Civas logo

Civas reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Civas reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5771
Civas logo
Website
civas.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Civas

Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Civas? Hier hebben we de reviews van Civas op een rij gezet, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij Civas te studeren. Lees de ervaringen van anderen en ontdek of Civas betrouwbaar is voor jouw opleiding.

Over Civas

Civas is dé onderwijsspecialist met meer dan 20 jaar ervaring in coaching, counseling, psychologie, HR, complementaire therapieën en persoonlijke groei. Als opleidingsinstituut met meer dan 100 opleidingen is Civas opgenomen in het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en lid van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO). Wat ooit begon als een school voor complementair medisch onderwijs, is nu het grootste en meest professionele opleidingsinstituut in zijn soort.

Waarom kiezen voor Civas

Civas biedt een breed scala aan opleidingen op het gebied van coaching, counseling, psychologie en meer. Met CRKBO-geregistreerde en professionele opleidingen is Civas toegankelijk, zelfs zonder vooropleiding. Profiteer van gratis proeflessen, geaccrediteerde thuisstudie en klassikale opleidingen, en volg je opleiding ook vanuit het buitenland.

Is Civas betrouwbaar?

Civas staat bekend als een betrouwbaar opleidingsinstituut. Geregistreerd bij CRKBO en lid van NRTO, biedt Civas geaccrediteerde opleidingen met erkenning van veel beroepsverenigingen. Ontdek meer over de betrouwbaarheid, keurmerken en erkenningen die Civas tot een professionele keuze maken.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Civas is bereikbaar voor [invulveld]. Hoewel specifieke bereikbaarheidstijden niet vermeld zijn, kun je contact opnemen via de knop naar de website. Ontdek hoe Civas omgaat met klachten en welke ondersteuning beschikbaar is voor studenten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ervaring met Civas? Deel je beoordeling en help anderen een weloverwogen beslissing te nemen. Jouw feedback is waardevol en kan anderen ondersteunen bij het kiezen van Civas voor hun opleiding. Laat je stem horen en deel je ervaring nu!

 

Reviews over Civas
Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Examencentrum logo
Examencentrum
2 beoordelingen
8,5
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Civas

Civas is geverifieerd door ons expert team. De webshop Civas bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Civas lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Civas. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Civas is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van civas.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Civas.

Geplaatst op: 05-10-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Civas
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Examencentrum logo
Examencentrum
2 beoordelingen
8,5
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Civas een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Civas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Civas actief?

Civas is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) lessen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Civas reviews? Dan kun je naar de website van Civas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie