Bugaboo logo

Bugaboo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bugaboo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2515
Bugaboo logo
Website
bugaboo.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bugaboo

Bugaboo is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het design van kinderwagens. Een kinderwagen is een belangrijke investering - het overzicht bewaren wordt gemakkelijker dankzij ervaringen van zij die je voorgingen. Bugaboo’s gamma sluit ongetwijfeld aan bij waarnaar je op zoek bent. Wat maakt Bugaboo uniek? In welke mate kan je rekenen op Bugaboo’s service, en is het betrouwbaar? Lees zeker verder, want je ontdekt het allemaal.

Over Bugaboo

Je zou het bijna niet geloven, maar Bugaboo’s concept startte omstreeks 1996 als afstudeerproject. Oprichter Max Barenbrug kwam ermee op de proppen en niet veel later bundelde hij zijn krachten met schoonbroer Eduard Zanen. Samen bouwden ze Bugaboo uit, tot hoe men het vandaag de dag kent. In 1999 werd een eerste ontwerp gelanceerd - Bugaboo Classic. Het label kende een doorbraak met Bugaboo Frog nadat het in een aflevering van Sex and the City verscheen. Een productie van Bugaboo Lynx volgde niet veel later. Vandaag de dag wordt Bugaboo’s aanbod internationaal beschikbaar gesteld en dit maar liefst doorheen 50 landen. Meer dan 1.200 medewerkers werken voortdurend aan innovatieve oplossingen - dit doen ze in (hoofd)kantoren, gevestigd te Amsterdam, VK, Duitsland, Zweden, Italië, Spanje, Frankrijk, China en meer.

Waarom kiezen voor Bugaboo?

Bugaboo biedt een balans tussen een gestroomlijnd, HQ-design en duurzame functionaliteiten. Bugaboo straalt een warme filosofie uit: het ontwerpen van oplossingen voor ouders, want op deze manier wordt een moment met je kind een prachtige herinnering. Dankzij comfort en gebruiksvriendelijkheid verken je zorgeloos de wereld. Bugaboo’s productie maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen en hiermee dragen ze zorg voor gebruikers én onze planeet. Er wordt bovendien belang gehecht aan gezonde werkomstandigheden binnen fabrieken. Bugaboo betekent meer dan kinderwagens - het aanbod reikt verder tot uitklapbare bedjes, autostoel Turtle Air by Nuna én essentials zoals tassen, regen- of muggenhoezen, bekerhouders en meer. Werkelijk iedereen vindt zijn gading binnen Bugaboo’s gamma.

Is Bugaboo betrouwbaar?

Een gespecialiseerd team van ontwerpers, ingenieurs, experts en partners werken voortdurend samen aan een verbeterde toekomst. Iedere dimensie werd voorzien van een uitmuntende behandeling, waardoor je wandelingen zorgeloos verlopen. Bugaboo windt er geen doekjes om - ze zijn een toonaangevende speler binnen hun branche. Ze zetten zich in voor verscheidene projecten - in 2012 namen ze deel aan een RED Campaign, samen met Penfolds, Belvedere én Apple Inc. Het motto van deze campagne luidde Fighting For An AIDS Free Generation. Het voorkomen van een HIV-overdracht tussen moeder en kind was hun gezamenlijke missie. Bij aankoop van Bugaboo’s kinderwagens reken je op een garantie van drie jaar. Je bepaalt volledig zelf of een kinderwagen aan je specifieke noden en wensen voldoet - je krijgt namelijk 100 dagen bedenktijd. Op basis hiervan stelt men vast dat Bugaboo’s betrouwbaarheid ontzettend sterk scoort.

Klantenservice en Klachten

Bugaboo’s service staat doorlopend voor je klaar. Wens je meer informatie over het aanbod? Neem zeker een kijkje onder veelgestelde vragen. Ben je op zoek naar een digitale handleiding? Deze vind je terug via Bugaboo’s website. Is je garantie lopende en wil je aanspraak maken op reserveonderdelen? Een zoekfunctie helpt je op weg. Zit je met een andere vraag, opmerking of klacht? Je contacteert Bugaboo’s klantenservice telefonisch tijdens werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien trok je er recent op uit, met Bugaboo aan je zijde. Het nemen van een weloverwogen beslissing wordt gemakkelijker wanneer je op schouders van zij die je voorgingen leunt. Wil je dit ook graag voor anderen betekenen? Dit wordt erg geapprecieerd - aarzel niet en laat gerust een eigen beoordeling achter.

Reviews over Bugaboo
Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Babydrogist.nl logo
Babydrogist.nl
4 beoordelingen
5,4
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Gemakkelijk en geweldig

Gemakkelijk en geweldig om mee te werken, we hielden van de kinderwagen en onze jongens ook! Bedankt voor het maken van iets dat hoofdpijn had kunnen zijn in een fluitje van een cent, geen probleem!

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Dylan S.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bugaboo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dryly logo
Dryly
1 beoordeling
8
Babydrogist.nl logo
Babydrogist.nl
4 beoordelingen
5,4
Postdrogist.nl logo
Postdrogist.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bugaboo een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bugaboo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bugaboo actief?

Bugaboo is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bugaboo reviews? Dan kun je naar de website van Bugaboo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie