Cartoonpartner logo

Cartoonpartner reviews, ervaringen en beoordelingen

Cartoonpartner reviews, ervaringen en beoordelingen
718
Cartoonpartner logo
Website
Cartoonpartner
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Cartoonpartner

Gek op cartoons? Of heb je een cadeautje nodig voor iemand en je weet dat hij of zij graag naar bepaalde cartoons kijkt? Dan is een cartoonproduct dus precies dat wat jij zoekt. Een leuke knuffel of gewoon een DVD. Je hebt vast al rondgesnuffeld op internet om het perfecte cadeau te vinden. En zo kwam je dus uit bij Cartoonpartner. Nu heb je er blijkbaar ook al iets gevonden wat je wel aan stond, want waarom zou je anders nu aan het zoeken zijn naar reviews over Cartoonpartner? Want je kunt wel zomaar ergens iets gaan bestellen, maar zekerheid voor alles, nietwaar? Want wie zegt dat Cartoonpartner wel betrouwbaar is? Lees dus maar snel de beoordelingen van anderen met dit bedrijf. Dan weet je tenminste of je wel of niet bij Cartoonpartner iets moet kopen. Ervaringen van anderen vertellen je immers heel veel. Maar naast deze recensies kan je hier nog meer lezen over Cartoonpartner. Wij hebben namelijk ook nog even meer info voor je opgezocht, zodat je alles lekker makkelijk bij elkaar hebt staan en je zo goed kunt bekijken of Cartoonpartner jou als klant mag gaan begroeten! Ben je klant of ga je dat worden? Wil je ons dan ook laten weten wat jouw ervaring is met Cartoonpartner?

Over Cartoonpartner

Cartoonpartner is een webshop met cartoonproducten. Vrolijke artikelen zoals bekers en knuffels. Maar ook DVD’s om lekker te genieten van je favoriete cartoon. De drie kernwoorden van de webshop zijn dan ook stripfiguren, fantasy en speelgoed. Cartoonpartner is een webshop van Shoppartners. Shoppartners heeft zo’n 100 verschillende winkels en handelt in plus minus 100.000 producten. Het bedrijf bestaat sinds 1999, en is daarmee dus één van de oudste webshops. Het bedrijf handelt wereldwijd en is gevestigd in Heerhugowaard.

Waarom kiezen voor Cartoonpartner

Kiezen voor Cartoonpartner is kiezen voor dé webshop op cartoongebied. Het heeft namelijk het grootste aanbod cartoon artikelen van heel Europa! Zo heb jij lekker veel keuze. Je wordt niet alleen al vrolijk van al die gezellig uitziende producten, de prijzen maken je ook blij. Zoek je een bekend cartoon figuurtje? Dan kan het haast niet anders dan dat je het hier zult vinden. Zo kan je artikelen vinden van onder andere Frozen, Paw Patrol, Hello Kitty, Peppa Big, My Little Pony, Barbie, K3, Star Wars, Dora, Spiderman, Bumba, Super Mario en nog heel veel meer. Het assortiment omvat onder andere DVD’s, bekers, spaarpotten, knuffels, posters, lunch sets, ochtendjassen, stickerboxen, paraplu’s, stempelsets en nog heel, heel veel meer. Uiteraard heeft niet ieder figuurtje dezelfde artikelen. Er wordt snel geleverd, want in principe wordt er geleverd vanuit voorraad.

Is Cartoonpartner betrouwbaar?

Cartoonpartner is, zoals gezegd, een webwinkel van Shoppartners. Shoppartners heeft al meer dan 20 jaar ervaring met online winkelen én heeft heel veel verschillende soorten webshops (rond de 100). Betrouwbaar zal deze winkel dus zeker wel zijn. Ze zijn gecertificeerd door het Thuiswinkel Waarborg en Trust Ecommerce Europe, dus moeten zij zich houden aan de door hen opgestelde voorwaarden. Betalen doe je veilig op de betrouwbare manieren, zoals iDEAL, Mastercard en bijvoorbeeld Visa. Leveringen geschieden via de bekende bezorgdiensten PostNL en DHL.

Klantenservice en klachten

De klantenservice staat je graag te woord. Je kunt direct via de site met ze chatten. Of je mailt of belt met de klantenservice. Er wordt al veel uitgelegd op de site zelf. Dus kijk daar ook eerst even of je vraag niet al beantwoord wordt. Je komt bij deze ”˜meest gestelde vragen’ door naar de pagina ”˜Klantenservice’ te gaan. De vragen staan handig gerangschikt, zoals bestellen en levering, betalen en bijvoorbeeld retourneren en ruilen. Of je zoekt door gebruik te maken van de zoekbalk. Bij klachten krijg je binnen 14 dagen antwoord. Blijkt er meer tijd voor nodig te zijn, dan word je daarvan op de hoogte gebracht.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een cadeautje voor iemand gekocht bij Cartoonpartner (of voor jezelf, natuurlijk)? Mogen wij dan ook jouw review hier plaatsen? Vertel ons zo duidelijk mogelijk wat jouw ervaringen zijn met Cartoonpartner. Dit kan over de levering gaan, over de bestelling op zich, over de artikelen of bijvoorbeeld over het omgaan van het bedrijf met klachten. Kortom: alles wat met Cartoonpartner te maken heeft kan jij hier jouw beoordeling over geven. Zo kunnen andere toekomstige klanten ook een beeld krijgen van Cartoonpartner. Wij willen je alvast bedanken voor de moeite!

Reviews over Cartoonpartner

Gerelateerde bedrijven

Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
3 beoordelingen
8
Spaarpotten-winkel logo
Spaarpotten-winkel
2 beoordelingen
9
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Cartoonpartner

Het bedrijf Cartoonpartner is geverifieerd door ons. De webshop Cartoonpartner is al sinds 2007 een betrouwbare partij om te bestellen. Cartoonpartner is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cartoonpartner maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Cartoonpartner is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Cartoonpartner. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Cartoonpartner.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cartoonpartner


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Goedgemerkt logo
Goedgemerkt
3 beoordelingen
8
Spaarpotten-winkel logo
Spaarpotten-winkel
2 beoordelingen
9
Speelgoedpostorder logo
Speelgoedpostorder
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cartoonpartner een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cartoonpartner. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cartoonpartner actief?

Cartoonpartner is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cartoonpartner reviews? Dan kun je naar de website van Cartoonpartner gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie