Antikalk.com logo

Antikalk.com reviews, ervaringen en beoordelingen

Antikalk.com reviews, ervaringen en beoordelingen
2287
Antikalk.com logo
Website
Antikalk.com
Categorie
Wonen

Reviews en ervaringen Antikalk.com

Kalk in het huis. Voor heel wat mensen is het niet alleen een schrikbeeld, maar ook iets dat niet te voorkomen valt. Het stromen van hard water zorgt niet alleen voor kalkaanslag, maar maakt na verloop van tijd ook diverse huishoudelijke apparaten kapot. Op Antikalk.com vind je een oplossing voor dat probleem. Ben je op zoek naar reviews over het wondermiddel van Antikalk.com en de werking van de webshop? Dan ben je hier aan het juiste adres. We hebben voor jou ervaringen en beoordelingen van echte klanten van Antikalk.com op een rij gezet. Zo kan je in één oogopslag bepalen of, aan de hand van de reviews en ervaringen, Antikalk.com een website is die voor jou iets kan betekenen.

Over Antikalk.com

Antikalk.com is een bedrijf dat gevestigd is in Amsterdam en toch een beetje een buitenbeentje is in de wereld van de webshops. Je kunt immers slechts één artikel in het hele assortiment terugvinden met de Amfa4000. Het is 1 van verschillende zusterwebsites die allemaal hetzelfde product aan de man brengen. De focus bij Antikalk.com ligt dan ook op het aantonen van de vele voordelen van de Amfa4000 en op klanttevredenheid. Zo kan je als klant zonder enig probleem de Amfa4000 100 dagen lang gratis uittesten en alsnog kan je het product kosteloos retour sturen. Bovendien is er ook aandacht voor het milieu, al vloeit dit ook deels voort uit de voordelen van de waterontharder. Water zonder of althans met minder kalk is immers een stuk beter voor het milieu.

Waarom kiezen voor Antikalk.com?

Het volledige assortiment van Antikalk.com beslaat dus exact 1 product: de Amfa4000. Het installeren van een dergelijke waterontharder brengt voor de consument wel enkele voordelen mee. Dit zijn bijvoorbeeld het verlagen van de energiekosten, de verlenging van de levensduur van huishoudelijke apparaten, het zachter aanvoelen van de was en een vermindering van huidirritaties. Doordat er altijd voorraad is kan Antikalk.com de Amfa4000 meteen bij bestelling versturen. Ongeacht op welk moment je jouw bestelling doorvuurt: de werkdag nadien vind je de Amfa4000 reeds aan de voordeur. Bij een bestelling kan je op verschillende manieren betalen zoals iDeal, Maestro, PayPal, overschrijving en Bancontact. Tevens geniet je als koper van een zogenaamde kopersbescherming. Dat betekent dat je bij een aankoop er eigenlijk zeker van mag zijn dat er niets mis zal lopen.

Is Antikalk.com betrouwbaar?

Zeker als een webshop slechts één product aanbiedt is het natuurlijk belangrijk om even na te gaan of het wel om een betrouwbare site gaat. De vormelijke kenmerken zitten daarbij alvast goed. Op de website vind je duidelijke algemene voorwaarden terug die voor elke procedure de gewenste werkwijze en het stappenplan duiden. Daar vind je ook alle nodige bedrijfsgegevens terug zoals het KvK-nummer en het btw nummer. Betalen kan veilig dankzij de SSL-verbinding wat je zelf kunt controleren door te letten op het slotje in de adresbalk. Daarnaast is er, zoals al gezegd werd, een kopersbescherming op aankopen van de Amfa4000 en heb je de kans om binnen 100 dagen gratis te retourneren. Op de webshop zelf vind je trouwens ook tal van reviews van tevreden klanten van het bedrijf terug. Ten slotte beschikt Antikalk.com ook over een eigen klantenservice die je bij vragen en problemen kunt contacteren en zijn ze een gecertificeerd lid van de Stichting Webshop Keurmerk. Antikalk.com lijkt dus absoluut een betrouwbare website te zijn.

Klantenservice en klachten

Het kan natuurlijk altijd dat je vragen hebt bij de Amfa4000, extra informatie wilt of net een probleem of klacht wilt overbrengen. In al deze gevallen neem je best even contact op met de klantenservice van Antikalk.com. Dat kan onder andere via het contactformulier op de website of telefonisch. Tevens kan je schriftelijk een brief opsturen naar het adres van de hoofdzetel of een mail sturen naar de klantenservice. Bij elke klacht ontvang je hoe dan ook binnen 24 uur een eerste antwoord. Ben je niet tevreden met de voorgestelde oplossing? Dan kan je de dienst bemiddeling van de Stichting Webshop Keurmerk contacteren of het geschil voorleggen aan de Geschillencommissie.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij de Amfa4000 van Antikalk.com al geïnstalleerd? Of kocht je vroeger al eens dit product aan en was dit geen positieve ervaring? In beide gevallen zijn wij op zoek naar jouw ervaringen met Antikalk.com. Zou je de Amfa4000 beoordelen als een goed product? Doet het wat er beloofd wordt? Schrijf op deze pagina jouw review over Antikalk.com en help anderen met jouw ervaringen weer wat verder!

Reviews over Antikalk.com
Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
5 beoordelingen
8,2
AllesTegenOngedierte.nl logo
AllesTegenOngedierte.nl
2 beoordelingen
10
Zoschoon logo
Zoschoon
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Antikalk.com

Ons team van experts heeft Antikalk.com geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Antikalk.com bestaat al sinds 2001 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Antikalk.com is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Antikalk.com is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Antikalk.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Antikalk.com.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Antikalk.com
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Meubello logo
Meubello
5 beoordelingen
8,2
AllesTegenOngedierte.nl logo
AllesTegenOngedierte.nl
2 beoordelingen
10
Zoschoon logo
Zoschoon
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Antikalk.com een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Antikalk.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Antikalk.com actief?

Antikalk.com is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Antikalk.com reviews? Dan kun je naar de website van Antikalk.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie