De Krat logo

De Krat reviews, ervaringen en beoordelingen

De Krat reviews, ervaringen en beoordelingen
1617
De Krat logo
Website
De Krat

Reviews en Ervaringen De Krat

Wil je gezonder, maar vooral ook duurzamer en lokaler eten? Dat kan eenvoudig dankzij De Krat. Hier lees je meer over deze bijzonder maaltijdservice en kun je informatie opdoen uit de reviews. Hier laten klanten van De Krat hun mening en ervaringen met De Krat achter voor een completer en persoonlijker beeld van De Krat.

Over De Krat

De Krat is een maaltijdservice dat duurzame maaltijdboxen aan huis bezorgd. Deze duurzame maaltijdboxen bevatten lokale en biologische producten. De Krat onderscheidt zich ook door heerlijke en vernieuwende recepten die iedereen kan maken. De Krat is officieel opgericht in 2015, maar de oprichtster Eefje Brugman leverde al vanaf 2010 heerlijke maaltijdboxen. Waar De Krat eerst alleen in Amsterdam beschikbaar was, kun je vandaag de dag De Krat door heel Nederland bestellen.

De Krat is een unieke maaltijdservice met een duidelijke visie: duurzame en lokale producten bekender maken voor iedereen. Dankzij De Krat kun je moeiteloos lokaal eten en geniet je altijd van een heerlijke maaltijd. Alle producten van De Krat zijn ook seizoensgebonden. Zo eet je altijd heerlijk naar het seizoen en kan de groente altijd vers en lokaal zijn.

Waarom kiezen voor De Krat

De Krat komt goed uit de test. Zowel bij Kassa, Radar, Magriet en verschillende foodblogs, komt De Krat als beste uit de test. Dit komt niet alleen door de lekkere recepten, maar juist door de verse en lokale producten. De recepten zijn eenvoudig te bereiden en het menu is altijd verrassend. Je ontvangt bij jouw bestelling het menuboekje van de week, maar kunt ook altijd online de menu's bekijken. Zelfs al een week van tevoren, kun je het menu van de volgende week inzien en jouw planning daarop aanpassen.

Je kunt De Krat eenmalig bestellen om eens te proberen, maar je kunt ook een abonnement aanschaffen op De Krat. Wanneer je een abonnement hebt, geniet je van een lagere prijs per maaltijdbox. Je hebt keuze uit verschillende boxen en abonnementen. Zo kies je voor een menu dat het beste bij jou past en een geschikte frequentie. Kies bijvoorbeeld voor de Gemaksbox, Vega Box of Vegan Box. Je kunt jouw abonnement ook altijd nog aanpassen en veranderen.

Je kiest ook voor De Krat om niet alleen zelf gezonder en lokaler te eten, maar ook om jouw lokale boeren te ondersteunen. Wil je niet alleen zelf beter eten, maar ook de boeren in jouw omgeving helpen? Dan is De Krat natuurlijk de beste optie.

De Krat is écht duurzaam. De Krat is namelijk B-Crop gecertificeerd. Dit is een streng label dat erop toeziet dat de producten die verkocht worden ook écht duurzaam zijn. Dit is een internationale beweging die het belang van een duurzame toekomst zeer serieus neemt. Daarom zijn niet alleen de groente uit het pakket duurzaam, biologisch en lokaal, ook het vlees wordt bij duurzame slagers ingekocht. Zo is jouw complete pakket duurzaam.

Is De Krat betrouwbaar?

De Krat levert nu al jaren hun maaltijdboxen in heel Nederland. Hun rappe verzending en hun duurzame motto, maken het tot een waar succes. De betrouwbaarheid kun je zeker terugzien in het B-Corp label. Ook de complimenten van de consumentenbeoordelingen van Kassa en Radar zijn zeker het noemen waard qua betrouwbaarheid.

Wanneer je bij De Krat wil betalen, kun je zelf de betaalmethode selecteren. Wanneer je een abonnement afsluit bij De Krat, kun je een automatische incasso instellen. Zo wordt het bedrag maandelijks afgeschreven en heb je verder geen omkijken naar de betalingen. Wil je eenmalig bestellen? Dan kun je zelf bepalen hoe je deze maaltijdbox wilt betalen. Dit kan natuurlijk veilig via Ideal via de browser of via de app van jouw bank. Ook worden betalingen met creditcard en Paypal door De Krat geaccepteerd.

Klantenservice en klachten

Wil je meer weten over de visie van De Krat, hun producten en hun services? Online kun je bij De Krat voldoende informatie vinden. Ook kun je persoonlijk contact opnemen met De Krat via de telefoon of het online contactformulier. Hier kun je vragen stellen over jouw box, de bezorging en nog veel meer. De klantenservice zorgt altijd voor een vriendelijk antwoord en helpt je op professionele wijze verder.

Is jouw maaltijdbox niet of niet op tijd geleverd? Of heb je een klacht over de inhoud van jouw box? Klachten kun je altijd direct bij de klantenservice van De Krat melden. De klantenservice zorgt altijd voor een deskundig advies en oplossing bij klachten over hun boxen of services.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van de maaltijdboxen van De Krat? Dan kun je hier een review schrijven over jouw ervaringen met deze maaltijdbox. Hoe vaak heb je De Krat ontvangen en heb je ook weleens een andere maaltijdbox gehad? Je kunt in jouw beoordeling dan ook de voors- en tegens tegen elkaar afwegen. Help nieuwe klanten met een persoonlijk beeld over De Krat en deel jouw ervaringen hier in een review over De Krat.

Reviews over De Krat
Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met De Krat

Ons team van experts heeft De Krat geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Krat bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Krat is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Krat is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van De Krat te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Crisp denkt mee voor een oplossing

Een Oogstbox gekocht, vanwege de vele groenten die er in zouden zitten. De porties bleken aan de kleine kant. Na contact met het bedrijf werd mij uitgelegd dat ze hier druk mee bezig waren om dit in positieve zin te veranderen.
Denken op vriendelijke wijze mee en vinden een correcte oplossing. Uitstekende klantenservice.

Geplaatst op: 16-08-2023
Laatst bewerkt op: 16-08-2023
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Sympathiek bedrijf . Inhoud van de krat is vers en ruim voldoende

Geweldig om de krat kado te krijgen!
Op vrijdagavond gebeld of er nog een receptenboekje bij zat zou. Nee want was een inspiratiekrat. Vriendelijke vrouw aan de telefoon stuurde toch recepten. Hebben er heerlijk dagen van gegeten!

Geplaatst op: 19-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: Christie H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Lekker maaltijdbox

Erg lekker maaltijdbox. Er zitten veel verse en verschillende groentes in waar je veel lekkere producten meek kunt kopen. Het is super practisch en erg gemakkelijk te bestellen.

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Brent N.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over De Krat
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
MarleySpoon logo
MarleySpoon
6 beoordelingen
4,7
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Krat een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over De Krat. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Krat actief?

De Krat is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Krat reviews? Dan kun je naar de website van De Krat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie