DailyVita logo

DailyVita reviews, ervaringen en beoordelingen

DailyVita reviews, ervaringen en beoordelingen
4188
DailyVita logo
Website
DailyVita

Reviews en Ervaringen DailyVita

Wil je graag producten bestellen bij de online webshop DailyVita, maar wil je voor je aankoop eerst meer over DailyVita te weten komen? Bekijk dan eerst de informatie en reviews op deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over DailyVita, wat je zoal bij DailyVita kunt kopen en waarom je voor DailyVita zou moeten kiezen of niet. Ook lees je of het bedrijf DailyVita daadwerkelijk betrouwbaar is of niet. Daarnaast lees je hier wat andere mensen van DailyVita vinden, en kun je na het lezen van de reviews en ervaringen zelf een weloverwogen beslising maken om wel of geen producten bij DailyVita te kopen.

Over DailyVita

DailyVita is een recent opgerichte webshop waar je diverse producten kunt bestellen die ontwikkeld zijn om de gezondheid te verbeteren. Zo biedt de onderneming pakketten aan met belangrijke vitaminen en mineralen, waarmee je direct alle belangrijke voedingsstoffen in huis haalt voor een optimale gezondheid. DailyVita biedt goede kwaliteit producten en gunstige algemene voorwaarden. Zo kun je producten gratis retourneren en worden producten snel bij je thuis geleverd.

Waarom kiezen voor DailyVita

Twijfel je of je dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnen krijgt? Dan is DailyVita wellicht wat voor jou. DailyVita biedt pakketten aan met belangrijke vitaminen en mineralen, waardoor je de dagelijks de juiste dosering aan voedingsstoffen binnen krijgt. Met het pakket van DailyVita zorg je ervoor dat je weerstand een goede boost krijgt en zorg je er daarnaast ook voor dat je niet steeds losse vitaminepotjes rond hebt slingeren.

Is DailyVita betrouwbaar?

Voordat je online een aankoop doet is het altijd raadzaam om te kijken of de onderneming betrouwbaar is. Je kunt bijvoorbeeld letten op positieve reviews, veilige betalingsvoorwaarden en gunstige algemene voorwaarden. DailyVita voldoet aan deze voorwaarden, waardoor je dus zonder problemen bij deze onderneming kunt bestellen.

Klantenservice en klachten

DailyVita heeft een transparante klantenservice om je te helpen met het bestelproces of voor advies over haar producten en pakketten. Wil je graag een medewerker van DailyVita spreken? Benader dan de klantenservice van DailyVita via telefonisch contact, per mail of via het online contactformulier. Doorgaans helpen de medewerkers van DailyVita je snel. Het bedrijf is ook actief op diverse sociale mediakanalen, waar je wellicht ook terecht kunt voor eventuele vragen, opmerkingen of klachten. DailyVita biedt daarnaast gunstige retourvoorwaarden en snelle leveringstijden.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij al klant bij DailyVita en wil je andere mensen vertellen over jouw ervaringen met DailyVita? Schrijf dan een beoordeling en laat andere weten wat jij van de pakketten van DailyVita vindt. Schrijf bijvoorbeeld of je tevreden bent met het bestelde pakket, of het pakket snel bij je wordt thuis geleverd en of je de service van DailyVita wellicht aan andere mensen zou aanbevelen. Schrijf daarnaast of je snel bent geholpen door de klantenservice, indien je deze benaderd hebt. Met jouw beoordeling help je andere mensen met het krijgen van een helder beeld van deze onderneming.

Reviews over DailyVita
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met DailyVita

Het bedrijf DailyVita is geverifieerd door ons. De webshop DailyVita is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. DailyVita is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. DailyVita maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

DailyVita is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DailyVita te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 28-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over DailyVita
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Garden Of Life logo
Garden Of Life
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DailyVita een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DailyVita. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DailyVita actief?

DailyVita is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DailyVita reviews? Dan kun je naar de website van DailyVita gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie