Carpetdreams logo

Carpetdreams reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Carpetdreams reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3944
Carpetdreams logo
Website
carpetdreams.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Carpetdreams

Het zijn soms juist die kleine dingen die het leven aangenaam maken. Een heerlijk vloerkleed in de badkamer of een warm tapijtje bij de salontafel. Ook accessoires kunnen mensen blij maken. Bijvoorbeeld een mooie houten giraffe. Zoek je naar decoratie of vloerkleden, dan is Carpetdreams wellicht een handig adres. Je kent dit bedrijf echter nog niet en je twijfelt of het echt wel een goed idee is om hier te bestellen. Is het wel een betrouwbare shop en verkopen ze producten van goede kwaliteit? Deze vragen worden vaak op een goede manier beantwoord in reviews van andere klanten. Deze recensies hebben wij al voor je opgezocht en verzameld. Je vindt ze hier handig op een rijtje. Lees de beoordelingen van andere consumenten en beslis vervolgens of jij wel of niet bij Carpetdreams wilt kopen.

Over Carpetdreams

Carpetdreams verkoopt vloerkleden en decoratieproducten. Kun je bij deze shop niet het geschikte vloerkleed vinden, dan wordt je doorverwezen naar een ander bedrijf dat een groter assortiment heeft. De kleden zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en voorzien van dessins en figuren. Er zijn ook speciaal vloerkleden voor kinderen verkrijgbaar. En badmatten voor in de badkamer, zodat je geen koude voeten krijgt. De kleden zijn duurzaam en hebben een hoogwaardige afwerking. Elk product is vrij van schadelijke stoffen. Hierop zijn de artikelen speciaal getest. Carpetdream garandeert een veilige koop en berekent geen verzendkosten. De producten zijn binnen 5 werkdagen bij je binnen. Heb je een aankoop gedaan, dan wordt deze via de e-mail bevestigd. Ben je toch niet tevreden, dan kun je kiezen voor gratis retourneren.

Waarom kiezen voor Carpetdreams

Bij Carpetdreams kun je allerlei vloerkleden bestellen. Het assortiment is niet heel uitgebreid, maar je wordt eventueel meteen doorverwezen naar een site met een uitgebreider assortiment. Je kunt wat betreft vloerkleden kiezen voor kleden voor in de badkamer, de kinderkamer of de woonkamer. Verder kun je op deze website terecht voor houten giraffen, canvasdoeken, opbergkisten en kunstplanten. De website is heel overzichtelijk en je ziet snel wat de opties zijn. De prijzen staan er duidelijk bij vermeld. Er komen geen kosten bij, want het verzenden is helemaal gratis. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe informatie en eventuele aanbiedingen, dan kun je jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief.

Is De Carpetdreams betrouwbaar?

Carpetdreams heeft het webshop keurmerk, dus je kunt er helemaal vanuit gaan dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Ook is er een adres te vinden en is het mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice. Ook reviews van klanten laten zien dat het geen probleem is om bij deze webshop te winkelen.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, dan kun je deze via de mail delen met het bedrijf. Binnen 14 dagen krijg je dan een inhoudelijke reactie terug. Wil je iets vragen aan een medewerker, dan kan dat op verschillende manieren. Er is ook een mobiel nummer beschikbaar. Verder kun je mailen of even contact opnemen via de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met deze webshop? Bestelde je een keer een kleed voor in de slaapkamer van je kind? Zijn jullie tevreden over dit product of merkte je dat de kwaliteit niet goed was? Kocht je een keer een canvasdoek en ben je hier nog steeds blij mee? Of merkte je dat er snel verkleuringen optreden? Misschien heb je zelfs een klacht ingediend. Dat kan natuurlijk gebeuren en betekent niet dat een webshop niet in orde is. Wel is het belangrijk dat er op een goede manier met je klacht wordt omgegaan. Ben jij wel of niet tevreden over dit bedrijf? Laat het weten door middel van een recensie. Als jij een review over Carpetdream schrijft, help je daarmee andere mensen. Zij krijgen dankzij jouw persoonlijke beoordeling een beter beeld van deze shop.

Reviews over Carpetdreams

Gerelateerde bedrijven

Hetadreswebshop.nl logo
Hetadreswebshop.nl
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Kalenderwinkel.nl logo
Kalenderwinkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Carpetdreams

Carpetdreams is geverifieerd door ons expert team. De webshop Carpetdreams bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Carpetdreams lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Carpetdreams. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van carpetdreams.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van carpetdreams.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Carpetdreams.

Geplaatst op: 16-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Carpetdreams


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hetadreswebshop.nl logo
Hetadreswebshop.nl
2 beoordelingen
9,5
Waschbaer logo
Waschbaer
4 beoordelingen
6,5
Kalenderwinkel.nl logo
Kalenderwinkel.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Carpetdreams een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Carpetdreams. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Carpetdreams actief?

Carpetdreams is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Carpetdreams reviews? Dan kun je naar de website van Carpetdreams gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie