Crowd Cooks logo

Crowd Cooks reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Crowd Cooks reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3773
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Crowd Cooks

Het bedrijf Crowd Cooks is geverifieerd door ons. De webshop crowdcooks.be is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Crowd Cooks is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Crowd Cooks maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Crowd Cooks is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van crowdcooks.be te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Crowd Cooks.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Crowd Cooks
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Themusclechef logo
Themusclechef
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Crowd Cooks een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Crowd Cooks. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Crowd Cooks actief?

Crowd Cooks is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Crowd Cooks reviews? Dan kun je naar de website van Crowd Cooks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie