Cosmania logo

Cosmania reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cosmania reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Cosmania

Het bedrijf Cosmania is geverifieerd door ons. De webshop cosmania.nl is al sinds 2010 een betrouwbare partij om te bestellen. Cosmania is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cosmania maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Cosmania is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van cosmania.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cosmania.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een aanrader

Ik ben al een tijdje een vaste klant en ik ben altijd tevreden over mijn bestelling. Ze bieden een snelle levering en ze zijn ook erg persoonlijk naar hun klanten toe. Ze zijn verder ook heel duurzaam in het verzenden van de producten.

Geplaatst op: 02-06-2021
Geschreven door: Bryan V.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cosmania


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Petplan logo
Petplan
12 beoordelingen
8,8
Supersmoker logo
Supersmoker
6 beoordelingen
6,2
Sunny Cars logo
Sunny Cars
25 beoordelingen
7,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cosmania een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cosmania. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cosmania actief?

Cosmania is vooral actief in de categorie verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cosmania reviews? Dan kun je naar de website van Cosmania gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie