Zadenkopenonline.nl logo

Zadenkopenonline.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Zadenkopenonline.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2064
Zadenkopenonline.nl logo
Website
zadenkopenonline.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zadenkopenonline.nl

Heb je groene vingers? Of ben je misschien van plan om zelf in de tuin enkele bloemen of planten te laten groeien? Dan heb je natuurlijk de juiste zaden nodig. Op een website als Zadenkopenonline.nl vind je een ruim aanbod aan zaden terug. Ben jij op zoek naar reviews over Zadenkopenonline.nl? Dan zit je hier goed. Op deze webpagina hebben wij alle reviews over Zadenkopenonline.nl op een overzichtelijke rij gezet. Zo kan jij op basis van de beoordelingen en ervaringen van echte klanten correct inschatten of Zadenkopenonline.nl iets voor jou is.

Over Zadenkopenonline.nl

Zadenkopenonline.nl is dus een webwinkel waar je een groot assortiment aan zaden op de kop kunt tikken. Het bedrijf zelf is één van de diverse webshops die in handen is van het familiebedrijf van de familie Koeman. Naast Zadenkopenonline.nl beheren ze onder andere ook tuincentrumkoeman.nl en bloembollenkopen.nl. Het bedrijf heeft een geschiedenis binnen de zaadteelt die terug gaat tot 1960 wanneer Jacobus Koeman begint met de verkoop van zaden. Het spreekt dan ook voor zich dat er heel wat professionele knowhow aanwezig is bij Zadenkopenonline.nl. Bij vragen en voor advies kan je dan ook altijd terecht bij een klantenservice die echt kennis heeft van het eigen assortiment. Naast een ruim aanbod en een goede service steunen ze bij Zadenkopenonline.nl ook op aandacht voor onze planeet. Zo maken ze zich bij de webshop sterk dat er volledig CO²-neutraal gewerkt wordt!

Waarom kiezen voor Zadenkopenonline.nl?

Zadenkopenonline.nl biedt een ruim scala aan zaden en aanverwanten aan op de webwinkel. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: groentezaden, bloemenzaden, kruidenzaden, biologische zaden, aanbiedingen en geschenken. Of je nu op zoek bent naar de juiste zaadjes voor tomaten, kolen, aardbeien, violen, petunia’s, kamerplanten, zonnebloemen, tijm of nog iets anders: Zadenkopenonline.nl heeft het in huis. Ben je op zoek naar een specifiek type zaad? Dan kan je ook altijd gebruik maken van de zoekbalk op de website. Betalen kan bij Zadenkopenonline.nl in een veilige betaalomgeving met onder andere iDeal, PayPal, kredietkaart, Sofort en een bankoverschrijving. Wat de levering betreft betaal je verzendkosten afhankelijk van jouw locatie en afhankelijk van het bestelbedrag. Binnen Nederland is verzending gratis vanaf 99,99 euro. De levering kan je in de regel binnen de drie werkdagen verwachten. Verander je na het bestellen toch van idee? Dan heb je bij Zadenkopenonline.nl tot 14 dagen na ontvangst de tijd om jouw pakketje retour te sturen.

Is Zadenkopenonline.nl betrouwbaar?

Betrouwbaarheid is een belangrijk element als het gaat om online kopen en verkopen. Bij Zadenkopenonline.nl is er alleszins een lange geschiedenis om op te steunen wat betreft die betrouwbaarheid. Zo bestaat er al sinds 2007 een online aanwezigheid van het bedrijf en beschikt Zadenkopenonline.nl ook over een eigen klantenservice die je kunt contacteren bij vragen en/of problemen. Daarnaast kan je veilig betalen bij Zadenkopenonline.nl in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is de verbinding met de website een veilige op basis van het SSL-certificaat. Tevens vind je op de website heel wat reviews van echte klanten van het bedrijf terug en vind je ook belangrijke contact- en bedrijfsgegevens op de website terug. Zo vind je er onder andere het nummer van de Kamer van Koophandel en het adres van de hoofdzetel.

Klantenservice en klachten

Op de website van Zadenkopenonline.nl vind je heel wat informatie terug. Zit je toch nog met vragen of met een probleem? Dan kan je ook altijd contact opnemen met de klantenservice van Zadenkopenonline.nl. De klantendienst van Zadenkopenonline.nl kan gecontacteerd worden via de telefoon tijdens de kantooruren of via het contactformulier op de webshop. Vragen aan de klantenservice krijgt meestal binnen een werkdag een antwoord. Is er iets misgelopen met een bestelling? Dat is natuurlijk vervelend. In dat geval kan je via het contactformulier op de website klacht indienen. Zoals wettelijk verplicht krijg je na maximaal 14 dagen een inhoudelijk antwoord op jouw klacht. Alternatief kan je ook een klacht indienen bij het zogenaamde ODR-platform.

Wil jij ook beoordelen?

Is jouw groentetuin aangelegd met zaden van Zadenkopenonline.nl? Of kocht je er ooit zaden die uitgroeiden tot de bloemen die jouw tuin versieren? Dan zijn wij op zoek naar jouw review over Zadenkopenonline.nl. Bezoekers van deze webpagina zijn immers altijd op zoek naar ervaringen en beoordelingen. Zijn de zaden van Zadenkopenonline.nl bijvoorbeeld van een goede kwaliteit? Wat kan er gezegd worden over de levertijd? Heb je misschien contact gehad met de klantenservice? En wat vind je eigenlijk van het aanbod?

Reviews over Zadenkopenonline.nl

Gerelateerde bedrijven

Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Buitenlampenshop logo
Buitenlampenshop
2 beoordelingen
8,5
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Zadenkopenonline.nl

Zadenkopenonline.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Zadenkopenonline.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Zadenkopenonline.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Zadenkopenonline.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van zadenkopenonline.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van zadenkopenonline.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

Mijn pakketje is super snel aangekomen. Er zat helaas wel een fout in de bestelling want ik kreeg een zakje te weinig. Maar na even gemaild te hebben naar de klanten service was dit ik zo weer opgelost.

Geplaatst op: 11-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Mart K.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zadenkopenonline.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hangmatwereld.nl logo
Hangmatwereld.nl
2 beoordelingen
9,5
Buitenlampenshop logo
Buitenlampenshop
2 beoordelingen
8,5
Loungeset-express.nl logo
Loungeset-express.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zadenkopenonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Zadenkopenonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zadenkopenonline.nl actief?

Zadenkopenonline.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tuin.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zadenkopenonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Zadenkopenonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie