Bodybuildingkleding.com logo

Bodybuildingkleding.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Bodybuildingkleding.com reviews, ervaringen en beoordelingen
694
Bodybuildingkleding.com logo
Website
Bodybuildingkleding.com
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Bodybuildingkleding.com

Een goede work-out is mede mogelijk door de juiste sportkleding. Wanneer jij net begint met bodybuilding of een ervaren bodybuilder bent, is het belangrijk om de juiste sportkleding in huis te hebben. Bodybuildingkleding.com voorziet je van de beste sportkleding. Lees hier gauw meer over hun collectie sportkleding en doe kennis op uit de reviews met de ervaringen van Bodybuildingkleding.com klanten.

Over Bodybuildingkleding.com

Bodybuildingkleding.com is met een aanbod van meer dan 1500 producten voor bodybuilding de grootste op de Nederlandse markt. Je kunt hier sportkleding vinden speciaal voor bodybuilding, maar ook shakes, supplementen en andere handige accessoires voor het bodybuilden.

In de collectie van Bodybuildingkleding.com kun je zowel kleding voor heren, als dames vinden. Denk bijvoorbeeld aan lange en korte sportbroeken, tankstops, shirts, sportBH's en meer.

Waarom kiezen voor Bodybuildingkleding.com

Wanneer je intensief sport of een ervaren bodybuilder bent, weet je hoe belangrijk het is om te investeren in kwalitatieve sportkleding. Deze gaan namelijk veel langer mee en kunnen veel meer hebben. Bodybuilding vereist intensieve work-outs en de kleding moet hier op voorbereid zijn. Ook kan door de groei van spieren, de standaard sportkleding niet optimaal aansluiten. Daarom is Bodybuildingkleding.com de beste webshop voor sportkleding voor jou. Zij verkopen de beste merken speciaal gericht op het lichaam en de work-outs van een bodybuilder.

Bodybuildingkleding.com onderscheidt zich van concurrenten door onder meer een zeer snelle levering aan te bieden. Heb je geen sportkleding meer dat past, of heb je echt een paar extra sportbroeken nodig? Bestel dan vandaag nog bij Bodybuildingkleding.com en jouw bestelling zal binnen enkele dagen bij jou op de stoep staan. Bodybuildingkleding.com voorziet iedere verzending van een traceercode. Hiermee kun je jouw bestelling dus gewoon volgen en weet je precies op welke dat en welk tijdstip jouw pakketje van Bodybuildingkleding.com wordt bezorgd.

Bodybuildingkleding.com is ook een totaalwebshop voor de bodybuilder. Heb je geen zin om tijd te verspillen online voor het verzamelen van al jouw supplement en kleding? Bodybuildingkleding.com is een specialist op het gebied van bodybuilden en biedt dan ook niet alleen kleding aan, maar werkelijk alles wat je nodig hebt voor een goede training. Zo kun je bij één webshop terecht voor al jouw aankopen voor het bodybuilden.

Is Bodybuildingkleding.com betrouwbaar?

Bodybuildingkleding.com is met het grootste assortiment van 1500 producten een ervaren en professionele webshop. Ook biedt Bodybuildingkleding.com de klant extra veiligheid en zekerheid. Zo kan er niet alleen veilig worden betaald, ook heb je zekerheid qua pasvorm en retouren. Je kunt verkeerde bestellingen altijd kosteloos retourneren en krijgt garantie op jouw bestellingen.

Een veilige betaling moet ook eenvoudig zijn. Dat is het motto van Bodybuildingkleding.com. Daarom maken zij het extra eenvoudig voor de klant om veilig te kunnen betalen. Dit doen ze door alleen maar veilige betaalopties aan te bieden aan de klant en de website extra goed te beveiligen tijdens de betalingen. Kies zelf of je veilig met Ideal, creditcard of Paypal bestelt en Bodybuildingkleding.com zorgt ervoor dat je veilig wordt doorverwezen naar de externe betaalpagina's van de (online) banken en betaalsystemen.

Klantenservice en klachten

Ben je een beginnende bodybuilder en wil je meer weten over de juiste maatvoering voor jouw lichaam of heb je een vraag over supplementen? Dan helpt Bodybuildingkleding.com je graag verder. Ze hebben een vriendelijk team dat al jouw vragen kan beantwoorden en je zelfs advies op maat kan geven bij Bodybuildingkleding.com. Bodybuildingkleding.com heeft een ervaren klantenservice dat je per mail of telefoon dagelijks kunt bereiken.

Niet goed = geld terug, dat is het motto van de webshop Bodybuildingkleding.com. Ben je niet blij met jouw aankoop? Stuur het dan retour. Heb je een andere reden tot kritiek of heb je een klacht over Bodybuildingkleding.com zelf? Dit mag je bij Bodybuildingkleding.com altijd melden via de klantenservice. Zij zullen altijd een oplossing voor je zoeken. Het is dan ook niet vreemd dat de klanten van Bodybuildingkleding.com erg tevreden zijn over de service van Bodybuildingkleding.com.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een fanatieke bodybuilder en weet je als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste sportkleding te hebben voor jouw trainingen? Laat dan weten in een review waarom je juist gekozen hebt voor Bodybuildingkleding.com. Doet hun kleding aan jouw wensen en waarom zou je hier zelf nog een keer willen bestellen? Je kunt in jouw review over Bodybuildingkleding.com niet alleen jouw ervaringen delen, maar ook aanbevelingen doen over specifieke producten uit de collectie.

Reviews over Bodybuildingkleding.com
Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Artin Athletics logo
Artin Athletics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
6,4
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Bestelling teruggestuurd, wordt niet zoals de website beloofd geld teruggestort.

Wordt totaal niet gereageerd op mail, Facebook of Instagram met het verzoek wanneer geks retour wordt gestort.
Geen telefoonnummer te bekennen, het is niet meer dan een oplichtersbende!

Geplaatst op: 14-09-2023
Laatst bewerkt op: 14-09-2023
Geschreven door: Ramon V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede service

Ik moet eerlijk zijn tov mijn vorige recenties.
Afgezien de vertraging / verwarring in het verzenden van mij order..

De eigenaar heeft mijn enorm goed geholpen in het retour proces..
Mijn pakket was kwijt geraakt bij DHL. Niemand kon mijn vertellen waar mijn pakket was en of ik mijn pakket überhaupt ooit nog terug zou zien.

Uiteindelijk is het pakket retour ontvangen bij mij thuis en ik mocht deze, zonder problemen alsnog retour sturen naar dit bedrijf.
Dat de retour periode inmiddels verlopen was, vormde geen enkel probleem..
Het was een lang retour proces maar uiteindelijk is alles netjes afgehandeld door dit bedrijf.

Geplaatst op: 19-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chantall K.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een onbetrouwbaar k*'t bedrijf

Wat een onbetrouwbaar en onbeschoft k*'t bedrijf.

Ik had voor €500,00 aan artikelen besteld bij ze. Een week lang hoor ik niks vanuit hun.
Na een week heb ik zelf maar contact opgenomen met de vraag waar mijn artikelen blijven (voor zo'n bedrag zou je toch eens stukje service verwachten..).
Er werd mij kort vermeld dat ze mijn order aan het picken waren, er stond verder geen verwachte zenddatum, levertijd, etc bij.

1,5 week later, nog steeds niks binnen, nog steeds niks vernomen vanuit het bedrijf zelf.
Ik stuur weer een bericht met de vraag waar mijn bestelling blijft. Kreeg ik doodleuk de mededeling dat ze aan het wachten zijn op een andere leverancier om de laatste artikelen te leveren.. FIJN DAT DAT OOK GECOMMUNICEERD WORDT MET DE KLANT!

Bijna 2 weken verder, nog steeds geen bestelling binnen, noch track&trace code ontvangen vanuit ze. Dan maar weer contact opnemen met ze vanuit mij zelf.
Kreeg ik doodleuk de mededeling "Er zijn 4 artikelen die u besteld was en op voorraad waren niet leverbaar, deze kunnen wij u niet leveren".
Serieus.. Dat weet je pas 2 weken na het plaatsen van mijn bestelling..!!?

De artikelen die nog in na bestelling zijn konden ze niet leveren, ze konden wel de artikelen die al binnen waren opsturen.. Had je dat niet al direct moeten doen als bedrijf of zo?

Wij bestellen hier NOOIT meer en raden het andere ten zwaarste af.

Geplaatst op: 05-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer goed

Ik heb hier een tijdje geleden een aantal producten besteld op de website en dit ging zeer gemakkelijk. Het is heel betrouwbaar en de levering is super snel en correct.

Geplaatst op: 27-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rik V.

9 / 10
5/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bodybuildingkleding.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Daka logo
Daka
4 beoordelingen
6,8
Skiset logo
Skiset
2 beoordelingen
9
Artin Athletics logo
Artin Athletics
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bodybuildingkleding.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Bodybuildingkleding.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,4 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bodybuildingkleding.com actief?

Bodybuildingkleding.com is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bodybuildingkleding.com reviews? Dan kun je naar de website van Bodybuildingkleding.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie