The Beautiful Bride Shop logo

The Beautiful Bride Shop reviews, ervaringen en beoordelingen

The Beautiful Bride Shop reviews, ervaringen en beoordelingen
2083
The Beautiful Bride Shop logo
Website
The Beautiful Bride Shop
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen The Beautiful Bride Shop

Op de dag van haar huwelijk wil elke bruid er natuurlijk stralend uit zien. Naast een leuk kapsel en goede make-up zijn ook de kleren en de accessoires natuurlijk van vitaal belang voor een goed gevoel. Bij The Beautiful Bride Shop vind je alles wat je nodig hebt om als bruid helemaal te schitteren op jouw grote dag. Maar natuurlijk neem je liever het zekere voor het onzekere: wat zeggen de reviews over The Beautiful Bride Shop? Zijn de ervaringen van voorgaande bruiden positief? Hoe beoordelen klanten The Beautiful Bride Shop? Op deze pagina vind je het antwoord op al deze vragen terug!

Over The Beautiful Bride Shop

The Beautiful Bride Shop is een webwinkel die gespecialiseerd is in tal van zaken die een bruid op haar grote dag nodig heeft. De webshop werd opgericht door Marianne Roza die in 2010 de zogenaamde The Beautiful Bride Company startte met als doel het verzorgen van bruidskapsels en make-up. Door het succes van deze formule werd er al snel gedacht aan een bijhorende webwinkel voor bijvoorbeeld haaraccessoires, sluiers en meer. The Beautiful Bride Shop is sindsdien sterk gegroeid tot een speler op de Europese markt die een sterke reputatie voor klanttevredenheid draagt. Een uitstekende service, een ruim aanbod en een snelle levering zijn de speerpunten van de bedrijfsuitoefening. Blijf je graag op de hoogte van nieuwtjes en aanbiedingen van The Beautiful Bride Shop? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van The Beautiful Bride Shop.

Waarom kiezen voor The Beautiful Bride Shop?

The Beautiful Bride Shop biedt een ruim gamma aan kleding en accessoires aan voor één van de belangrijkste dagen in het leven. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: bruidsschoenen, bruidssieraden, haaraccessoires, lingerie, sluiers, hoepelrokken, jasjes, trouwjurken, accessoires en de sale pagina. In het assortiment vind je producten terug van topmerken als Rachel Simpson, BAMA, Donner Mode, Ginger Ray, Nubra, Penrose en ga zo maar door. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan je nog altijd een trefwoord invullen in de zoekbalk op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw bestelling bij bestellingen voor 17 uur 30 nog de volgende dag in huis verwachten. De verzending is gratis vanaf dertig euro en je geniet bovendien van maar liefst zestig dagen bedenktijd bij The Beautiful Bride Shop.

Is The Beautiful Bride Shop betrouwbaar?

Het spreekt voor zich dat je op jouw grote dag van alles zeker wilt zijn. Dus ook van de diensten en producten van The Beautiful Bride Shop. Het goede nieuws is dat je The Beautiful Bride Shop absoluut kunt vertrouwen. Het bedrijf is een internationaal gekende onderneming met een goede reputatie. Bovendien beschikt The Beautiful Bride Shop over een eigen klantenservice en vind je op de website alle nodige contactgegevens terug. Je kunt er veilig betalen in je eigen vertrouwde bankomgeving en ook de verbinding met de website zelf is veilig op basis van het SSL-protocol. Bovendien voldoet The Beautiful Bride Shop aan de kwaliteitscriteria van het keurmerk Trusted Shops en geniet je van een onafhankelijke kopersbescherming. Dat betekent dat jouw aankoop tot 2500 euro verzekerd is!

Klantenservice en klachten

Als bride to be wil je natuurlijk al jouw vragen beantwoord zien en al jouw problemen opgelost zien. Bij The Beautiful Bride Shop kan je daarvoor de klantenservice contacteren. Er zijn verschillende manieren om dit voor elkaar te krijgen. Zo kan je het contactformulier op de website invullen, zo kan je telefonisch contact opnemen of je kunt een mail sturen naar het bedrijf. De klantenservice van The Beautiful Bride Shop geeft in de regel binnen de werkdag een antwoord op vragen. Heb je een klacht? Dan stuur je deze bij voorkeur per mail door. Een andere mogelijkheid bij klachten is om jouw klacht neer te leggen op het ODR-platform van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Maakte jij op jouw grote dag gebruik van één van de producten van The Beautiful Bride Shop? Dan is jouw ervaring met en beoordeling van The Beautiful Bride Shop een zaak op leven en dood voor andere toekomstige bruiden. Schrijf op deze pagina een review over deze webwinkel en help anderen inschatten of The Beautiful Bride Shop een goed idee is of net niet. Hoe zit het bijvoorbeeld met de kwaliteit van de producten? Met de levertijd? Kan je rekenen op de klantenservice? Zijn de prijzen fair? Zou je opnieuw kiezen voor The Beautiful Bride Shop of net niet?

Reviews over The Beautiful Bride Shop
Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Super service

De service van de site is echt uitstekend. De levering en het retourbeleid is ook goed. En de klantenservice is ook erg vriendelijk. De kwaliteit van de producten is goed en ziet er ook chique uit. Ik raad dit zeker aan!

Geplaatst op: 21-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Amy V.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over The Beautiful Bride Shop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is The Beautiful Bride Shop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over The Beautiful Bride Shop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is The Beautiful Bride Shop actief?

The Beautiful Bride Shop is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de The Beautiful Bride Shop reviews? Dan kun je naar de website van The Beautiful Bride Shop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie