Disena logo

Disena reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Disena reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2516
Disena logo
Website
disena.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Disena

Een vloerkleed in je huiskamer kan meteen voor een geheel andere look & feel zorgen. In die wetenschap wil je graag meteen de juiste keuze maken. Zeker is dat Disena in dit kader een zeer interessante partij kan zijn. Om meer inzicht te krijgen in wat Disena te bieden heeft, hebben wij hier de ervaringen van mensen die al zaken deden met deze aanbieder voor je samengevat. Op basis daarvan kun je ook besluiten om al dan niet zaken met Disena te doen.

Over Disena

Disena is een jonge aanbieder van vloerkleden in tal van verschillende stijlen, kleuren en materialen. Het bedrijf bestaat pas vanaf 2020 en heeft in zeer korte tijd al naam weten te maken. Dat heeft vooral te maken met het royale assortiment en de talloze extra’s die de specialist in vloerkleden te bieden heeft. Het kost de nog jonge aanbieder schijnbaar geen enkele moeite om het de klanten naar de zin te maken. Nu al krijgt het van de klanten namelijk een gemiddeld rapportcijfer van 8,6. Een cijfer dat boekdelen spreekt.

Waarom kiezen voor Disena?

Het zeer afwisselende aanbod, de verschillende stijlen en materialen en de werkelijk uitstekende service. Het zijn zomaar wat redenen om ook zaken te doen met Disena, een leverancier van vloerkleden die middels de combinatie goede service, advies en aantrekkelijke voorwaarden het verschil probeert te maken. Bij Disena koop je vintage, patchwork, moderne, laag- en hoogpolige en Oosterse vloerkleden. De onderneming heeft vloerkleden in Scandinavische stijl, maar net zo goed vind je er industriële vloerkleden en vloerkleden die passen binnen een landelijke en klassieke inrichting. Nergens anders is het aanbod zo groot. Als je ergens een vloerkleed vindt dat je woonkamer een geheel andere uitstraling biedt, dan is het wel bij Disena.

Is Disena betrouwbaar?

Het rapportcijfer van 8.6 van de klanten dat Disena krijgt zegt al veel over de betrouwbaarheid van het bedrijf, dat om die betrouwbaarheid nog maar eens te benadrukken ook in het bezit is van het Webshop Keurmerk. Bij Disena bestaat bovendien de mogelijkheid om achteraf te betalen. Ook dat zegt wel degelijk iets over de betrouwbaarheid van de onderneming, die verder gratis retourneren mogelijk maakt en vloerkleden vanaf 100 euro gratis komt bezorgen. Disena laat daarmee zien een zeer betrouwbare partner te zijn.

Klantenservice en klachten

Service wordt bij Disena nog met de hoofdletter S geschreven. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Getuige de reviews en ervaringen voelt zaken doen met deze partij als een warm bad. Mocht je desondanks toch nog met vragen blijven zitten of heb je een klacht over een product of dienst? Dan kun je prima telefonisch contact opnemen met Disena, zoals je ook een e-mail kunt sturen. Mocht je willen, dan kun je zelfs nog een brief naar de specialist in vloerkleden sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Zo zie je maar hoeveel waarde een beoordeling kan hebben. Want op basis van de beoordelingen van andere mensen weet jij precies wat Disena voor je kan betekenen. Laat jij om die reden voortaan ook een beoordeling achter? Je helpt er andere mensen namelijk écht mee.

Reviews over Disena

Gerelateerde bedrijven

Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Waterontharder logo
Waterontharder
2 beoordelingen
10
123jaloezie logo
123jaloezie
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Disena

Disena is geverifieerd door ons expert team. De webshop Disena bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Disena lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Disena. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Disena is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van disena.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Disena.

Geplaatst op: 15-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldige ervaring

Ik heb een nieuwe keukentafel van deze website gekocht en de hele transactie had niet eenvoudiger kunnen zijn. Als klap op de vuurpijl arriveerde de tafel eerder dan verwacht, een geweldige ervaring van begin tot einde.

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Fenne P.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Disena


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Barrelkings logo
Barrelkings
2 beoordelingen
9,5
Waterontharder logo
Waterontharder
2 beoordelingen
10
123jaloezie logo
123jaloezie
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Disena een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Disena. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Disena actief?

Disena is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Disena reviews? Dan kun je naar de website van Disena gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie