WoodWatch logo

WoodWatch reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
WoodWatch reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
WoodWatch logo
Website
woodwatch.com
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen WoodWatch

Ben jij op zoek naar een mooi houten horloge en is je oog gevallen op een horloge van WoodWatch? Dan wil jij natuurlijk eerst wat meer weten over de beoordelingen van dit horlogemerk. WoodWatch is het eerste houten horlogemerk in de Benelux en maakt moderne, hedendaagse horloges voor heren en dames. Wil jij weten wat andere klanten van WoodWatch vinden? Hoe ze de kwaliteit van de producten beoordelen en wat ze te zeggen hebben over de klantenservice? Wij hebben de reviews van WoodWatch overzichtelijk voor je op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen om jouw horloge bij WoodWatch te kopen.

Over WoodWatch

WoodWatch is opgericht in 2013 vanuit de overtuiging dat je van hout mooie producten kunt maken. Deze duurzame grondstof heeft aanzienlijke voordelen wanneer je dit vergelijkt met hedendaagse materialen, zoals kunststof en aluminium. Het Nederlandse merk maakt gebruik van eeuwenoud vakmanschap om moderne en eigentijdse producten te maken. Naast houten horloges shop je bijvoorbeeld ook hippe houten zonnebrillen en andere accessoires. Als duurzaam merk heeft WoodWatch het milieu altijd hoog op de prioriteitenlijst staan. Zo maken ze de pakketbezorging CO2-neutraal met Trees for All. Met het programma Trees for the Future planten ze 10 bomen voor ieder verkocht horloge. Jij draagt dus je steentje bij door te kiezen voor een houten WoodWatch horloge.

Waarom kiezen voor WoodWatch

WoodWatch is marktleider op het gebied van houten horloges. Alle horloges en zonnebrillen zijn duurzaam en stuk voor stuk uniek doordat er natuurlijk hout van over de hele wereld wordt gebruikt voor de productie. Je kunt het horloge voorzien van een persoonlijke boodschap door de achterkant te laten graveren. Door te winkelen bij WoodWatch draag je rechtstreeks bij aan een groenere planeet. Voor ieder verkocht horloge wordt namelijk een boom gedoneerd. Je kunt ervoor kiezen om een extra boom te laten planten voor slechts €5,-. WoodWatch.com heeft hierdoor al meer dan 20.000 bomen kunnen terug planten.

Is WoodWatch betrouwbaar?

Volgens eigen zeggen kun je met vertrouwen bestellen bij WoodWatch. Het Nederlandse bedrijf is ooit begonnen als een nachtproject van drie vrienden. Tegenwoordig werkt er een heel team vanuit zowel Rotterdam als Groningen. De horloges zijn momenteel wereldwijd verkrijgbaar, zowel online als in fysieke winkels. WoodWatch is vanwege de snelle groei en wereldwijde erkenning met diverse prijzen bekroond, waaronder de prestigieuze FD Gazellen Award van het Financieel Dagblad. WoodWatch biedt gratis wereldwijde verzending, een retourbeleid van 45 dagen en twee jaar garantie op alle aankopen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen over je bestelling, levering, betaling, retour, garantie of reparatie? Dan zijn er verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met de WoodWatch klantenservice. Neem eerst een kijkje bij de veelgestelde vragen. Het kan zijn dat je hier al een antwoord vind op je vraag. Heb jij het antwoord niet kunnen vinden? Open dan een chat met het support team, stuur een e-mail of neem via Whatsapp contact op met de klantenservice.

WoodWatch werkt samen met verschillende partijen, zoals influencers. Heb jij interesse in een samenwerking met het hippe houten horlogemerk? Neem dan via de e-mail contact op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een horloge, zonnebril of een van de andere houten producten van WoodWatch in huis? Deel dan je ervaring met anderen, zodat je ze helpt bij het maken van de juiste beslissing. Wat vind je bijvoorbeeld van de kwaliteit van de producten? Heb jij gebruik moeten maken van de garantie? Of heb je wel eens contact gehad met de klantenservice? Beschrijf jouw ervaring zo gedetailleerd mogelijk en help de bezoekers van ervaringensite.nl bij het maken van de juiste keuze.

Reviews over WoodWatch

Gerelateerde bedrijven

Grandado.com logo
Grandado.com
9 beoordelingen
5,7
Siebel Juweliers logo
Siebel Juweliers
2 beoordelingen
9,5
Daily Watch Club logo
Daily Watch Club
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met WoodWatch

Ons team van experts heeft WoodWatch geverifieerd op een aantal punten. De webshop van WoodWatch bestaat al sinds 2009 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. WoodWatch is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

WoodWatch is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van woodwatch.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Horloge vervanging

Het systeem van mijn horloge is recent stuk gegaan. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice en ik kon hem meteen terug sturen. Ik heb vervolgens snel weer een nieuwe gekregen. Super!

Geplaatst op: 18-03-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Giovanni R.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WoodWatch


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Grandado.com logo
Grandado.com
9 beoordelingen
5,7
Siebel Juweliers logo
Siebel Juweliers
2 beoordelingen
9,5
Daily Watch Club logo
Daily Watch Club
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WoodWatch een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WoodWatch. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WoodWatch actief?

WoodWatch is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) juweliers.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WoodWatch reviews? Dan kun je naar de website van WoodWatch gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie