Aardappelshop logo

Aardappelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Aardappelshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4336
Aardappelshop logo
Website
Aardappelshop
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Aardappelshop

Wil je producten kopen bij Aardappelshop, maar twijfel je of je deze webwinkel veilig is en je deze daadwerkelijk kunt vertrouwen? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer over Aardappelshop. Zo lees je of deze onderneming daadwerkelijk betrouwbaar is, waarom je wel of geen aankoop bij Aardappelshop zou moeten doen en wat andere klanten zoal van deze onderneming vinden. Ook kun je zelf een beoordeling achterlaten, indien je al bekend bent met de producten van Aardappelshop.

Over Aardappelshop

Aardappelshop is een aardappelbedrijf dat is opgericht door Dirk Jan van Lonkhuyzen uit Randwijk. De aardappelen die het bedrijf aanbiedt komen rechtstreeks bij de boer vandaan. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd van verser lokale aardappelen. Aardappelshop biedt aardappelen van hoge kwaliteit die met liefde en passie gekweekt zijn. De aardappelen worden gekweekt op kleigrond en worden met zorg geselecteerd en geoogst. Naast aardappelen biedt het bedrijf ook andere groenten aan. Zo kun je bij Aardappelshop terecht voor knoflook, mierikswortel, uien en tal van andere soorten groenten. Ook biedt Aardappelshop samengestelde groentepakketten aan, waarmee je in een klap groente in huis haalt voor de hele week of de hele maand.

Waarom kiezen voor Aardappelshop

Aardappelshop biedt producten aan die rechtstreeks van het land komen. Hierdoor weet je zeker dat de producten vers zijn en lokaal zijn geproduceerd. De groenten van Aardappelshop kunnen per stuk besteld worden of in een pakket. Naast groenten kun je bij Aardappelshop ook terecht voor pootaardappelen. Hiermee kun je zelf aan de slag met het telen van aardappelen. Indien je producten wilt bestellen worden deze vaak zeer snel geleverd. Zo worden bestellingen vaak dezelfde dag nog verwerkt en kun je dus vertrouwen op een zeer snelle levering.

Is Aardappelshop betrouwbaar?

Uiteraard is het belangrijk dat je altijd kijkt of een bedrijf betrouwbaar is voordat je een aankoop doet online. Bij Aardappelshop kun je erop vertrouwen dat de webwinkel betrouwbaar is. Aardappelshop is een bekende onderneming met veel positieve en enthousiaste klantenbeoordelingen. Ook is het bedrijf eerlijk over haar bedrijfsgegevens en voldoet het bedrijf aan alle belangrijke veiligheids- en kwaliteitsvoorwaarden waaraan een webwinkel zoal dient te voldoen. Zo kun je veilig bij Aardappelshop betalen, gaat het bedrijf zorgvuldig om met jouw persoonlijke informatie en kun je bij Aardappelshop vertrouwen op een snelle en goede kwaliteit levering. Je hoeft je bij Aardappelshop dus geen zorgen te maken over de betrouwbaarheid van het bedrijf.

Klantenservice en klachten

Wil je de klantenservice van Aardappelshop benaderen? Dat kan zeer eenvoudig via telefonisch contact, per mail of via het online klantenformulier. Ook is het bedrijf actief op diverse online sociale platformen, en kun je ook via deze weg met het bedrijf in contact komen. Voor vragen kun je ook altijd de website van het bedrijf raadplegen. Op de website vind je namelijk vele antwoorden op vaak gestelde vragen, en uitgebreide informatie over bedrijfsprocessen en leveringsvoorwaarden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al ooit bij Aardappelshop besteld? Schrijf dan een beoordeling over Aardappelshop en laat andere consumenten dan weten wat jij zoal van de producten van Aardappelshop vindt. Schrijf bijvoorbeeld of de groenten van Aardappelshop van goede kwaliteit zijn, of de producten snel werden thuisbezorgd en of je vaker bij Aardappelshop gaat bestellen. Schrijf daarnaast ook of de service van Aardappelshop je is bevallen of niet. Schrijf bijvoorbeeld of je snel en vakkundig bent geholpen door de klantenservice en of eventuele klachten snel opgelost worden door Aardappelshop. Met jouw beoordeling help je andere consumenten met het maken van een goede keuze om wel of niet te kopen bij Aardappelshop.

Reviews over Aardappelshop

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
Doorb logo
Doorb
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Aardappelshop

Aardappelshop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Aardappelshop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Aardappelshop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Aardappelshop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Aardappelshop is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Aardappelshop. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Aardappelshop.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Aardappelshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
oLivery logo
oLivery
2 beoordelingen
9
Doorb logo
Doorb
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aardappelshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Aardappelshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aardappelshop actief?

Aardappelshop is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) levensmiddelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aardappelshop reviews? Dan kun je naar de website van Aardappelshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie