boohoo.com logo

boohoo.com reviews, ervaringen en beoordelingen

boohoo.com reviews, ervaringen en beoordelingen
253
boohoo.com logo
Website
boohoo.com
Categorie
Mode

Boohoo.com ervaringen

Boohoo.com is weel wereldwijde webshop welke qua prijzen te vergelijken is met Primark en ASOS. Het is dan ook niet zo gek dat dit bedrijf steeds meer bekendheid verwerft. Lees hier alle Boohoo ervaringen van andere winkeliers en ga goed voorbereid aan de slag bij deze winkel.

Over Boohoo.com

Boohoo.com deed haar virtuele deuren op in 2006 en is alleen een webwinkel. Het hoofdkantoor bevind zich in Manchester waar van oorsprong de kantoen fabrieken te vinden waren. In Engeland is Boohoo.com zelfs een van de grootste webshops die alleen online opereren. Boohoo.com heeft als moto dat zij het leven en de mode niet te serieus nemen. Met inmiddels 4 miljoen fans op sociale media en het magazine lijkt het erop dat een groot deel van de jonge doelgroep zich hierin kan vinden. Vooral de prijs en kwaliteit spreek dit doelgroep ongelofelijk aan. Doordat de prijs in vergelijking met veel andere webshops een stuk lager ligt, zou je ieder weekend bijna een andere outfit kunnen dragen. Ook kan je bij deze webwinkel slagen als je mode zoekt welke voldoet aan de laatste ontwikkelingen. Doordat veel zelf ontwikkeld en van eigen merk is slagen zij erin om de nieuwste modetrends het beste naar hun doelgroep te vertalen.

Boohoo.com sale

Naast de ongelofelijk lage prijzen van kleding, schoenen en andere accessoire kent Boohoo.com natuurlijk ook een ongelofelijk aanbod als het om sales aankomt. Eigenlijk elke week komen er wel nieuwe kledingstukken en nieuwe sales bij. Het is daarom zeker aan te raden om deze webwinkel wekelijks te bezoeken. Ze bezorgen tenslotte al vanaf €30 helemaal gratis! Je hebt daarnaast ook nog eens 21 dagen op je kleding te retourneren en je krijgt dan gewoon je aankoopbedrag terug. Heb jij al ervaring met boohoo en wil je deze delen? wacht dan niet langer en deel deze met andere bezoekers.

Gerelateerde bedrijven
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Tom Tailor logo
Tom Tailor
3 beoordelingen
8,7
Quiksilver logo
Quiksilver
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
7,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over boohoo.com

Het bedrijf boohoo.com is geverifieerd door ons. De webshop boohoo.com is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. boohoo.com is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. boohoo.com maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

boohoo.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van boohoo.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van boohoo.com.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Schandalig

Echt schandalig, je moet €18,50 retourkosten betalen.

Geplaatst op: 06-08-2022
Laatst bewerkt op: 06-08-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Keurig optijd

Ik had nieuwe bikinis besteld voor mijn vakantie naar Gran Canaria. Gelukkig klopte de levertijd, want had ze netjes met drie dagen. Anders had ik toch een probleem gehad ;)

Geplaatst op: 01-06-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mirjam S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over boohoo.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Tom Tailor logo
Tom Tailor
3 beoordelingen
8,7
Quiksilver logo
Quiksilver
4 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is boohoo.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over boohoo.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is boohoo.com actief?

boohoo.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de boohoo.com reviews? Dan kun je naar de website van boohoo.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie