Bedrijfsverlichting.nl logo

Bedrijfsverlichting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Bedrijfsverlichting.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4933
Bedrijfsverlichting.nl logo
Website
bedrijfsverlichting.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijven en particulieren hebben veel voordeel bij een uitgekiend lichtplan. Het bedrijf krijgt hierdoor niet alleen een professionele uitstraling en een prettige werkomgeving, maar zal ook de kosten voor verlichting zo laag mogelijk willen houden. Bedrijfsverlichting.nl geeft deskundig lichtadvies op maat. Wil jij ook het lichtplan van jouw bedrijf verbeteren dan lees je hier ervaringen van eerdere klanten met Bedrijfsverlichting.nl. Lees reviews van andere klanten en maak een weloverwogen besluit of je gebruik gaat maken van de diensten van Bedrijfsverlichting.nl.

Over Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijfsverlichting.nl is in 2014 vanuit een studentenkamer als webshop gestart door Riley van Loo en inmiddels doorgegroeid tot een drie verdiepingen tellend bedrijf in Utrecht. Tegenwoordig bestaat de webshop nog steeds, maar is het bedrijf vooral een lichtadviesbureau en leverancier van energiezuinige Led-verlichting. Ze richten zich eindgebruikers in de zakelijke markt, maar ook op tussenpersonen zoals aannemers, elektriciens en (binnenhuis)architecten. Daarnaast ontwikkelen ze verlichtingsprojecten voor particulieren. Hun missie is zorgen voor verduurzaming van ondernemend Nederland door gebruik te maken van de beste innovatieve en efficiënte oplossingen via Led-verlichting.

Waarom kiezen voor Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijsverlichting.nl begrijpt dat een verlichtingsplan vaak een lastig vraagstuk is. De gecertificeerde lichtexperts van Bedrijfsverlichting.nl beschikken over ruime ervaring over verschillende verlichtingsvraagstukken. Samen met de klant stellen ze een passen lichtplan op, waarbij de wensen van de klant centraal staan en geen uitdaging te groot is. Ze maken alleen gebruik van A-merken die ze door een groot inkoopvolume tegen een scherpere prijs aanbieden. Naast de particuliere markt zijn ze actief in sectoren zoals kantoren, winkels, industrie, showrooms, hotels, zorginstellingen en boerderijstallen. Vervangende verlichting koop je eenvoudig via de webshop.

Is Bedrijfsverlichting.nl betrouwbaar?

Op de website staat dat meer dan meer dan 10.000 bedrijven hun verlichting bij Bedrijfsverlichting.nl hebben afgenomen. Grote klanten zijn onder anderen Honda Cars, Puma, Ford en Belimo standbouw. Bedrijfsverlichting geeft vijf jaar fabrieksgarantie op alle Led-verlichting. Het bedrijf is gevestigd in Utrecht en beschikt over een eigen klantenservice. Daarnaast bezoeken ze hun klanten om het project met eigen ogen te aanschouwen. Het bedrijf is aangesloten bij thuiswinkel zakelijk en werkt via de gedragscode van de NSVV-lichtberekeningen. Prijzen of awards staan niet op de website vermeld.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Bedrijfsverlichting.nl is van maandag tot en met zaterdag geopend en heeft een gratis telefoonnummer met Nederlands en Engelstalige medewerkers. Vragen zijn via WhatsApp te stellen. Daarnaast vind je een contactformulier op de website plus een e-mailadres. Klachten over de dienstverlening of producten kan de klant telefonisch doorgeven, waarna het bedrijf binnen vijf dagen reageert. Is de klant niet tevreden met de reactie, dan is bemiddeling via het ODR-platform de volgende stap. Dit is een platform van de Europese Commissie voor online geschillenbeslechting voor consumenten. Bedrijfsverlichting.nl neemt vrijwillig deel aan deze procedure om conflicten op te lossen. Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om bemiddeling te vragen via Thuiswinkel.org.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant of klant geweest bij Bedrijfsverlichting.nl, dan kun je hier een beoordeling over het bedrijf achterlaten. Bezoekers van deze website lezen alle beoordelingen en krijgen hierdoor een goed beeld over de mogelijkheden van Bedrijfsverlichting.nl. Hierdoor maken ze een goede afweging of ze zelf ook gebruik willen maken van de diensten van Bedrijfsverlichting.nl. Reviews over Bedrijfsverlichting.nl
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Bedrijfsverlichting.nl

Het bedrijf Bedrijfsverlichting.nl is geverifieerd door ons. De webshop bedrijfsverlichting.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Bedrijfsverlichting.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Bedrijfsverlichting.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Bedrijfsverlichting.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van bedrijfsverlichting.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Bedrijfsverlichting.nl.

Geplaatst op: 09-01-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Bedrijfsverlichting.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Homehaves logo
Homehaves
2 beoordelingen
10
Gewoonstijl logo
Gewoonstijl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Bedrijfsverlichting.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Bedrijfsverlichting.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Bedrijfsverlichting.nl actief?

Bedrijfsverlichting.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Bedrijfsverlichting.nl reviews? Dan kun je naar de website van Bedrijfsverlichting.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie