Yels.nl logo

Yels.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Yels.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2059
Yels.nl logo
Website
Yels.nl
Categorie
Wonen

Reviews en Ervaringen Yels.nl

Of je nu een woning huurt of hebt gekocht, een kwalitatief goed en stijlvol interieur is de wens voor jong en oud. Heb je al eens het assortiment van Yels.nl een keer goed bekeken? De kans is hier namelijk erg groot dat er ook voor jouw persoonlijke smaak en voor jouw budget meer dan genoeg keuze is. Omdat het kopen van een nieuw interieur soms erg spannend kan zijn, is het natuurlijk wel zo fijn als je kunt vertrouwen op betrouwbare reviews. Op deze pagina lees je tal van reviews die andere klanten achter hebben gelaten, na het plaatsen van een bestelling via Yels.nl.

Over Yels.nl

Met een assortiment van bekende én eigen merken is Yels.nl de online woonwinkel van dit moment. Yels.nl is sinds de maand februari 2017 een actieve speler op het gebied van de verkoop van woonaccessoires en meubilair. Dit wordt gedaan via het internet en via een royale showroom van maar liefst 2.000 m2 in Gendt (gld.). De organisatie is vandaag de dag gespecialiseerd in barkrukken, eetkamerstoelen, fauteuils, barstoelen, eettafels, eetkamerbanken, kasten, salontafels, lampen, tv meubels, vloerkleden en woonaccessoires.

Waarom kiezen voor Yels.nl

De combinatie tussen online en fysieke winkels biedt jou als klant een optimale ervaring en draagt sterk bij aan de conversie. Daarnaast worden alle artikelen zonder bezorgkosten thuis afgeleverd! Je interieur shoppen via deze webshop is daarom een erg slimme keuze. Naar wat voor soort stijl gaat jouw voorkeur uit?

Is Yels.nl betrouwbaar?

Een bestelling plaatsen via Yels.nl is een fluitje van een cent. Het is daarom ook helemaal niet zo vreemd dat tal van consumenten je al eens voor zijn gegaan. De webshop is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur en scoort een erg hoge klantbeoordeling van 9,4 van 10. Daarnaast heb je ook nog eens de mogelijkheid om achteraf te betalen met Afterpay. Hierdoor weet je altijd zeker dat de bestelling die je hebt geplaatst, altijd volledig naar wens is. Wel zo goed om te weten, toch?

Klantenservice en klachten

Het uitzoeken van nieuw meubilair is natuurlijk heel erg leuk om te doen. Maar hoe weet je nu zeker dat dat ene meubelstuk wel zo mooi staat in je woning? En welke accessoires zijn perfect te combineren met elkaar? Wat je vraag ook is over de brede collectie van Yels.nl, het kundige team helpt je altijd graag verder. Je stelt je vraag door een mailtje te sturen of door even te bellen naar het bedrijf. Er wordt graag met je meegedacht en je kunt vertrouwen op een eerlijk advies.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je erg te spreken over een bepaald product dat je onlangs in de webshop van Yels.nl hebt besteld? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je wellicht ook andere consumenten overtuigen om eens een keer te kijken in het veelzijdige assortiment.

Reviews over Yels.nl

Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
18 beoordelingen
7,7
Deurengigant logo
Deurengigant
13 beoordelingen
6,4
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Yels.nl

Yels.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yels.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yels.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yels.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Yels.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Yels.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Yels.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Stoelen besteld

We hadden stoelen bij de LIL besteld en deze hebben we nooit geleverd gekregen. Vervolgens hebben we hier besteld en alles ging echt vlekkenloos. De stoelen zijn meteen opgestuurd en er was ook een veel ruimere keuze.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Ties W.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yels.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Lampenlicht logo
Lampenlicht
18 beoordelingen
7,7
Deurengigant logo
Deurengigant
13 beoordelingen
6,4
GetLed logo
GetLed
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yels.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yels.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yels.nl actief?

Yels.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) meubels , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yels.nl reviews? Dan kun je naar de website van Yels.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie