WestElm logo

WestElm reviews, ervaringen en beoordelingen

WestElm reviews, ervaringen en beoordelingen
3114
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met WestElm

WestElm is geverifieerd door ons expert team. De webshop WestElm bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is WestElm lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via WestElm. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van WestElm is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van WestElm te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prachtige bijzettafel

Ik heb hier een leuk bijzettafeltje besteld voor bij onze nieuwe bank en het ziet er prachtig uit en het is ook super functioneel. Nu kan ik weer ergens mijn drinken opzetten als ik zit.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Laurens B.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over WestElm
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Actieabonnement logo
Actieabonnement
1 beoordeling
10
TV lift meubel logo
TV lift meubel
1 beoordeling
10
Solar Power Supply logo
Solar Power Supply
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WestElm een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over WestElm. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WestElm actief?

WestElm is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WestElm reviews? Dan kun je naar de website van WestElm gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie