Artandgold.com logo

Artandgold.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Artandgold.com reviews, ervaringen en beoordelingen
1531
Artandgold.com logo
Website
Artandgold.com
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Artandgold.com

Muziek thuis afspelen is iets dat de laatste decennia sterk is geëvolueerd. Van die ouderwetse platenspelers tot CD’s tot MP3, tot iPods en vandaag de dag quasi uitsluitend online. Ben jij echter iemand die wel nog altijd op zoek is naar die bijzondere lp’s? Dan is Artandgold.com een website waar je er nog altijd kunt vinden naast bijzondere kunst. Maar is Artandgold.com wel een online shop die je kunt vertrouwen? Wat vertellen de ervaringen en reviews van anderen over deze webwinkel? Hoe beoordelen echte klanten Artandgold.com? Op deze pagina kan je tal van reviews, beoordelingen en ervaringen over Artandgold.com nalezen voor je een beslissing maakt.

Over Artandgold.com

Artandgold.com is een bijzondere webshop die sterk inzet op een nichemarkt. Ze bieden tal van bijzondere langspeelplaten aan en hebben ook heel wat kunst in het assortiment. Het meest bekend zijn ze voor hun gouden platen. Deze platina platen zorgen niet alleen voor een streepje fijne muziek, maar zijn ook indrukwekkend om te zien. Heb je in het assortiment een keuze kunnen maken? Dan worden bestellingen die voor 14 uur doorgevoerd worden diezelfde dag nog verzonden. Retourneren kan binnen zeven werkdagen van de ontvangst. Hierbij kan gekozen worden voor een vergoeding of voor een omruiling.

Waarom kiezen voor Artandgold.com?

Artandgold.com is boven alles een bijzondere website waar je spullen vindt die nergens anders te koop zijn. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: gouden platen, Herman Brood, Guitars Limited, Platina platen, Gouden disc pop en Elvis collectibles. Je vindt er gouden platen van muzikale legendes als The Beatles, The Eagles, Fleetwood Mac, Michael Jackson en ga zo maar door. Naast tal van platen en de kunst van Herman Brood vind je bij Artandgold.com ook stoelen, gadgets, horloges en foto’s met handtekeningen terug. Ook leuk is de categorie As seen on TV. Hier vind je tal van producten terug die je misschien wel op televisie voorbij hebt zien komen. Als je dus op zoek bent naar een bijzonder en vooral zeldzaam geschenk voor jezelf of iemand anders is Artandgold.com wel een optie. Betalen op de website kan met iDeal, Bancontact, Sofort Banking en PayPal.

Is Artandgold.com betrouwbaar?

Artandgold.com biedt producten aan die je op weinig andere locaties kunt vinden. Maar is dat aanbod en de website wel betrouwbaar? Op de contactpagina van de webshop vind je alvast de wettelijk verplichte elementen terug zijnde het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. De website zelf is verbonden op basis van het SSL-protocol. Dit betekent dat je veilig kunt betalen zonder je zorgen te hoeven maken om jouw persoonsgegevens. Eveneens kan je door op voorwaarden te klikken de algemene voorwaarden van Artandgold.com rustig nalezen. Hier vind je een uitleg over de procedures bij verschillende omstandigheden. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Ook positief is dat Artandgold.com over een eigen klantenservice beschikt. Al deze zaken samen zorgen ervoor dat we kunnen stellen dat Artandgold.com een betrouwbare webshop is.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over een bepaald product? Of wil je een klacht indienen of een probleem melden? In al deze gevallen kan je best contact opnemen met de klantenservice van Artandgold.com. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt bellen naar het voorziene telefoonnummer of opteren voor een mail. Op de website vind je ook een contactformulier en het is ook mogelijk om lekker ouderwets een brief te sturen naar Artandgold.com. In de regel krijg je binnen enkele werkdagen een antwoord en op klachten krijg je een inhoudelijke reactie ten laatste veertien dagen na het versturen. Ontstaat er toch een geschil en kom je er niet uit met Artandgold.com? Dan kan je nog altijd opteren om gebruik te maken van het Europese ODR-platform. Hierbij komen jullie voor een geschillencommissie terecht.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij zelf een echte fan van alles wat met langspeelplaten of kunst te maken heeft? En bestelde je in het verleden al eens iets bij Artandgold.com? Dan horen wij graag jouw verhaal. Hoe was deze ervaring voor jou? Zou je Artandgold.com en zijn diensten beoordelen als goed? Was de levertijd van jouw bestelling zoals aangegeven? Heb je een positieve of negatieve ervaring met de klantenservice van de website? Zou je overwegen om opnieuw tot een aankoop over te gaan? Schrijf op deze pagina een review over Artandgold.com en help met jouw beoordeling van deze website een toekomstige bezoeker verder!

Reviews over Artandgold.com
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
PS Home Shopping logo
PS Home Shopping
1 beoordeling
10
Verfmenger logo
Verfmenger
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Artandgold.com

Artandgold.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop Artandgold.com bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Artandgold.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Artandgold.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Artandgold.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Artandgold.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Artandgold.com.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Krups Nescafé Dulce Gusto Infinissima KP173B + 3 Doosjes Nescafe Cups - Koffiecupmachine

Oplichter. Stuurt geen 2.7L apparaat, maar een veel goedkoper 1.2L apparaat. Geen klantenservice en als je hem belt hangt hij gewoon op. Zeer onbeschofte klantenservice als ik het al een klantenservice mag noemen. KOOP HIER NIETS!

Geplaatst op: 09-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: ONTZETTENDBOZEKLANT

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Artandgold.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
PS Home Shopping logo
PS Home Shopping
1 beoordeling
10
Verfmenger logo
Verfmenger
3 beoordelingen
8,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Artandgold.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Artandgold.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Artandgold.com actief?

Artandgold.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kunst.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Artandgold.com reviews? Dan kun je naar de website van Artandgold.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie