AppLamp logo

AppLamp reviews, ervaringen en beoordelingen

AppLamp reviews, ervaringen en beoordelingen
665
AppLamp logo
Website
AppLamp
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen AppLamp

LED verlichting is het helemaal en dat zowel in huis als op kantoor. Kies jij ook voor deze energiezuinige manier van verlichten, dan doe je bij voorkeur zaken met een specialist. AppLamp zou dit kunnen zijn. Door hier een samenvatting van de reviews en ervaringen te lezen, krijg je een veel beter beeld van alles wat deze specialist in LED verlichting je kan bieden. Vervolgens maak je zelf de keuze om eventueel ook zaken te doen met AppLamp.

Over AppLamp

AppLamp geldt als de webshop voor wifi LED verlichting, te bedienen met een app of een afstandsbediening. Bij de specialist vind je onder meer wifi LED lampen, LED spots en stralers, LED strips en verschillende LED strip accessoires. Verder koop je er bediening en toebehoren en ook verlichting dat werkt met het Zigbee protocol. AppLamp is een geliefd adres, niet in de laatste plaats vanwege de scherpe prijzen die het steeds aan kan bieden. Ook kan het een totaaloplossing bieden mocht je snel de overstap naar LED verlichting willen maken. Van deze optie maken vooral ondernemers gretig gebruik.

Waarom kiezen voor AppLamp?

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor deze specialist. Het is het uitgebreide aanbod en zeker ook de scherpe prijzen. Bovendien geldt dat als je tijdens werkdagen voor 17.00 uur bestelt, je producten nog dezelfde dag verstuurd worden. Met AppLamp kies je voor de beste prijs- kwaliteitverhouding en daarnaast wordt ook de klantenservice in de reviews en ervaringen geroemd. Bestel je producten voor een bedrag van tenminste 49 euro, dan is de verzending gratis en klanten roemen in hun beoordelingen ook de talloze instructievideo’s en handleidingen die je op de website vindt.

Is AppLamp betrouwbaar?

Wie de reviews en ervaringen van bestaande klanten van deze specialist in LED verlichting leest, die kan maar één conclusie trekken: AppLamp is een betrouwbare onderneming. De afspraken worden nagekomen en het feit dat de aanbieder het beste met de klanten voorheeft blijkt ook uit de beschikbare video’s en handleidingen waardoor je maximaal geniet van je nieuwe LED verlichting. Betrouwbaar is ook het advies. De betrouwbaarheid van AppLamp wordt verder nog eens geïllustreerd door het Webshop Keurmerk waarover het beschikt. Dit keurmerk wordt alleen verstrekt aan webshops die aan alle wetten en regels voldoen.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren waarop je contact kunt leggen met deze specialist, als je een vraag hebt of een klacht in wilt dienen. Zo kun je gewoon telefonisch contact opnemen met AppLamp, zoals ook het versturen van een e-mail een optie is. Check dan wel altijd eerst goed de informatie die je op de website al aangeboden wordt. Want die informatie is zo omvangrijk, dat je van goede huize moet komen wil je na het lezen van al die informatie alsnog een vraag hebt.

Wil jij ook beoordelen?

Als je nou echt twijfelt tussen bepaalde producten en diensten, dan doe je er zeer verstandig aan de beoordelingen die mensen gemaakt hebben die al gebruik hebben gemaakt van een product of dienst door te nemen. Dit omdat het onafhankelijke informatie is en omdat het je vaak praktische informatie biedt. Het helpt in elk geval altijd als je een keuze moet maken. Daarom vragen we je om voortaan ook een beoordeling te maken. Gewoon om zo ook andere mensen te helpen.

Reviews over AppLamp
Gerelateerde bedrijven
Cotton Ball Lights logo
Cotton Ball Lights
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Lichtdiscounter.nl logo
Lichtdiscounter.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over AppLamp

Het bedrijf AppLamp is geverifieerd door ons. De webshop AppLamp is al sinds 2013 een betrouwbare partij om te bestellen. AppLamp is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. AppLamp maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van AppLamp is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van AppLamp te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van AppLamp.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede firma

De klant tevredenheid neemt deze firma super serieus. Ik heb al vaker besteld en elke keer is het een groot plezier. De app werkt super goed en de hulp die ze bieden is echt top!

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mark V.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AppLamp
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Cotton Ball Lights logo
Cotton Ball Lights
2 beoordelingen
8,5
LalaShops.nl logo
LalaShops.nl
4 beoordelingen
7,2
Lichtdiscounter.nl logo
Lichtdiscounter.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AppLamp een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over AppLamp. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AppLamp actief?

AppLamp is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verlichting.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AppLamp reviews? Dan kun je naar de website van AppLamp gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie