DEBA Meubelen logo

DEBA Meubelen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DEBA Meubelen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3654
DEBA Meubelen logo
Website
debameubelen.be
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen DEBA Meubelen

Klanten inspireren bij hun zoektocht naar nieuw interieur staat altijd centraal bij DEBA Meubelen. Je maakt hierdoor altijd erg makkelijk je eigen thuis van een huis. Zowel in de winkel als in de webshop heb je de keuze uit een onwijs ruim aanbod. Kom je graag meer te weten over de voordelen van het meubilair van dit bedrijf. Je leest verschillende reviews van andere consumenten en de belangrijkste informatie over DEBA Meubelen op deze pagina.

Over DEBA Meubelen

DEBA Meubelen staat bekend als een betrouwbaar familiebedrijf, hierdoor worden alle betrokken partijen altijd als familie beschouwd. Je hebt in de winkel en in de webshop de keuze uit onder meer keukens, slaapcomfort, verlichting, decoratie en meubelen. Daarnaast bestaat er ook altijd de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Ook staat bij alle collecties een duurzaam karakter altijd centraal, zodat je zeker kunt zijn van een interieur waar je voor een erg lange tijd plezier aan gaat beleven.

Waarom kiezen voor DEBA Meubelen

Er zijn tal van redenen om ervoor te kiezen het meubilair voor jouw interieur te bestellen via DEBA Meubelen. Zo bent je altijd zeker van een erg goede prijs-kwaliteit verhouding en in de winkel en in de webshop heb je de keuze uit een erg ruim aanbod. Daarnaast wordt de complete collectie ook nog eens ecologisch verantwoord en je bent hier aan het juiste adres voor het opdoen van de nodige dosis inspiratie. Kom bijvoorbeeld een keer langs in de mooie toonzaal in Belsele (Sint-Niklaas) of laat je vrijblijvend informeren door de uitmuntende klantenservice.

Is DEBA Meubelen betrouwbaar?

Het is helemaal niet zo gek dat er al in duizenden woningen het meubilair van DEBA Meubelen is te vinden. Zo heb je de keuze uit een erg breed aanbod en de collectie gaat ook nog eens voor een erg lange tijd mee. Dit maakt DEBA Meubelen een erg betrouwbare winkel om een nieuw interieur uit te zoeken. Je bent altijd zeker van een erg snelle levertijd en kunt uitstekend geholpen worden door de specialisten van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Kun je hulp gebruiken als het aankomt op het uitzoeken van een nieuw interieur voor jouw woning? Of heb je juist vragen over een bestelling die je reeds hebt geplaatst via DEBA Meubelen? Neem in alle gevallen gerust een keer contact op met de klantenservice van DEBA Meubelen. Je stelt je vragen door een e-mail naar de klantenservice van DEBA Meubelen te sturen, door een bezoek te brengen aan de fysieke winkel of door even te bellen. In alle gevallen kun je vertrouwen op een uitstekende service op maat. Wel zo goed om te weten, toch?

Wil jij ook beoordelen?

Geniet je op dit moment al van een geweldig interieur dat perfect op elkaar af is gestemd, gekocht in de winkel of in de webshop van DEBA Meubelen? Laat dan je review achter op deze pagina.

Reviews over DEBA Meubelen
Gerelateerde bedrijven
Dutch Home Label logo
Dutch Home Label
2 beoordelingen
9
Robuustetafels.nl logo
Robuustetafels.nl
1 beoordeling
10
Topjaloezieen logo
Topjaloezieen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
5,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met DEBA Meubelen

DEBA Meubelen is geverifieerd door ons expert team. De webshop DEBA Meubelen bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DEBA Meubelen lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DEBA Meubelen. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van debameubelen.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van debameubelen.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Schandalige leveringskosten voor een hoog aankoopbedrag in vergelijking met andere meubel leveranciers

Bij Deba moet je zelfs al koop je voor een aanzienlijk bedrag, leveringskosten + lift + uurloon+ meenemen inpak materiaal en montage betalen. Dit is voorzien in de algemene voorwaarden maar schandalige praktijk. Zo komen er zoveel extra kosten bij. Wij hebben voor een bed met toebehoren bij een andere leverancier voor ook al een aanzienlijk bedrag, gratis levering op verdiep, gratis montage en meenemen van karton en plastiek waarmee alles was ingepakt.
Verder was er een verkeerde levering bij Deba, waar je voor de ruil opnieuw weken moet wachten. Nooit meer bij Deba. Slechte service - te extra kosten voor levering - te onvriendelijk personeel die kwamen leveren die amper het Nederlands machtig waren en weigerden iets naar boven te dragen - en al meteen 400 euro extra vroegen voor de montage.

Geplaatst op: 12-04-2024
Laatst bewerkt op: 12-04-2024
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Als je kwaliteit zoek zonder problemen koop hier dan zeker niet

De winkel oogt mooi maar voor de rest koop je er best niet als je geen problemen wilt.Zetels geleverd in verkeerde kleur de 2 kasten na een jaar eindelijk oké . 1 kast geleverd met beschadigde schuif en andere kast volledig de verkeerde afmetingen nochtans hadden we de beste verkoopster??Na de 2 levering beschadigde schuif vervangen en andere kast wordt geplaatst maar ook weer problemen van beschadiging dan zijn ze nog 2 keer voor langs geweest vooraleer het allemaal goed was.
Den tijd die we hier in geïnvesteerd hebben was op het einde meer een nachtmerrie dan een leuk vernieuwingsproces .

Geplaatst op: 03-11-2022
Laatst bewerkt op: 03-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
2/5 2/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DEBA Meubelen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dutch Home Label logo
Dutch Home Label
2 beoordelingen
9
Robuustetafels.nl logo
Robuustetafels.nl
1 beoordeling
10
Topjaloezieen logo
Topjaloezieen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DEBA Meubelen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over DEBA Meubelen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DEBA Meubelen actief?

DEBA Meubelen is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DEBA Meubelen reviews? Dan kun je naar de website van DEBA Meubelen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie