ASTROGaming logo

ASTROGaming reviews, ervaringen en beoordelingen

ASTROGaming reviews, ervaringen en beoordelingen
3073
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over ASTROGaming

Het bedrijf ASTROGaming is geverifieerd door ons. De webshop ASTROGaming is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. ASTROGaming is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. ASTROGaming maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

ASTROGaming is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ASTROGaming. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ASTROGaming.

Geplaatst op: 09-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste koptelefoons

Astro heeft op dit moment echt de beste koptelefoons van de markt. Ik ben erg tevreden met die van mij. Het draadloze oplaadstation is super handig en werkt erg goed. Top product!

Geplaatst op: 09-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floortje V.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ASTROGaming
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Curve logo
Curve
2 beoordelingen
8,5
Koeka logo
Koeka
2 beoordelingen
9,5
Katoenenko logo
Katoenenko
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ASTROGaming een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ASTROGaming. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ASTROGaming actief?

ASTROGaming is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ASTROGaming reviews? Dan kun je naar de website van ASTROGaming gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie