Difrax logo

Difrax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Difrax reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4723
Difrax logo
Website
difrax.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Difrax

Difrax is een echt familiebedrijf uit Nederland dat al meer dan 50 jaar babyproducten ontwerpt die het leven van baby’s en hun ouders beter maken. Je shopt onder meer babyflessen, flessenspenen, fopspenen, drinkbekers en bestek in de online shop. Difrax wordt ook veel verkocht in supermarkten en apotheken. Ben jij benieuwd naar de reviews over Difrax? Op deze pagina hebben we de ervaringen van andere ouders verzameld en op een rij gezet. Ontdek meer over Difrax en maak een weloverwogen keuze om voor de producten van dit Nederlandse familiebedrijf te gaan.

Over Difrax

Difrax is opgericht in 1967 door Dimphna en Frank van Eijkelenborg. Het allereerste product dat werd ontworpen en gemaakt was een wattenstokje voor babyoortjes. De naam Difrax is een combinatie van de namen Dimphna en Frank. De X staat voor de opvolger, die toen nog onbekend was. X staat sinds 1999 aan het roer van het familiebedrijf. Vivienne, de dochter van de oprichters, groeide op met het merk. Na haar studietijd zag ze veel kansen om nog mooiere en betere babyproducten te ontwerpen. Samen met een medisch panel werd een serie innovatieve en vernieuwende babyproducten ontworpen. Het assortiment werd onder meer uitgebreid met vlindervormige fopspenen, de anti-colic fles met inmiddels bekende S-vorm en ventiel in de bodem en bekers die een juiste drinkhouding van het kind stimuleren. Daarnaast zet Vivienne zich in om het vrouwelijk ondernemerschap te stimuleren.

Waarom kiezen voor Difrax

Difrax heeft als doel om er te zijn voor ouders. Dit doen ze door al meer dan 50 jaar praktische, mooie, veilige en duurzame producten te maken met een klein en betrokken team. Dit team bestaat voor 85% uit vrouwen. De meeste zijn zelf ook moeder. Ze weten dus als geen ander waar jij als ouder wat hulp bij kunt gebruiken. Difrax doet er dan ook alles aan om jouw leven als ouder een beetje makkelijker te maken. In de online shop kan je het uitgebreide assortiment op je gemak bekijken. De producten zijn duidelijk onderverdeeld in categorieën, zodat je eenvoudig een product vindt dat aansluit bij de leeftijd van je kleintje. Op werkdagen voor 12 uur besteld is dezelfde dag verstuurd. Bij een orderwaarde van €30,- of meer wordt de bestelling zelfs kosteloos verzonden.

Is Difrax betrouwbaar?

Alle producten worden ontworpen samen met een medisch panel. Dit panel bestaat onder meer uit een kinderarts, kindertandarts, voedingsconsulente, lactatiekundige en logopediste. Zo krijgt Difrax de nodige hulp om de beste producten voor jou en je kindje te produceren. Alle producten voldoen aan de Europese richtlijnen. Difrax houdt voor zichzelf zelfs nog strengere eisen aan. Daarbij vindt het bedrijf het belangrijk dat ze maatschappelijk verantwoord produceren en ondernemen en is er aandacht voor de impact van de producten op het milieu. Om duurzaam te werken wordt onder meer goed gekeken naar de verpakkingen. Het doel is om minder plastic te gebruiken en materialen te gebruiken die zo duurzaam mogelijk zijn. Difrax is actief op social media en heeft duizenden volgers op onder andere Facebook en Instagram. Meld je zeker aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van acties, kortingscodes te ontvangen en om interessante nieuwtjes omtrent de producten te volgen.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag? Neem dan eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen. Hier vind je een lijst met vragen die andere ouders over de producten hadden, met de antwoorden die je zoekt. Als jouw vraag er niet tussen staat of het antwoord je niet verder helpt, kan je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit doe je door het contactformulier in te vullen. Ook bij opmerkingen of klachten kan je dit formulier invullen. Het serviceteam is ook per chat via onze website of telefonisch te bereiken bij dringende vragen of opmerkingen.

Wil jij ook beoordelen?

Gebruik jij Difrax producten voor jouw kleintje? Deel jouw ervaring met Difrax dan op deze pagina. Je helpt andere ouders door in je Difrax review meer te vertellen over de kwaliteit van de producten, wat je goed vindt aan de producten of waar je juist verbeterpunten ziet. Ook kan je meer vertellen over de service van Difrax. Had je jouw bestelling bijvoorbeeld snel in huis? En hoe is eventueel contact met de klantenservice afgehandeld? Bedankt voor het delen van jouw mening over Difrax.

Reviews over Difrax

Gerelateerde bedrijven

Albelli logo
Albelli
37 beoordelingen
4,5
BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Difrax

Het bedrijf Difrax is geverifieerd door ons. De webshop difrax.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Difrax is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Difrax maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Difrax is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van difrax.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Difrax.

Geplaatst op: 22-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Difrax


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Albelli logo
Albelli
37 beoordelingen
4,5
BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Hairworldshop logo
Hairworldshop
6 beoordelingen
5,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Difrax een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Difrax. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Difrax actief?

Difrax is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Difrax reviews? Dan kun je naar de website van Difrax gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie