Bugaboo logo

Bugaboo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Bugaboo logo
Bugaboo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
23 beoordelingen
7,5
Babypark logo Babypark
3 beoordelingen
8,7
DeRozeDoos logo DeRozeDoos
1 beoordelingen
9

Reviews en Ervaringen Bugaboo

Bugaboo is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in het design van kinderwagens. Een kinderwagen is een belangrijke investering - het overzicht bewaren wordt gemakkelijker dankzij ervaringen van zij die je voorgingen. Bugaboo’s gamma sluit ongetwijfeld aan bij waarnaar je op zoek bent. Wat maakt Bugaboo uniek? In welke mate kan je rekenen op Bugaboo’s service, en is het betrouwbaar? Lees zeker verder, want je ontdekt het allemaal.

Over Bugaboo

Je zou het bijna niet geloven, maar Bugaboo’s concept startte omstreeks 1996 als afstudeerproject. Oprichter Max Barenbrug kwam ermee op de proppen en niet veel later bundelde hij zijn krachten met schoonbroer Eduard Zanen. Samen bouwden ze Bugaboo uit, tot hoe men het vandaag de dag kent. In 1999 werd een eerste ontwerp gelanceerd - Bugaboo Classic. Het label kende een doorbraak met Bugaboo Frog nadat het in een aflevering van Sex and the City verscheen. Een productie van Bugaboo Lynx volgde niet veel later. Vandaag de dag wordt Bugaboo’s aanbod internationaal beschikbaar gesteld en dit maar liefst doorheen 50 landen. Meer dan 1.200 medewerkers werken voortdurend aan innovatieve oplossingen - dit doen ze in (hoofd)kantoren, gevestigd te Amsterdam, VK, Duitsland, Zweden, Italië, Spanje, Frankrijk, China en meer.

Waarom kiezen voor Bugaboo?

Bugaboo biedt een balans tussen een gestroomlijnd, HQ-design en duurzame functionaliteiten. Bugaboo straalt een warme filosofie uit: het ontwerpen van oplossingen voor ouders, want op deze manier wordt een moment met je kind een prachtige herinnering. Dankzij comfort en gebruiksvriendelijkheid verken je zorgeloos de wereld. Bugaboo’s productie maakt uitsluitend gebruik van duurzame materialen en hiermee dragen ze zorg voor gebruikers én onze planeet. Er wordt bovendien belang gehecht aan gezonde werkomstandigheden binnen fabrieken. Bugaboo betekent meer dan kinderwagens - het aanbod reikt verder tot uitklapbare bedjes, autostoel Turtle Air by Nuna én essentials zoals tassen, regen- of muggenhoezen, bekerhouders en meer. Werkelijk iedereen vindt zijn gading binnen Bugaboo’s gamma.

Is Bugaboo betrouwbaar?

Een gespecialiseerd team van ontwerpers, ingenieurs, experts en partners werken voortdurend samen aan een verbeterde toekomst. Iedere dimensie werd voorzien van een uitmuntende behandeling, waardoor je wandelingen zorgeloos verlopen. Bugaboo windt er geen doekjes om - ze zijn een toonaangevende speler binnen hun branche. Ze zetten zich in voor verscheidene projecten - in 2012 namen ze deel aan een RED Campaign, samen met Penfolds, Belvedere én Apple Inc. Het motto van deze campagne luidde Fighting For An AIDS Free Generation. Het voorkomen van een HIV-overdracht tussen moeder en kind was hun gezamenlijke missie. Bij aankoop van Bugaboo’s kinderwagens reken je op een garantie van drie jaar. Je bepaalt volledig zelf of een kinderwagen aan je specifieke noden en wensen voldoet - je krijgt namelijk 100 dagen bedenktijd. Op basis hiervan stelt men vast dat Bugaboo’s betrouwbaarheid ontzettend sterk scoort.

Klantenservice en Klachten

Bugaboo’s service staat doorlopend voor je klaar. Wens je meer informatie over het aanbod? Neem zeker een kijkje onder veelgestelde vragen. Ben je op zoek naar een digitale handleiding? Deze vind je terug via Bugaboo’s website. Is je garantie lopende en wil je aanspraak maken op reserveonderdelen? Een zoekfunctie helpt je op weg. Zit je met een andere vraag, opmerking of klacht? Je contacteert Bugaboo’s klantenservice telefonisch tijdens werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Misschien trok je er recent op uit, met Bugaboo aan je zijde. Het nemen van een weloverwogen beslissing wordt gemakkelijker wanneer je op schouders van zij die je voorgingen leunt. Wil je dit ook graag voor anderen betekenen? Dit wordt erg geapprecieerd - aarzel niet en laat gerust een eigen beoordeling achter.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bugaboo

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Bugaboo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
23 beoordelingen
7,5
Babypark logo Babypark
3 beoordelingen
8,7
DeRozeDoos logo DeRozeDoos
1 beoordelingen
9