Adoebike logo

Adoebike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Adoebike reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4284
Adoebike logo
Website
adoebike.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Adoebike

Transport is altijd al een uitdaging geweest. Vroeger was het vooral een kwestie van de snelheid hoog genoeg te krijgen. Vandaag de dag ligt de uitdaging erin om duurzaam te zijn, vlot te parkeren en vooral flexibel te zijn. Er is al ontzettend veel gemotoriseerd verkeer op de weg te vinden en de parkeerplaatsen zijn schaars. Niet voor niets is elektrisch rijden al een hele tijd in opkomst. Ook elektrisch fietsen zit al tijden in de lift. Ben jij op zoek naar oplossingen voor het woon-werkverkeer? Dan is Adoebike misschien wel wat je zoekt. Maar wat vertellen de klanten van Adoebike? Zijn de ervaringen positief? Zijn de reviews eerder negatief? Hoe moet je de beoordelingen inschatten van Adoebike? Dat ontdek je hier!

Over Adoebike

Adoebike is een Chinese producent van elektrische producten met de focus op woon-werkverkeer. Het assortiment bestaat uit elektrische fietsen die niet alleen er goed uit zien maar ook prestaties leveren. Adoebike rekent daarbij op een stevige technische kennis, een scherpe prijs en natuurlijk ook samenwerkingen met topbedrijven. Zo werkte Adoebike in het verleden al samen met wereldwijd bekende topmerken als Xiami Youpin, Lenovo, Alibaba, Viomi en ga zo maar door. Wil je de kernwaarden van Adoebike wat beter leren kennen? Dan kan je al eens naar de naam kijken. ADO staat voor A Dece Oasis wat je kunt vertalen als oase in de woestijn. Het is de oase die de kracht geeft om de uitdaging te volbrengen. Het is de niet te evenaren ervaring van het rijden op elektrische fietsen of scooters voorzien van de juiste accessoires.

Waarom kiezen voor Adoebike?

Bij Adoebike vind je in de eerste plaats een ruim assortiment aan e-bikes en accessoires. Op zoek naar een helm? Een staander? Sparlappen? Of misschien een binnenband? Je vindt het allemaal in de webshop van Adoebike. Wat de fietsen zelf betreft verkoopt Adoebike vier producten in de A-serie zijnde de A16+, de A20+, de A20F+ en de A26+. Ook kan je er de nieuwe Ado Insta 360 Go2 uit de D-serie op de kop tikken. Deze moderne elektrische fiets werd gemaakt in samenwerking met Insta 360 en laat je toe om beelden vast te leggen terwijl je door de stad aan het cruisen bent. Heb je een keuze kunnen maken? Dan is het goed om te weten dat Adoebike zo goed als wereldwijd levert. De exacte leverdatum hangt af van jouw locatie maar je kunt er vrij zeker van zijn dat jouw aankoop ten laatste zeven dagen na bestellen voor de deur staat!

Is Adoebike betrouwbaar?

Adoebike is een producent in China en is daar in korte tijd één van de grootste bedrijven in zijn sector geworden. Adoebike verkoopt zijn producten wereldwijd en heeft een groot aantal high profile samenwerkingen op de boeken staan met enkele van de bekendste bedrijven ter wereld. Bovendien vind je op de webshop een heel duidelijke sectie met voorwaarden en garanties. Zit je met vragen of heb je een probleem? Dan kan je terecht bij de eigen klantendienst van Adoebike. Ook op sociale media heeft het bedrijf een grote aanwezigheid. Ten slotte hoef je je ook bij het betalen geen zorgen te maken. Er zijn heel wat betalingsopties bij Adoebike zoals bijvoorbeeld PayPal, Bancontact, Visa, Mastercard, iDeal, Klarna en nog veel meer!

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je bij een technisch product als een elektrische fiets of een elektrische scooter met vragen zit. Vind je op de website zelf niet de informatie terug waar je naar op zoek bent? Dan kan je nog altijd de klantendienst van Adoebike aanschrijven. Dat kan door een brief op te sturen naar het hoofdkantoor of door een mail te sturen. Het is ook mogelijk om contact op te nemen via de accounts op sociale media van Adoebike. Op de website zelf vind je ten slotte een live-chat functie terug om gebruik van te maken. In normale omstandigheden ontvang je van Adoebike binnen de werkdag een antwoord. Bij klachten ontvang je een ontvangstbevestiging en een termijn voor een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij aan het rondrijden met een elektrische fiets van Adoebike? Of heb je op een andere manier ervaring met de producten van Adoebike? Schrijf dan jouw beoordeling van Adoebike in de vorm van een review op deze pagina. Wat vind je van de kwaliteit van de producten? Vragen ze bij Adoebike een faire prijs? Zou je hen aanraden of net niet?

Reviews over Adoebike

Gerelateerde bedrijven

Halfords logo
Halfords
2 beoordelingen
9
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,8
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
57 beoordelingen
6,0

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Adoebike

Adoebike is geverifieerd door ons expert team. De webshop Adoebike bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Adoebike lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Adoebike. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van adoebike.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van adoebike.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Adoebike


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Halfords logo
Halfords
2 beoordelingen
9
Fiets-stoeltje.nl logo
Fiets-stoeltje.nl
8 beoordelingen
5,8
Stella Fietsen logo
Stella Fietsen
57 beoordelingen
6,0

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Adoebike een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Adoebike. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Adoebike actief?

Adoebike is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) fietsen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Adoebike reviews? Dan kun je naar de website van Adoebike gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie