gok zijn. Lees daarom altijd eerst voldoende reviews vooraleer je tot een aankoop overgaat. Bekijk hier onze review van Dresslily.

Over Dresslily

DressLily is een online en internationaal bekend kleding- en accessoirewinkel. Ze staan bekend als een betaalbare optie voor wie houdt van mode, met een keuze uit kledij en accessoires. Daarnaast trachten ze een uitstekende service te bieden naar hun klanten toe. Het bedrijf is opgericht in China en werkt samen met fabrikanten en leveranciers voor het leveren van een aanbod.

Hun aanbod aan kledij en accessoires is erg divers en varieert van chic en elegant tot lingerie, schoenen, pruiken en meer accessoires. En dat alles tegen betaalbare prijzen.

Hun doel ligt bij het bieden van kwaliteitsvolle modeproducten aan betaalbare prijzen.

Waarom kiezen voor Dresslily

Mensen kiezen vaak voor Dresslily omwille van de erg lage prijzen. Daarnaast bieden ze een ruim aanbod aan kledij voor mannen als vrouwen dat varieert van jassen tot zwemkledij. Ook bieden ze een assortiment gericht op vrouwen met een maatje meer.

Is Dresslily betrouwbaar?

Het is belangrijk op te merken dat DressLily de artikelen die op haar website worden verkocht niet zelf vervaardigt. Het bedrijf stelt zelfs dat het 'voor hun producten gebruikmaakt van een uitgebreid netwerk van professionele en zorgvuldig gescreende fabrikanten en distributeurs'.

Veel mensen beweren dat er een DressLily-zwendel zou kunnen zijn omdat het bedrijf eenvoudigweg verantwoordelijk is voor het doorverkopen van goederen die het van andere fabrikanten koopt. Dit is echter een gangbare praktijk voor veel Aziatische online modewinkels.

De reden dat zoveel shoppers zich beginnen af ”‹”‹te vragen: 'Is DressLily veilig?' is omdat het moeilijk is om de locatie van het bedrijf op de website te vinden. De DressLily-site vermeldt dat de bedrijfsnaam Lomeway E-Commerce Limited is, een bedrijf dat in Hong Kong lijkt te zijn gevestigd.

De meer alarmerende klachten van DressLily zijn echter afkomstig van consumenten die hun artikelen wel hebben ontvangen. Op sommige beoordelingssites krijgt Dresslily een schamele 28 op 100 als het gaat om betrouwbaarheid. Negatieve DressLily-beoordelingen van consumenten bevatten vaak het ontvangen van een artikel dat nauwelijks lijkt op het werkelijke artikel waarvan ze dachten dat ze het bestelden.

Op andere websites geeft 62% van de recensenten DressLily slechts 1-ster, van de 4.450 in totaal DressLily-recensies, waarbij ongeveer 22,6% het 5-sterren gaf.

Klantenservice en klachten

Wanneer je zoekt naar de contactgegevens van de DressLily-klantenservice heb je als klant een paar verschillende opties. Zo kun je telefonisch contact opnemen met een medewerker. Extra opties om contact op te nemen met de klantenservice van DressLily zijn: hun e-mailadres, via het indienen van een formulier, live chat of facebook messenger.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je al klant geweest van Dresslily? Deel dan je ervaringen met anderen en schrijf een beoordeling.

Reviews over Dresslily
Gerelateerde bedrijven
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
YesStyle logo
YesStyle
2 beoordelingen
8,5
Dekinderkledingwinkel.nl logo
Dekinderkledingwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Dresslily

Dresslily is geverifieerd door ons expert team. De webshop Dresslily bestaat al sinds 2012 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Dresslily lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Dresslily. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van dresslily.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van dresslily.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 14-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Al vaker besteld

Ik heb hier al meerdere bestellingen gedaan en elke keer is het weer een top ervaring. Je moet wel even geduld hebben maar dan krijg je ook zeker wat. De levering zit verder wel goed ingepakt.

Geplaatst op: 22-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ryan R.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Dresslily
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
YesStyle logo
YesStyle
2 beoordelingen
8,5
Dekinderkledingwinkel.nl logo
Dekinderkledingwinkel.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Dresslily een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Dresslily. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Dresslily actief?

Dresslily is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Dresslily reviews? Dan kun je naar de website van Dresslily gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie