Bristol logo

Bristol ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Bristol logo
Bristol ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Degrotewoonwinkel logo Degrotewoonwinkel
0 beoordelingen
10
Peek & Cloppenburg logo Peek & Cloppenburg
0 beoordelingen
10
Tshirt-plein logo Tshirt-plein
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen

Wil je bij Bristol schoenen of kleding aanschaffen? Zou je graag eerst iets meer weten over deze keten? Is Bristol een winkel met een goede klantenservice? Hoe gaan ze om met klachten? Krijg je een kapot product thuisbezorgd, kun je er dan van op aan dat je een goed artikel terugkrijgt zonder daarvoor te hoeven betalen? De prijzen lijken scherp te zijn, maar is dat bij Bristol niet goedkoop = duurkoop? Deze en andere vragen wil je graag beantwoord zien voordat je een bestelling doet bij Bristol. Daarom hebben wij voor jou de ervaringen met Bristol op een rijtje gezet. Lees de reviews van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Bristol

Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Dit is een familiebedrijf met zeer veel ervaring. Inmiddels is Bristol er voor een groot gedeelte voor in de plaats gekomen. Bristol heeft in de gehele Benelux meer dan 200 filialen en is dus in veel steden en dorpen te vinden. Ook is er een webshop met een zeer groot assortiment. Bristol benoemt verbinding hoog in het vaandel te hebben staan. Verbinding met de producten, met het personeel, maar ook met de klanten. Verder speelt bij dit bedrijf verantwoordelijkheid een grote rol. Voor het milieu, maar ook weer voor de klanten. Er is een speciale MVO samengesteld. Je mag dus vertrouwen op eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Bristol

Bij Bristol kun je terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Wat kleding betreft, vind je bij deze winkel een ruim assortiment aan onder meer jassen, broeken, rokken, shirts, maar ook speciale eco-artikelen. Voor heren kun je bij Bristol ook terecht voor werkschoenen die extra gericht zijn op de veiligheid tijdens bepaalde werkzaamheden. Ook voor jongens en meisjes van alle leeftijden kun je shoppen bij Bristol. Verder is er een aparte afdeling, online en ook in de fysieke winkels, voor sportkleding, sportschoenen en sporttassen. Qua merken vind je onder meer Adidas, Bristol, Panther en Reebok. Dit is slechts een greep uit de merken. Het prettige aan shoppen bij Bristol is, dat je eigenlijk nooit duur uit bent. Het is op de site ook mogelijk om te filteren op de prijs. Het is tenslotte prettig dat het laten verzenden van producten gratis is. Wil je iets retour zenden, dan kan dat via de post, maar je kunt het artikel ook bij een van de winkels terug brengen.

Is Bristol betrouwbaar?

Waarschijnlijk ben je regelmatig tijdens het winkelen de naam Bristol tegen gekomen. Omdat deze winkel al zo lang bestaat en zoveel filialen heeft, is het eigenlijk niet echt nodig om vragen te stellen over de betrouwbaarheid. Ook het online bestellen is volkomen veilig dankzij het SSL-certificaat. Je ziet ook dat er een kopersbescherming aanwezig is. Verder lees je op de site dat er veel mogelijkheden zijn om contact op te nemen met de klantenservice. En je kunt, als je vragen of klachten hebt, natuurlijk altijd even binnenlopen bij een van de filialen. Lees je beoordelingen van andere klanten, dan zie je dat er over het algemeen heel positief over deze winkel wordt geschreven.

Klantenservice en klachten

Bristol is actief op de sociale media. Je kunt via die kanalen ook contact opnemen met deze winkel. Verder ben je altijd welkom in een van de winkels. Heb je een probleem of een klacht, dan wordt er altijd geprobeerd om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Op werkdagen kun je bellen met de klantenservice. Je vindt het telefoonnummer op de website. Daarnaast is het altijd een optie om een e-mail te sturen. In veel gevallen krijg je dezelfde dag al een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf al ervaring met Bristol? Zou je daar dan een review over willen schrijven? Heb je ervaring met klachten of verliep alles altijd naar wens? Schrijf een beoordeling, zodat andere mensen deze kunnen lezen en ook met een gerust hart kunnen kopen bij Bristol.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Bristol

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Bristol

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Degrotewoonwinkel logo Degrotewoonwinkel
0 beoordelingen
10
Peek & Cloppenburg logo Peek & Cloppenburg
0 beoordelingen
10
Tshirt-plein logo Tshirt-plein
0 beoordelingen
10