Badkamerwinkel.nl logo

Badkamerwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Badkamerwinkel.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
374
Badkamerwinkel.nl logo
Website
badkamerwinkel.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Badkamerwinkel

Badkamerwinkel biedt je alles op het gebied van sanitair voor je badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Badkamerwinkel de webwinkel voor je sanitair aankopen. Badkamerwinkel onderscheidt zich door snelle levering van producten uit eigen voorraad en scherpe prijzen. Wil je graag weten hoe andere consumenten denken over de service en producten van deze badkamerwinkel? Je leest verschillende reviews van andere klanten op deze pagina.

Over Badkamerwinkel

Badkamerwinkel biedt alles op het gebied van sanitair voor de badkamer en toiletruimte. Met een ruim assortiment aan baden, douches, wastafels, badmeubels, toiletten, kranen en accessoires is Badkamerwinkel de webshop voor de sanitair aankopen. Maar men kan ook wekelijks profiteren van voordelige badkamer aanbiedingen. Je hebt de keuze uit badkamers in tal van stijlen, zodat er ook voor jouw persoonlijke smaak meer dan genoeg keuze is.

Waarom kiezen voor Badkamerwinkel

Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun badkamer uit te zoeken via Badkamerwinkel. En dat is natuurlijk met een reden. Je hebt de keuze uit een erg breed assortiment met 50.000 artikelen. Ook ben je altijd zeker van een snelle uitlevering van bestellingen uit eigen magazijn en je ontvangt tot 30% voordeel ten opzichte fysieke badkamerwinkels. Ook is er een dagelijks update van de productfeed en je profiteert van regelmatige extra acties.

Is Badkamerwinkel betrouwbaar?

Badkamerwinkel is zonder twijfel een erg betrouwbare winkel om je nieuwe badkamer uit te zoeken. Je hebt de keuze om een bezoek te brengen aan een van de vele winkels in Nederland en je komt altijd in contact met een Nederlands sprekende klantenservice. De producten van het bedrijf zijn enkel verkrijgbaar van topmerken, zodat je ook nog eens zeker weet dat je altijd de beste kwaliteit in huis haalt.

Klantenservice en klachten

Het aanschaffen van een badkamer is waarschijnlijk iets wat je maar eens in je leven doet. Daarom wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat de badkamer tot in de puntjes is verzorgd. Wil je graag meer informatie over een van de producten die aangeboden worden? Of heb je op dit moment te maken met een bepaalde klacht die je graag kenbaar wilt maken? In beide gevallen helpt de behulpzame klantenservice je verder. Je kunt je vraag stellen door een e-mail te sturen, door een bezoek te brengen aan de winkel of bel met een van de medewerkers van Badkamerwinkel. Je kunt altijd zeker zijn van een uitstekende service en een advies op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Badkamerwinkel heeft een gevarieerd en breed aanbod op het gebied van badkamers van de beste kwaliteit. Heb jij onlangs een badkamer bij deze winkel gekocht? Laat je review achter op deze pagina en overtuig ook andere kopers van de beste producten die de webshop je te bieden heeft. Wellicht dat je zelfs ook anderen kunt overtuigen van die ene geweldige badkamer die jij hebt gekocht.

Reviews over Badkamerwinkel.nl
Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
5,6
34% zou hier weer kopen
7 beoordelingen
Onze beoordeling over Badkamerwinkel.nl

Badkamerwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Badkamerwinkel.nl bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Badkamerwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Badkamerwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van badkamerwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van badkamerwinkel.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Badkamerwinkel.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Ander artikel.

Op de website staat een ander artikel afgebeeld dan dat er daadwerkelijk zou moeten staan. Ze hebben me wel vrij snel een nieuw artikel gestuurd maar wederom niet het artikel dat afgebeeld staat. Reactie van badkamerwinkel “ja de afbeelding kan afwijken”.
Toch gek als je denkt een tafel te bestellen en je krijgt een stoel omdat dat nou eenmaal het bijbehorende artikelnummer is..🙈🤷🏽‍♂️🤬

Geplaatst op: 18-07-2022
Laatst bewerkt op: 18-07-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze bezorgtermijn

Ik heb 28-12-2021 een radiatorregelaar besteld van evohome, de verwachte bezorgdatum was toen 21-01-22, geen enkele info, zelf gemaild 27-01-2022 gevraagd, levering zou week 5 plaats vinden, 11-02-2022 om nieuwe info gevraagd… geen enkel bericht. Wordt week 17 zeggen ze, 30-04-2021 nieuwe poging.., nu zeggen ze het wordt week 38…. Ik zeg dat het nooit wordt…. Overigens staat op de website dat de levering 4 weken bedraagt.. vast de 0 vergaten. 40 weken is eerlijker

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adri V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze bezorgtermijn

Ik heb 28-12-2021 een radiatorregelaar besteld van evohome, de verwachte bezorgdatum was toen 21-01-22, geen enkele info, zelf gemaild 27-01-2022 gevraagd, levering zou week 5 plaats vinden, 11-02-2022 om nieuwe info gevraagd… geen enkel bericht. Wordt week 17 zeggen ze, 30-04-2021 nieuwe poging.., nu zeggen ze het wordt week 38…. Ik zeg dat het nooit wordt….

Geplaatst op: 03-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adri V.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Ze leveren niet het product dat je bestelt en betaalt hebt.

Ze leveren niet het product dat je bestelt en betaalt hebt. Als je vraagt waarom er niet geleverd wordt krijgt de leverancier de schuld en word je per email aan het lijntje gehouden.

Geplaatst op: 30-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze firma en zeer slechte service

Op de site vermelden ze “vandaag besteld, morgen geleverd”. De werkelijkheid is echter vandaag besteld en betaald, levering over 2 maanden. Dan komt punt 2: het betaalde bedrag terug krijgen”¦. Dit doen ze niet graag”¦ je moet blijven bellen en dan nog is alles moeilijk moeilijk. Mensen, kijk uit naar een ander bedrijf. En let heden ten dagen op, vandaag besteld en morgen geleverd zijn lokkertjes. Bel vantevoren of het ook daadwerkelijk leverbaar is. Scheelt een hoop ellende achteraf!

Geplaatst op: 11-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Top service

Echt een goede service ontvangen van dit bedrijf. Ik had hier een aantal dagen een bestelling geplaats bij badkamerwinkel in Wateringen en de verkoop medewerker heeft mij echt fantastisch geholpen.

Geplaatst op: 12-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lukas H.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Badkamerwinkel.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Stylemeubels logo
Stylemeubels
2 beoordelingen
9,5
Loberon logo
Loberon
25 beoordelingen
3,3
Croom sanitair logo
Croom sanitair
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Badkamerwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 7 beoordelingen geplaatst over Badkamerwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Badkamerwinkel.nl actief?

Badkamerwinkel.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sanitair.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Badkamerwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Badkamerwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie