Basic-travel logo

Basic-travel reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Basic-travel reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2195
Basic-travel logo
Website
basic-travel.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Basic-travel

Hoe lekker is het om regelmatig op vakantie te gaan. Hoe fijn je eigen woning ook is, even in een andere omgeving zijn is goed voor een mens. Je doet nieuwe ervaringen op en je doorbreekt de sleur. Natuurlijk wil je een vakantiewoning die aansluit bij jouw wensen. Het grote en ruime aanbod van Basic-travel spreekt je misschien daarom aan. Maar natuurlijk ben je benieuwd naar recensies. Op deze pagina zit je helemaal goed. Of wellicht heb je zelf een mooie vakantievilla en wil je die via Basic-travel gaan verhuren. Wij hebben alle beoordelingen handig voor je op een rijtje gezet. Bekijk ze op je gemak en maak daarna een weloverwogen beslissing om wel of niet bij deze organisatie te boeken.

Over Basic-travel

Basic-travel vakantiehuizen is opgericht in 1991. Ze zijn een van de beste en populairste Nederlandse aanbieders van vakantiehuizen in Spanje, Frankrijk, Nederland, Duitsland, Italië en België. Er is een ruim aanbod, maar welke woning je ook huurt, je mag zeker weten dat het in orde is met de kwaliteit. Die garandeert Basic-travel namelijk op elke accommodatie die op hun site wordt aangeboden. Alle huizen zijn door een van de medewerkers persoonlijk bezocht. Ze weten daarom zeker dat alle door hen aangeboden vakantiehuizen aan de vereiste kwaliteitseisen voldoen. Alle foto’s en beschrijvingen zijn van henzelf. Als er ook maar de geringste twijfel ontstaat omtrent de kwaliteit van een huis, dan wordt deze niet langer aangeboden via hun website. Een persoonlijke service staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. De site heeft een handig zoekprogramma. Aan de hand van door jou zelf ingetoetste criteria vind je snel de beschikbare vakantiewoningen.

Waarom kiezen voor Basic-travel

Bij Basic-travel vind je een ruim aanbod aan vakantiehuizen in diverse landen. Er is dus voor elk wat wils. Het zoeken gaat heel gemakkelijk. Je kijkt per land naar de beschikbare woningen of je selecteert nauwkeuriger. Wellicht wil je de beschikking hebben over een eigen zwembad of je gaat met een groter gezelschap. Deze criteria kun je allemaal vinden. Wil je persoonlijk advies of heb je, na het lezen van een beschrijving, toch nog een vraag over een huis, dan kun je zeker even bellen met iemand van de klantenservice. Wil je zelf ook een vakantiewoning aan de website toevoegen en op die manier je inkomsten verhogen, dan kun je partner worden van Basic-travel. Er worden dan uiteraard wel een aantal eisen aan jouw website en aan jouw accommodatie gesteld.

Is Basic-travel betrouwbaar?

Je boekt bij Basic-travel op een veilige wijze. Voor jouw zekerheid zijn ze aangesloten bij de SGR. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je onverhoopt zomaar je geld kwijt bent. Verder kun je er helemaal vanuit gaan dat je te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf. Dat hebben ze na die 29 jaar zeker wel bewezen. Verder is de gemiddelde klantbeoordeling zeer hoog, het cijfer ligt zelfs boven de 9. Elke vakantiewoning is door het team zelf bezocht, dus ook daaruit spreekt een stukje zekerheid die je door deze organisatie wordt geboden. Tijdens kantooruren kun je tenslotte altijd even contact opnemen met iemand van de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Het boeken van een woning doe je door middel van een reserveringsformulier dat je aantreft op de website. Bij de contactgegevens van Basic-travel vind je een adres in Groningen. Verder zie je een e-mailadres en een telefoonnummer. Op werkdagen kun je bellen met iemand van de klantenservice. In de drukkere maanden is dit team ook op zaterdagmiddag en zaterdagavond beschikbaar voor klachten, vragen en opmerkingen. Ben je op vakantie aangekomen en valt er iets voor, dan is 1 telefoontje of mailtje naar Basic-travel voldoende om het probleem op te lossen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ervaring met Basic-travel? Boekte je een vakantiewoning via hun organisatie? Wat zijn je ervaringen? Klopte het dat alles voor elkaar was en dat het je in het huis aan niets ontbrak? Wil je een beoordeling achterlaten? Hiermee help je andere mensen die overwegen om bij deze aanbieder te boeken. Door jouw review krijgen ze een beter beeld van Basic-travel. En kunnen ze een weloverwogen beslissing nemen om hier wel of niet hun volgende vakantievilla te boeken.

Reviews over Basic-travel
Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Basic-travel

Het bedrijf Basic-travel is geverifieerd door ons. De webshop basic-travel.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Basic-travel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Basic-travel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van basic-travel.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van basic-travel.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Basic-travel.

Geplaatst op: 24-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Aan iedereen aan te bevelen,TOPPERS!!!!

Reeds verschillende malen met deze maatschappij een vakantie geboekt.Deze mensen zijn correct in alles wat ze op hun website beschrijven,het huis,faciliteiten,de "te bezoeken plaatsen" alsook dat een medewerker de plaats heeft bezocht. Dit klopt tot in het kleinste detail. Onze persoonlijke ervaring is dat we steeds via BASIC TRAVEL zullen boeken!!! Het zijn TOPPERS in hun vakgebied.

Geplaatst op: 08-08-2022
Laatst bewerkt op: 08-08-2022
Geschreven door: Marc B.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Fijne vakantie gehad

De dag dat we aan kwamen bij ons huisje werden we gebeld door de huis eigenaar. Ze wilde toen weten hoe laat we aan zouden komen en toen we aan kwamen was alles super netjes opgemaakt.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marco V.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Basic-travel
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
Maisonne.eu logo
Maisonne.eu
2 beoordelingen
9,5
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
3 beoordelingen
9,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Basic-travel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Basic-travel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Basic-travel actief?

Basic-travel is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Basic-travel reviews? Dan kun je naar de website van Basic-travel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie