Boxsprings.nl logo

Boxsprings.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Boxsprings.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1575
Boxsprings.nl logo
Website
Boxsprings.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Boxsprings.nl

We leven in een tijdperk waarin steeds meer mensen producten online aankopen in plaats van in een fysieke winkel. Zelfs bedden worden regelmatig online gekocht, bijvoorbeeld bij de webwinkel Boxsprings.nl. Een bed bij Boxsprings.nl aankopen is ook veel goedkoper en bovendien zeer gemakkelijk. Het punt is echter wel dat mensen bij online aankopen soms nog wat huiverig zijn. Bij een fysieke aankoop heb je het product immers al direct in je bezit, maar online moet je hopen dat de producten ook daadwerkelijk worden verzonden. Daarom is deze pagina met reviews en ervaringen ook zo belangrijk. Zo kan de consument een goed beeld krijgen Boxsprings.nl en op basis daarvan een weloverwogen keuze maken.

Over Boxsprings.nl

De website Boxsprings.nl is een beddenspeciaalzaak met veel ambities. Ze proberen zich te onderscheiden van andere speciaalzaken op de markt. De kracht van de webwinkel is dat ze niet alleen zeer kwalitatieve bedden aan klanten willen leveren, maar dit ook nog eens tegen een scherpe prijs doen. Dat is natuurlijk een grote uitdaging, maar ze hebben er vertrouwen in dat dit lukt. Als je naar de recensies en beoordelingen kijkt, dan kun je ook stellen dat dit wel lukt. Ze hebben al zeer veel tevreden klanten voorzien van een prachtig bed .De kracht is ook dat ze zich specifiek op boxsprings richten en daar dan ook zeer veel van af weten en klanten kunnen voorzien van de extra broodnodige kennis.

Waarom kiezen voor Boxsprings.nl?

Het is om meerdere redenen aan te raden om voor deze webwinkel te kiezen. Ze verkopen namelijk enkel kwalitatieve bedden en dat is zeer belangrijk voor een goede nachtrust. Het zijn bedden, voorzien van matrassen, die niet alleen zeer lekker liggen, maar ook nog eens fysiek comfort bieden. Bovendien is de webwinkel zeer gebruiksvriendelijk qua opzet. Je kunt gemakkelijk door de verschillende bedden zoeken, zonder dat je tegen allemaal ingewikkelde problemen aanloopt of advertenties hoeft weg te drukken.

Een ander voordeel van Boxsprings.nl is dat jij daar je bed volledig naar eigen zinnen kunt samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld kiezen voor een bed met verschillende afmetingen. Misschien heb jij bijvoorbeeld een kleine slaapkamer. In dat geval is het logisch dat je ook een iets kleiner bed wil aankopen. Heb je echter een grote kamer, dan kun je juist voor ruimere afmetingen kiezen. Het matras en aanvullende zaken kun je zelf uitkiezen. Weet je niet precies welk bed het beste bij je past. In dat geval kun je contact opnemen en vrijblijvend advies vragen. De medewerkers zijn voorzien van veel ervaring en weten precies welk bed het beste bij jou past.

Is Boxsprings.nl betrouwbaar?

Veel mensen vragen zich af of Boxsprings.nl betrouwbaar is. Een bed online bestellen is natuurlijk niet niks, want hoe weet je dan of je te maken hebt met een goed bed? Dat weet je natuurlijk nooit zeker, maar gelukkig biedt Boxsprings.nl verschillende faciliteiten. Je kunt er namelijk voor kiezen om het bed maximaal 90 dagen uit te proberen. Dat is natuurlijk een ideale tijd, want dan kun je kijken of het een bed is wat helemaal bij jou past, of wanneer dit juist niet het geval is. Dit kan ook nog eens geheel kosteloos. De betrouwbaarheid wordt bovendien bevestigd door het feit dat je niet vooraf hoeft te betalen. Je kunt ook bij levering pas betalen. Mocht er dan onverhoopt iets mis gaan met de levering, dan kom jij als consument gelukkig niet in de problemen.

Klantenservice en klachten

Boxsprings.nl is voorzien van een uitstekende klantenservice. Ze voorzien je graag van advies over de beste Boxspring voor jouw situatie, maar ook voor andere vragen en problemen kun je gemakkelijk contact met ze opnemen. Je kunt zelfs op drie verschillende manieren contact opnemen met de medewerkers. Heb jij een uitgebreide vraag? In dat geval kun je mailen, zodat ze jou uitgebreid van een antwoord kunnen voorzien. Wil jij snel contact hebben met de service, dan kun je er ook voor kiezen om te bellen. Als laatste is het ook nog eens mogelijk om via Whatsapp contact op te nemen. De lijnen zijn dus zeer kort en zij helpen je graag verder.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens wat besteld bij Boxsprings.nl? In dat geval is het leuk om een beoordeling achter te laten. Daar help jij andere consumenten mee, want ze krijgen dan een objectief beeld van de webwinkel. Bovendien is het ook leuk voor het bedrijf zelf, want zo kunnen ze zich profileren.

Reviews over Boxsprings.nl
Gerelateerde bedrijven
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
Bedderie logo
Bedderie
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Boxsprings.nl

Het bedrijf Boxsprings.nl is geverifieerd door ons. De webshop Boxsprings.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Boxsprings.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Boxsprings.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Boxsprings.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Boxsprings.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
De meest onbetrouwbare zaak die ik ooit heb meegemaakt

Op advies van de verkoper matras gekocht 9zone traagschuim matras 1000veren. Lag in eerste instantie prima maar na verloop van drie maanden kwamen de veren door het matras. Doorgegeven via email tot vier maal en nooit enige reactie gehad.

Geplaatst op: 31-01-2023
Laatst bewerkt op: 31-01-2023
Geschreven door: Rob S.

5 / 10
2/5 2/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Toppers

De doorloop tijd van de levering kopte precies met de bezorger die mij heeft geholpen. De boxspring hebben ze zelfs naar de zolder gebracht. Wat een super service en de bedden slapen geweldig.

Geplaatst op: 08-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lisa W.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Boxsprings.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5
Mamzel.eu logo
Mamzel.eu
2 beoordelingen
8,5
Bedderie logo
Bedderie
4 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boxsprings.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Boxsprings.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boxsprings.nl actief?

Boxsprings.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boxsprings.nl reviews? Dan kun je naar de website van Boxsprings.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie