WaterFilters logo

WaterFilters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

WaterFilters reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3962
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over WaterFilters

Ons team van experts heeft WaterFilters geverifieerd op een aantal punten. De webshop van WaterFilters bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. WaterFilters is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

WaterFilters is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van WaterFilters te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van WaterFilters.

Geplaatst op: 22-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over WaterFilters


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

the Times logo
the Times
1 beoordeling
10
Siteklik logo
Siteklik
1 beoordeling
10
TV lift meubel logo
TV lift meubel
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WaterFilters een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over WaterFilters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WaterFilters actief?

WaterFilters is vooral actief in de categorie overige.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WaterFilters reviews? Dan kun je naar de website van WaterFilters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie