Budget Shuttle logo

Budget Shuttle reviews, ervaringen en beoordelingen

Budget Shuttle reviews, ervaringen en beoordelingen
1578
Budget Shuttle logo
Website
Budget Shuttle
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Budget Shuttle

Een zakenreis, een lang weekend weg of een vakantie voor een langere tijd zijn allen natuurlijk erg leuk. Echter heb je vast en zeker al wel eens de nodige stress meegemaakt als het aankomt op het vervoer. Budget Shuttle biedt hier de perfecte uitkomst in en is al jaren actief in het parkeren rondom Schiphol. Je leest de belangrijkste informatie over dit bedrijf op deze pagina. Ook hebben andere reizigers hun review op deze pagina met je gedeeld.

Over Budget Shuttle

Via Budget Shuttle boek je eenvoudig en snel een parkeerplaats, dichtbij de luchthaven van Schiphol. De autosleutels worden veilig opgeborgen in de kluis en Budget Shuttle beschikt over alle verzekeringen en vergunningen om veilig je auto te kunnen stallen. Hierdoor ga je met een onbezorgd gevoel op reis en je weet ook nog eens altijd zeker dat je auto bij het team van Budget Shuttle in goede handen is.

Waarom kiezen voor Budget Shuttle

Via de website van Budget Shuttle boek je eenvoudig en snel een parkeerplaats dichtbij het vliegveld. Vervolgens maak je gratis gebruik van de shuttle, die je direct bij de luchthaven af kunt zetten. Hierdoor voorkom je extreem hoge parkeerkosten, stress en je weet ook nog eens zeker dat je auto veilig geparkeerd staat tijdens je reis. Voor zowel de particuliere reiziger als de zakelijke reiziger biedt de service van Budget Shuttle een uitstekende uitkomst.

Is Budget Shuttle betrouwbaar?

Er zijn tal van redenen om er binnenkort voor te kiezen gebruik te maken van de uitmuntende service van Budget Shuttle. Zo is er altijd gegarandeerde beschikbaarheid, zelfs in de drukste weken van het jaar. Budget Shuttle is 24/7 open en je bent altijd zeker van zeer voordelige prijzen. Het parkeren bij Budget Shuttle is altijd betrouwbaar en veilig en je kunt altijd vertrouwen op persoonlijke aandacht. Hierdoor laat je altijd met een erg goed gevoel je auto op de parkeerplaats achter en start je vele malen relaxter aan je reis.

Klantenservice en klachten

Het team van Budget Shuttle beschikt vandaag de dag over al meer dan vijf jaar ervaring. Hierdoor kan er ieder jaar meer dan 30.000 auto's per jaar met vergunning en verzekering worden geparkeerd. Wil je toch graag meer weten over het boeken van een parkeerplek, de diensten van Budget Shuttle of heb je overige vragen? Neem in alle gevallen contact op me een van de medewerkers van Budget Shuttle. Je stelt je vragen door te bellen of door een e-mail te sturen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je al wel eens gebruik gemaakt van de diensten van Budget Shuttle en ben je hier erg over te spreken? Laat op deze pagina je review achter en vertel wat jou het meeste is bevallen aan het parkeren van je auto bij Budget Shuttle. Op deze manier kun je ook andere reizigers overtuigen van de voordelen van dit bedrijf.

Reviews over Budget Shuttle
Gerelateerde bedrijven
iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
4 beoordelingen
9
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Budget Shuttle

Het bedrijf Budget Shuttle is geverifieerd door ons. De webshop Budget Shuttle is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Budget Shuttle is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Budget Shuttle maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Budget Shuttle is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Budget Shuttle te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geregeld.

Erg goed geregeld. We werden direct weggebracht en daarna ook weer tijdig opgehaald. Het terrein leek goed beveiligd te zijn en we hebben verder niet hoeven wachten. Het is ook makkelijk te vinden.

Geplaatst op: 22-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Martijn B.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Budget Shuttle
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
iParking Schiphol logo
iParking Schiphol
4 beoordelingen
9
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
4 beoordelingen
6,3
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Budget Shuttle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Budget Shuttle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Budget Shuttle actief?

Budget Shuttle is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Budget Shuttle reviews? Dan kun je naar de website van Budget Shuttle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie