BoxspringCompleet logo

BoxspringCompleet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BoxspringCompleet reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2795
BoxspringCompleet logo
Website
boxspringscompleet.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen BoxspringCompleet

Een nieuwe boxspring nodig? En dan het liefst een van hoogwaardige kwaliteit die op maat samen te stellen is? Of is je hoofdkussen hoofdnodig aan vervanging toe? Je zou wellicht iets willen bestellen bij BoxspringCompleet? Als het om slapen en een bed gaat, wil je natuurlijk wel weten bij wat voor bedrijf je koopt. Dat is niet meer dan logisch. Het is daarom een handige optie om wat reviews over BoxspringCompleet erop na te slaan. Je zit op deze pagina precies goed. Wij hebben de beoordelingen over deze winkel namelijk handig voor je op een rijtje gezet. Lees ze even door en maak vervolgens een weloverwogen beslissing om wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over BoxspringCompleet

BoxspringCompleet levert boxsprings en allerhande toebehoren. Deze winkel heeft nu de exclusiviteit gekregen om Olympic Life Boxsprings direct aan de consument aan te bieden. En dat voor een scherpe prijs. Hier is het bedrijf erg trots op. De Nederlandse producent van het boxspring merk Olympic Life levert namelijk al meer dan 25 jaar aan bedden- en meubelzaken. Maar ook aan hotels, vakantieparken en zorginstellingen. Deze modellen zijn erg populair. Ze zijn van uitstekende kwaliteit en worden ambachtelijk gefabriceerd in ons eigen land.

Waarom kiezen voor BoxspringCompleet

Kies je voor shoppen bij BoxspringCompleet, dan profiteer je van een groot aantal voordelen. De kwaliteit van de producten is uitstekend en je kunt kiezen uit een compleet en trendy assortiment. De boxsprings zijn op maat samen te stellen, zodat je precies kunt bestellen wat jij wenst. Er is sprake van een eigen flexibele productie, er wordt nog handmatig gewerkt. Als het gaat om het hoofdbord, dan kun je kiezen uit vlak, vierkant, ruit of met een ambachtelijk gecapitonneerd knopen motief. Er zijn allerlei types, veel maten en diverse kleuren mogelijk. Je ontvangt op de elektrische motor 1 jaar fabrieksgarantie en op de kern van de matrassen 10 jaar. Een handig kenmerk is dat ze dubbelzijdig beslaapbaar zijn. Dit zorgt er voor dat ze extra lang mee gaan. De hoge instap van 56 tot 67 cm zorgt voor extra veel gemak. De levering is snel en je kunt de boxspring eenvoudig zelf in elkaar zetten. Wil je dat liever aan de expert overlaten, dan kun je kiezen voor de montage service.

Is BoxspringCompleet betrouwbaar?

BoxspringCompleet heeft een eigen showroom waar je van harte welkom bent. Je dient hiervoor wel even een afspraak te maken. Het is overdag, maar zeker ook ’s avonds mogelijk om deze showroom te bezoeken. Wanneer er een fysieke ruimte is waar je medewerkers van een bedrijf kunt spreken en ontmoeten, zegt dat eigenlijk al genoeg over de betrouwbaarheid. Een extra bevestiging daarvan zijn de positieve recensies van mensen die al eerder bestelden bij BoxspringCompleet.

Klantenservice en klachten

Ga je bestellen op de site van BoxspringCompleet of ben je nog even aan het zoeken naar het juiste textiel of hoofdkussen, dan zie je al snel op je scherm een vraag verschijnen. De medewerkers van deze winkel helpen je graag door middel van de chat. Kom je er helemaal niet uit met bestellen en wil je een boxspring precies voor je op maat laten maken, dan is het handig om even iemand van het personeel te spreken. Je kunt op werkdagen bellen. Natuurlijk is het ook altijd nog een optie om even een mail te sturen. Dat is vooral handig als je een niet al te dringende vraag hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met BoxspringCompleet? Slaap je heerlijk op een van de boxsprings? Of bestelde je bij deze winkel en is het voor jou eens maar nooit meer? Andere consumenten zijn heel benieuwd naar jouw beoordeling. Dit helpt hen namelijk om meer te weten te komen over dit bedrijf. Heb je positieve ervaringen of juist hele negatieve? Op zich geeft het niets als je een keer ergens een klacht moet indienen. Overal worden tenslotte fouten gemaakt. Het is wel prettig als je in je recensie beschrijft of de klacht wel of niet tot tevredenheid is opgelost.

Reviews over BoxspringCompleet

Gerelateerde bedrijven

Boxsprings.nl logo
Boxsprings.nl
2 beoordelingen
8,5
Kadolis logo
Kadolis
2 beoordelingen
8,5
De-Slaapfabriek.nl logo
De-Slaapfabriek.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over BoxspringCompleet

Het bedrijf BoxspringCompleet is geverifieerd door ons. De webshop boxspringscompleet.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. BoxspringCompleet is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. BoxspringCompleet maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van boxspringscompleet.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van boxspringscompleet.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van BoxspringCompleet.

Geplaatst op: 25-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Uitstekende service

We hebben een week terug hier een matras besteld samen met et bed zelf. Deze werdt geleverd en gemonteerd tot dat deze klaar was voor gebruik. De service en het advies was erg goed en duidelijk!

Geplaatst op: 25-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Isabel S.

8 / 10
4/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BoxspringCompleet


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Boxsprings.nl logo
Boxsprings.nl
2 beoordelingen
8,5
Kadolis logo
Kadolis
2 beoordelingen
8,5
De-Slaapfabriek.nl logo
De-Slaapfabriek.nl
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BoxspringCompleet een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BoxspringCompleet. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BoxspringCompleet actief?

BoxspringCompleet is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BoxspringCompleet reviews? Dan kun je naar de website van BoxspringCompleet gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie