Bodum logo

Bodum reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bodum reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2980
Bodum logo
Website
bodum.com
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bodum

Het Deense merk Bodum maakt koffie- en thee producten van hoge kwaliteit. Zo is Bodum onder andere bekend vanwege de dubbelwandige thee glazen. Het innovatieve merk besteedt veel aandacht aan de designs en biedt producten aan tegen betaalbare prijzen. Wil jij meer weten over Bodum voordat je besluit om hier een bestelling te plaatsen? Voor wie benieuwd is naar de beoordelingen van Bodum hebben wij op deze pagina de reviews van Bodum op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van Bodum klanten en neem een weloverwogen beslissing om hier een aankoop te doen.

Over Bodum

Bodum is opgericht in Kopenhagen, Denemarken in 1944 door Peter Bodum. Vandaag de dag is het nog altijd een familiebedrijf. Bodum wordt onder andere bekend vanwege de iconische french press en de dubbelwandige thee- en koffie glazen. Tegenwoordig worden de producten verkocht in 55 landen. Naast speciale Bodum winkels verkoopt het merk ook veel online, middels shop-in-shops, outlet stores en andere verkooppunten wereldwijd. Het Scandinavische merk hecht veel waarde aan duurzaamheid. Zo heeft Bodum onder andere het doel gesteld om op korte termijn de CO2-uitstoot te verminderen. Ze zijn overgestapt op onder andere batterijen voor energieopslag en zonnepanelen om dit doel te kunnen bereiken. Uiteindelijk is het doel om in de nabije toekomst volledig zelfvoorzienend te zijn.

Waarom kiezen voor Bodum

De eerste jaren stond Bodum bekend om de koffiepers en andere koffie-oplossingen. Al snel werd het merk meer dan alleen koffie. Zo vind je in het assortiment een groot aantal thee-producten, van theepotten tot handige thermoskannen en thermosflessen. Zo gebruikt de theepers bijvoorbeeld hetzelfde systeem als de koffiepers van Bodum. Hierdoor hebben theedrinkers zelf volledig de controle over het trekken van de thee voor het perfecte kopje thee. Daarnaast heb je een ruime keuze uit een collectie elektrische huishoudelijke artikelen. Denk hierbij aan elektrische koffiemolens, waterkokers, mixers, citruspersen en mengers. Ook andere keuken- en huishoudproducten shop je bij Bodum, van bestek en kookgerij tot textiel en opslagproducten.

Is Bodum betrouwbaar?

Bodum wordt wereldwijd verkocht. Gebruik de store locator op de website van Bodum om te kijken welk verkooppunt zich het dichts bij jou in de buurt bevindt. Het valt aan te raden om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Bodum, omdat je zo altijd op de hoogte blijft van acties en aanbiedingen. Ook is het merk zeer actief op social media. Wanneer je een bestelling plaatst wordt deze binnen 2 tot 4 dagen thuisbezorgd. Je profiteert van gratis standaard verzending op bestellingen vanaf €35,00.

Klantenservice en klachten

Wanneer je vragen hebt valt het aan te raden om eerst een kijkje te nemen bij de pagina met veelgestelde vragen. Kun je hier het antwoord op jouw vraag niet vinden? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice van Bodum. Log eerst in op je eigen account zodat je direct goed geholpen wordt. Het is ook mogelijk om via social media in contact te komen met een medewerker van Bodum.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij producten van Bodum in huis? Deel dan jouw Bodum ervaring zodat je bezoekers van deze pagina helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel onder andere over jouw ervaring met het bestelproces, wat je vindt van de kwaliteit van de producten of overige informatie die je relevant vindt. Jouw Bodum recensie geeft anderen een goed beeld van dit bedrijf.

Reviews over Bodum
Gerelateerde bedrijven
Bundles logo
Bundles
2 beoordelingen
9
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen
5,3
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Bodum

Het bedrijf Bodum is geverifieerd door ons. De webshop bodum.com is al sinds 1996 een betrouwbare partij om te bestellen. Bodum is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bodum maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van bodum.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van bodum.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bodum.

Geplaatst op: 14-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Travel mug na 1 maand kapot

Travel mug gekocht. Na een maand zat er een scheur in. Zo’n 7 weken geleden contact opgenomen met hun klantenservice. Nooit iets gehoord.

Geplaatst op: 13-04-2023
Laatst bewerkt op: 13-04-2023
Geschreven door: M.A.A. Z.

6 / 10
4/5 1/5 2/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Nooit gezien!!!!!!!!!!!

Ik kocht een thermos dewelke snel en correct geleverd werd, MAAR waarvan de stop volledig stuk was! Nadat ik een formulier invulde, kreeg ik daar bevestiging van dat de klacht goed was binnengekomen en dat ik op een retourticket moest wachten. Onderaan het bericht stond dan dat ik niet ongeduldig moest zijn en nogmaals een retour moest aanvr'agen, want dat ik dan helemaal onderaan de stapel terecht zou komen! Dit was reeds 2 weken geleden.... Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt zelfs niet met de slechtste Chinese of Japase online winkiels!!!

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 07-10-2022
Geschreven door: Elke K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service, 1x besteld nooit meer

Zeer slechte service!!!
Na alle zoektocht een retour adres gevonden op eigen kosten. 20,- betaald

Geplaatst op: 01-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht bedrijf, geen zaken mee doen.

Koop hier absoluut niet !!! Het bestelproces loopt prima., maar wanneer je wat retour stuurt geven ze niet thuis. Contact leggen lukt niet, telefonisch en per mail gewoon niet bereikbaar. Krijgt alleen een ticket gemaild. Via Instagram reageert er iemand, maar met een nietszeggend antwoord. Wacht inmiddels al meer dan een maand op mijn geld. Wat een flut bedrijf is dit zeg.

Geplaatst op: 21-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen zaken doen met Bodum

Wat een slecht bedrijf is dit zeg. Zelfs 1 ster voor service is nog teveel. Product besteld in januari, binnen een week geretourneerd. We wachten nu nog steeds op ons geld. En maar nietszeggende mailtjes versturen en elke keer krijgt een ander de schuld. Ruim 2 maanden verder en nog geen geld retour.
ABSOLUUT GEEN ZAKEN MEE DOEN

Geplaatst op: 05-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen reacties op mails

Melkopschuimer werd met schade geleverd. Reeds 4 mails gestuurd, enkel op mijn eerste mail werd gereageerd en gevraagd of ik een foto ter bewijs kon sturen. Daarna windstil... Geen reacties meer op mijn mails, telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Ik zou hen niet aanbevelen, dit noem ik geen klantenservice.
Ik bestel nooit meer bij Bodum!

Geplaatst op: 09-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Kim B.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service op ondeugdelijk product

Melkopschuimer aangeschaft die het van begin af aan niet goed functioneert. Duurt erg lang en geeft geen schuim. Na drie mailtjes gestuurd te hebben eindelijk een antwoordt dat de Melkschuimer niet retour gestuurd kan worden.
Ik heb nog nooit een leverancier meegemaakt die zo’n slechte service geeft.

Geplaatst op: 11-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Theo V.

5 / 10
3/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos

Melkopschuimer besteld. Deze verwarmde niet en schuimde niet op. Via drie e-mailadressen en twee telefoonnummers contact gezocht. Helaas geen reactie na vier weken en niet bereikbaar. Product terug gestuurd en ook nog steeds mijn geld niet terug. Nooit meer via de Bodum website iets bestellen!!!

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede kwaliteit

Een aantal kleine glazen sets, outdoor glazen sets, glazen theepot, koffiepers etc. gekocht. Producten waren goed verpakt en kwamen binnen het aangegeven tijdsbestek aan. Zou zo weer bestellen op de site.

Geplaatst op: 21-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mitchel V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Bodum
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Bundles logo
Bundles
2 beoordelingen
9
Vega logo
Vega
2 beoordelingen
9
The Retro Family logo
The Retro Family
4 beoordelingen
7,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bodum een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Bodum. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bodum actief?

Bodum is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bodum reviews? Dan kun je naar de website van Bodum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie