ARTYTAIL logo

ARTYTAIL reviews, ervaringen en beoordelingen

ARTYTAIL reviews, ervaringen en beoordelingen
2536
ARTYTAIL logo
Website
ARTYTAIL
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Artytail

Een uniek portret van je huisdier aan de muur van je woonkamer hangen; het klinkt geweldig! Artytail maakt deze droom werkelijkheid. Maar is het echt de moeite waard om bij deze webshop te bestellen. Dat onderzoeken we graag voor jou. Hieronder laten we andere kopers aan het woord. Zij vertellen je alles over hun ervaringen met de webshop. Lees snel hun beoordelingen van Artytail en neem een weloverwogen beslissing om een origineel portret van je huisdier bij Artytail te bestellen.

Over Artytail

De oprichter van Artytail is eigenaar van een Yorkshire Terrier op leeftijd. Voordat het diertje er niet meer was, wilde hij een gave herinnering hebben. Hij kreeg direct het idee van een portret. Het Rijksmuseum in Amsterdam vormde de inspiratie voor de kunstwerken die je bij Artytail vindt. Het origineel exemplaar van een groot deel van de kunstwerken op de website kun je in het Rijksmuseum bewonderen. Op de site kun je het origineel vergelijken met de producten van Artytail.

Waarom kiezen voor Artytail?

Bij Artytail bestel je een origineel en gaaf portret van jouw huisdier. Op de website vind je vele bekende kunstwerken uit het Rijksmuseum in Amsterdam. Zodra je je favoriete kunstwerk hebt gekozen, maak je een foto van je huisdier. Hoe beter de foto's, hoe mooier het resultaat wordt. Op de site upload je de foto. Daarna gaat het design team van Artytail aan de slag om van jouw huisdier een echt kunstwerk te maken. Binnen de twee dagen ontvang je een drukproef van het kunstwerk met jouw hond of jouw kat. Na het goedkeuren van de drukproef heb je binnen de week je nieuwe kunstwerk in huis. De verzending is daarbij gratis. Je hebt de keuze tussen een canvas in verschillende maten en een telefoonhoesje voor vele verschillende modellen. Zo ben je er van 100% verzekerd dat je een canvas vindt die in jouw woonkamer past of een telefoonhoesje dat perfect rond jouw mobiele telefoon past. Betalen doe je veilig en snel via iDeal, Mollie of Paypal.

Is Artytail betrouwbaar?

Op de website van Artytail kun je vele reviews van gelukkige klanten terug vinden. Vooral de goede service, de fijne kwaliteit en de originaliteit van het project worden genoemd in de beoordelingen. En dankzij de drukproef ben je altijd 100% gegarandeerd van een product dat helemaal aan jouw eisen voldoet.

Klantenservice en klachten

Het bedrijf, dat gevestigd is in Lopik, is zowel telefonisch als via de e-mail bereikbaar. Helaas heeft de website geen pagina met de meest gestelde vragen.

Wil jij ook Artytail beoordelen?

Ben jij helemaal enthousiast over het originele portret van je huisdier dat aan jouw muur hangt? Of viel het doek de eerste avond al naar beneden en moest je snel de klantenservice inschakelen? Wij horen graag over jouw ervaringen, zowel positief als negatief, met de webshop Artytail. Deel jouw review over de webshop en help zo andere kopers om bij Artytail te bestellen.

Reviews over ARTYTAIL
Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over ARTYTAIL

ARTYTAIL is geverifieerd door ons expert team. De webshop ARTYTAIL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ARTYTAIL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ARTYTAIL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ARTYTAIL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van ARTYTAIL. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ARTYTAIL.

Geplaatst op: 21-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Orgineel idee

Ik heb hier een aantal schilderijen laten maken van mijn huisdieren en het ziet er super komisch uit. Echt leuk om het resultaat te zien. Ik krijg er ook veel leuke opmerkingen over!

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: James L.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ARTYTAIL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Keukenglas logo
Keukenglas
2 beoordelingen
9,5
Sanispecials.nl logo
Sanispecials.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ARTYTAIL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ARTYTAIL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ARTYTAIL actief?

ARTYTAIL is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ARTYTAIL reviews? Dan kun je naar de website van ARTYTAIL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie