Campspace.com logo

Campspace.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Campspace.com reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3769
Campspace.com logo
Website
campspace.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Campspace.com

Op vakantie gaan vindt vrijwel iedereen leuk. Nou kan dat natuurlijk op verschillende manieren maar kamperen is zeker in Nederland al decennialang ongekend populair, en voorlopig lijkt het er niet op dat dit gaat veranderen. Een van de trends op dat gebied is natuurlijk kamperen, samen met zaken zoals duurzaamheid. Campspace.com is daarin een van de aanbieders, die je laat genieten van heerlijke vakanties in de natuur op een duurzame manier. Maar hoe wordt Campspace en de opties die zij aanbieden eigenlijk ervaren? Wat zeggen de reviews en ervaringen over Campspace.com? Daar gaan we op deze pagina naar kijken!

Over Campspace.com

Het begon allemaal toen Alexander van Campspace in 2016 samen met zijn vriendin op roadtrip was met een camper. Onderweg raakten ze gefrustreerd van alle massale campings, en de camperplaatsen die er meer uitzagen als een parkeerplaats. Dit was niet waar ze naar op zoek waren en ze waren ervan overtuigd dat het beter moest kunnen. Vervolgens belden ze aan bij Jack en Beth, en vroegen of ze hun camper op hun terrein mochten parkeren. Dat mocht zeker en het stel werd beloond met een heerlijke ervaring. Ze kregen ontbijt bij een heerlijke zonsopkomst en kregen tips over leuke dingen in de omgeving. Zo ontstond bij Alexander het idee voor Campspace.com. Eenmaal terug thuis betrok hij Hugo, Merijn en Jeroen bij zijn idee. Dit team heeft vervolgens gebouwd aan het ultieme platform voor duurzame buiten avonturen en vakanties. Dat willen ze nog lang blijven doen. Je kunt bij Campspace.com heerlijke en duurzame spots vinden om met een tent, camper of zelfs in een boomhut als het mogelijk is door heel Europa te trekken. De community hierom heen groeit gigantisch. Er sluiten steeds meer mensen zich aan bij het netwerk, waardoor het aanbiedt aan ervaringen steeds groter wordt. Campspace.com faciliteert mensen die hun plek willen delen met reizigers. Dit doen ze voor hen, voor de reizigers en ook voor een mooiere wereld. Een belangrijke waarde hierbij is menselijk contact, zeker in de steeds verder digitaliserende wereld van tegenwoordig.

Waarom kiezen voor Campspace.com

Campspace.com is dus hét ultieme platform voor micro kamperen. Dit zijn plekken bij particulieren of hele kleine campings waar je kan overnachten. Denk aan een plek op een boerderij om je tent op te zetten of een fantastische slaapplek waar je eigenlijk niks hoeft mee te brengen. De ervaring staat hierbij voorop. Wat ook een groot voordeel is van deze manier van kamperen, is het feit dat je heel snel en makkelijk de beste tips voor de omgeving kunt krijgen. Op dit moment zijn er al meer dan 1500 microcampings aangesloten bij Campspace.com, met uitstekende recensies.

Is Campspace.com betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is natuurlijk super belangrijk. Dat zit bij Campspace.com wel goed, ondanks het feit dat het bedrijf nog helemaal niet zo lang bestaat. Er zijn ontzettend veel reviews en ervaringen te vinden online, met vrijwel alleen maar positieve geluiden. Hieruit blijkt wel dat Campspace.com wordt gezien als betrouwbare plek voor een heerlijke vakantie. Ook vanuit aanbieders van microplekken horen we enkel positieve geluiden. Ook wanneer je dus een unieke ervaring wil aanbieden aan kampeerders is Campspace.com een betrouwbare partner.

Klantenservice en klachten

Hoe een bedrijf omgaat met klachten en de algemene service van klantenservice zegt veel over de betrouwbaarheid van een bedrijf. En hoewel er maar weinig klachten over dit bedrijf te vinden zijn, zit het met de klantenservice wel goed. Ze zijn fysiek te bezoeken, via de mail bereikbaar en op werkdagen ook via de telefoon. Ze staan je het liefst persoonlijk te woord, menselijk contact staat namelijk hoog in het vaandel. Wanneer je vragen of klachten hebt kun je dan ook altijd rekenen op persoonlijke service.

Wil jij ook beoordelen?

Wellicht heb jij ook ervaring met Campspace.com. Wij zouden het dan waarderen als jij ook je recensie achter zou willen laten. Of misschien heb jij wel een mindere ervaring met het bedrijf, en heb je daarover ook contact gehad. Ook daarover zouden we graag meer willen weten. Op deze manier kunnen we elkaar verder helpen om de juiste keuzes te maken. Hoe meer reviews, hoe beter!

Reviews over Campspace.com
Gerelateerde bedrijven
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Homair logo
Homair
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Campspace.com

Campspace.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Campspace.com bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Campspace.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Campspace.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van campspace.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van campspace.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Campspace.com.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Campspace.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Carazur logo
Carazur
2 beoordelingen
9
Campings.com logo
Campings.com
16 beoordelingen
7,9
Homair logo
Homair
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Campspace.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Campspace.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Campspace.com actief?

Campspace.com is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Campspace.com reviews? Dan kun je naar de website van Campspace.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie