Domitys logo

Domitys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Domitys reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3285
Domitys logo
Website
Domitys
Categorie
Diensten

Reviews en ervaringen Domitys

Wanneer je een dagje ouder wordt en heel wat dagdagelijkse activiteiten niet meer vanzelfsprekend zijn is een aangepaste leefomgeving een goed idee. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een serviceresidentie waarbij je nog je vrijheid kunt behouden maar heel wat praktische zaken wel voor jou geregeld worden. Domitys is een aanbieder van dergelijke residenties. Maar wat zeggen de bewoners van Domitys? Wat zijn hun ervaringen met dit bedrijf? Hoe beoordelen zij het verblijf bij Domitys? Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van deze residenties? Dan vind je ze hier terug. Zo weet jij exact waar je aan begint!

Over Domitys

Domitys is een aanbieder van serviceresidenties waar je op een rustige manier jouw oude dag door kunt brengen. Het bedrijf is een internationale onderneming en een tak van multinational AEGIDE die in 1998 opgericht werd. De eerste residentie van Domitys werd al in 2001 geopend en vandaag de dag telt de groep meer dan 140 residenties doorheen Europa. Je kunt dan ook met een gerust gemoed stellen dat er heel wat ervaring en specialistische kennis aanwezig is bij Domitys. De focus ligt daarbij op het leven zo comfortabel mogelijk maken voor de bewoners. Binnen België vind je residenties terug in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, in Antwerpen, in Leuven, in Court-Saint-Étienne en in Brugge. Omdat je natuurlijk niet op voorhand weet of Domitys iets voor jou is zijn er verschillende formules om net dat te ontdekken. Zo kan je tijdens de eerste donderdag van elke maand meedoen aan de privilegedag waarbij je het leven ter plekke ontdekt, zo kan je kiezen voor een ontdekkingsverblijf van drie dagen tot een week of voor een tijdelijk verblijf van enkele weken tot enkele maanden.

Waarom kiezen voor Domitys?

Domitys is een aanbieder van serviceresidenties en maakt zich sterk dat ze meer kwaliteit, comfort en plezier aanbieden dan woonzorgcentra of andere alternatieven. Zo geniet je bij Domitys van een uitgebreid activiteitenprogramma, is er een restaurant met service aan tafel, staan er teams 24/7 voor je klaar voor vragen of problemen en zijn er opties tot medische en paramedische zorgverlening. Bovendien hebben alle teamleden van het bedrijf een EHBO-cursus gevolgd en woon je bij Domitys in volwaardige appartementen met slaapkamer, keuken, salon en badkamer. Ook is het mogelijk om jouw oude meubelstukken mee te verhuizen of jouw huisdieren mee te nemen. Heb je graag meer informatie over het leven ter plaatse? Dan kan je op de website de brochure downloaden of een bezoek plannen. Voor nieuws en aanbiedingen kan je de social media van het bedrijf volgen of de homepage van de website in de gaten houden!

Is Domitys betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat jouw levenskwaliteit of de levenskwaliteit van jouw dierbaren ontzettend belangrijk is. Je controleert dan ook liefst grondig of Domitys wel een betrouwbaar bedrijf is. Positief is alleszins dat de onderneming al sinds 2001 actief is binnen de sector en in die tijd een goede reputatie heeft weten op te bouwen. Bovendien kan je er ook voor kiezen om het leven ter plekke voor een beperkte tijd te ervaren en staat er een klantendienst ter beschikking bij vragen en/of problemen. Ten slotte vind je op de website ook tal van getuigenissen van echte bewoners van de residenties. Kortom: Domitys is absoluut een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen over de diensten van Domitys? Of heb je misschien een probleem of een klacht? Er staan bij Domitys altijd serviceteams 24/7 beschikbaar om ter plekke vragen te beantwoorden en problemen te verhelpen. Bovendien zijn interventies voor bijvoorbeeld medische redenen inbegrepen in het verblijf. Vanop afstand kan je altijd contact opnemen per telefoon, door het contactformulier op de website in te vullen of door een mail te sturen. De klantendienst van Domitys is er in de regel zeer snel bij om een antwoord te geven. Door de band genomen krijg je een antwoord terug binnen enkele uren op werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je enige ervaring met Domitys? Verbleef je er bijvoorbeeld ooit? Verblijf je er nog? Heb je directe familie die er verblijft? Dan zijn wij in al deze gevallen op zoek naar jouw ervaring met Domitys. Hoe zou je de kwaliteit van de residentie beoordelen? Is de service van Domitys exact wat ze beloven? Helpen de medewerkers je vriendelijk vooruit bij vragen en/of problemen? Zou je opnieuw kiezen voor Domitys of toch een alternatief zoeken? Schrijf een review op deze pagina.

Reviews over Domitys

Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
3 beoordelingen
6,7
Wellness Kliniek logo
Wellness Kliniek
1 beoordeling
10
Skin Therapy Clinics logo
Skin Therapy Clinics
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Domitys

Het bedrijf Domitys is geverifieerd door ons. De webshop Domitys is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Domitys is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Domitys maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Domitys is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Domitys te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 29-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Domitys


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Mediumastro logo
Mediumastro
3 beoordelingen
6,7
Wellness Kliniek logo
Wellness Kliniek
1 beoordeling
10
Skin Therapy Clinics logo
Skin Therapy Clinics
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Domitys een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Domitys. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Domitys actief?

Domitys is vooral actief in de categorie diensten en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Domitys reviews? Dan kun je naar de website van Domitys gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie