Bristol logo

Bristol reviews, ervaringen en beoordelingen

Bristol reviews, ervaringen en beoordelingen
366
Bristol logo
Website
Bristol
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen

Wil je bij Bristol schoenen of kleding aanschaffen? Zou je graag eerst iets meer weten over deze keten? Is Bristol een winkel met een goede klantenservice? Hoe gaan ze om met klachten? Krijg je een kapot product thuisbezorgd, kun je er dan van op aan dat je een goed artikel terugkrijgt zonder daarvoor te hoeven betalen? De prijzen lijken scherp te zijn, maar is dat bij Bristol niet goedkoop = duurkoop? Deze en andere vragen wil je graag beantwoord zien voordat je een bestelling doet bij Bristol. Daarom hebben wij voor jou de ervaringen met Bristol op een rijtje gezet. Lees de reviews van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze winkel te kopen.

Over Bristol

Bristol maakt onderdeel uit van de Euro Shoe Group. Dit is een familiebedrijf met zeer veel ervaring. Inmiddels is Bristol er voor een groot gedeelte voor in de plaats gekomen. Bristol heeft in de gehele Benelux meer dan 200 filialen en is dus in veel steden en dorpen te vinden. Ook is er een webshop met een zeer groot assortiment. Bristol benoemt verbinding hoog in het vaandel te hebben staan. Verbinding met de producten, met het personeel, maar ook met de klanten. Verder speelt bij dit bedrijf verantwoordelijkheid een grote rol. Voor het milieu, maar ook weer voor de klanten. Er is een speciale MVO samengesteld. Je mag dus vertrouwen op eerlijke producten voor een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Bristol

Bij Bristol kun je terecht voor kleding, schoenen en accessoires. Wat kleding betreft, vind je bij deze winkel een ruim assortiment aan onder meer jassen, broeken, rokken, shirts, maar ook speciale eco-artikelen. Voor heren kun je bij Bristol ook terecht voor werkschoenen die extra gericht zijn op de veiligheid tijdens bepaalde werkzaamheden. Ook voor jongens en meisjes van alle leeftijden kun je shoppen bij Bristol. Verder is er een aparte afdeling, online en ook in de fysieke winkels, voor sportkleding, sportschoenen en sporttassen. Qua merken vind je onder meer Adidas, Bristol, Panther en Reebok. Dit is slechts een greep uit de merken. Het prettige aan shoppen bij Bristol is, dat je eigenlijk nooit duur uit bent. Het is op de site ook mogelijk om te filteren op de prijs. Het is tenslotte prettig dat het laten verzenden van producten gratis is. Wil je iets retour zenden, dan kan dat via de post, maar je kunt het artikel ook bij een van de winkels terug brengen.

Is Bristol betrouwbaar?

Waarschijnlijk ben je regelmatig tijdens het winkelen de naam Bristol tegen gekomen. Omdat deze winkel al zo lang bestaat en zoveel filialen heeft, is het eigenlijk niet echt nodig om vragen te stellen over de betrouwbaarheid. Ook het online bestellen is volkomen veilig dankzij het SSL-certificaat. Je ziet ook dat er een kopersbescherming aanwezig is. Verder lees je op de site dat er veel mogelijkheden zijn om contact op te nemen met de klantenservice. En je kunt, als je vragen of klachten hebt, natuurlijk altijd even binnenlopen bij een van de filialen. Lees je beoordelingen van andere klanten, dan zie je dat er over het algemeen heel positief over deze winkel wordt geschreven.

Klantenservice en klachten

Bristol is actief op de sociale media. Je kunt via die kanalen ook contact opnemen met deze winkel. Verder ben je altijd welkom in een van de winkels. Heb je een probleem of een klacht, dan wordt er altijd geprobeerd om samen met jou naar een goede oplossing te zoeken. Op werkdagen kun je bellen met de klantenservice. Je vindt het telefoonnummer op de website. Daarnaast is het altijd een optie om een e-mail te sturen. In veel gevallen krijg je dezelfde dag al een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij zelf al ervaring met Bristol? Zou je daar dan een review over willen schrijven? Heb je ervaring met klachten of verliep alles altijd naar wens? Schrijf een beoordeling, zodat andere mensen deze kunnen lezen en ook met een gerust hart kunnen kopen bij Bristol.

Reviews over Bristol
Gerelateerde bedrijven
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
21 beoordelingen
6,1
Tshirt-plein logo
Tshirt-plein
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
8,8
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Bristol

Bristol is geverifieerd door ons expert team. De webshop Bristol bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Bristol lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Bristol. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Bristol is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Bristol te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer vriendelijke en behulpzame personeelsleden!

De dag van vandaag zie je jammer genoeg nog zelden personeelsleden die (in mijn ogen) zo getraind zijn door een filiaalmanager, chapeau! Mijn bezoekje aan een filiaal van Bristol in Lokeren zal ik niet snel vergeten:) Je wordt verwelkomt met een vriendelijke lach en stem, ben je eventjes schoenen aan het passen, komt er iemand vragen of alles naar wens is. Leden die aan het stofzuigen zijn, leden die de schoenen en kledij netjes aan het plaatsen zijn,.. ik heb al slechte ervaringen met andere filialen waar ze de klanten met moeite begroeten, laat staan aanspreken of er geholpen kan worden, maar hier is het echt top! De winkel/etalage is daarnaast ook altijd zeer mooi, kleurrijk en strak ingericht en vooral de personeelsleden behulpzaam en vriendelijk! Doe zo verder Lokeren!

Geplaatst op: 05-05-2023
Laatst bewerkt op: 05-05-2023
Geschreven door: June V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nog nooit zo een klantonvriendelijkheid meegemaakt!

Te Bristol Lokeren: het was 2 maanden geleden dat ik hier was geweest. Toen zeer vriendelijk ontvangen zoals alle andere vorige keren. Vandaag echter een zeer klantonvriendelijke man.
Was daar met mijn mama en zoontje van net 5 jaar. Toen we schoenen aan het passen waren kwam mijn zoontje zeggen dat hij dringend naar het toilet moest, bijgevolg op kousen snel gaan vragen aan man aan kassa of hij kon gaan. Daarop antwoorde deze man dat er een toilet is maar dat hij zijn kassa niet alleen mag laten, dat we dan maar naar action moesten gaan... ok ik begrijp dat je instructies hebt om kassa niet alleen te laten, maar geen idee waarom hij dan niet even de weg kan wijzen vanaf de kassa zodat mijn zoontje toch snel even kon gaan , komaan een kind van 5...waarop ik in verbaasdheid en op een rustige manier zei dat ik dat toch wel schandalig vond. Dus schoenen weer snel aan om snel naar action te lopen om daar het toilet te zoeken. Teruggekomen in Bristol begon ik weer volop te passen waarna ik met deze 3 paar schoenen naar kassa ging om af te rekenen. Eerlijk waar, het voorval van het toilet had ik al achter mij gelaten en daar dacht ik zelfs niet meer aan. Ik nam het geld uit mijn portemonnee en moest nog 2 euro zoeken, die ik eruit haalde en blijkbaar te 'hard' op tafel 'smeet' want meneer viel mij onmiddellijk aan en zei 'is dat de gewoonte dat er met geld wordt gesmeten'... ik viel volledig uit de lucht want dat was helemaal mijn opzet niet, wou gewoon mijn schoenen betalen wat ik ook zei dat dat helemaal niet mijn bedoeling was. Hij vervolgde kwaad 'ja zijt gij maar kwaad, maar dan moet ge niet smijten met geld'... dit met een arrogante blik. Ik heb mijn schoenen meegenomen en gezegd dat ik hem heel klantonvriendelijk vond en hem verder nog een fijne dag gewenst. Maar het spreekt voor zich dat Bristol Lokeren mij daar niet meer ziet, tenzij ik merk dat deze meneer niet aanwezig is, want was wel 1 van mijn favoriete adresjes om schoenen te kopen 😔. Zeer jammer...
Ik ben nog nooit zo behandeld geweest en dat nog in het bijzijn van mijn zoontje.

Geplaatst op: 18-02-2023
Laatst bewerkt op: 18-02-2023
Geschreven door: Dorothy V.

8 / 10
4/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima winkel

Een prima winkel waar je goed terecht kunt voor veel verschillende sport kleding en sport schoenen. Je kunt er ook al meerdere dingen halen tegenwoordig. Je kunt ook gemakkelijk gratis in de buurt parkeren.

Geplaatst op: 19-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchel H.

8 / 10
3/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bristol
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Peek & Cloppenburg logo
Peek & Cloppenburg
21 beoordelingen
6,1
Tshirt-plein logo
Tshirt-plein
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bristol een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bristol. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bristol actief?

Bristol is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bristol reviews? Dan kun je naar de website van Bristol gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie